Soutu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei soutajat! Keskustelin tänään Nonamesport-nimisen yrityksen kanssa uusista soutupaidoista. Meillähän on tällä hetkellä vain epämääräisiä hajakokoja iänkaikkisen vanhoja T-paitoja - niistä ei saa mitenkään generoitua yhtenäistä asustetta joukkueelle esimerkiksi Sulkavaa varten ja logotkin ovat ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
59

Espoon Soutajat Nimenhuuto.com

Eugénia kirjoitti: I''m sorry but I can't join, unfortunately :( Will be travelling, planned long ago. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Soutu
Espoo
Sekajoukkue
58

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
114