Soutu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, joukkuevoimistelu ja sähly.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei kaikille! Kiitoksia kaudesta 2023 - ja kaikille hyvää joulua sekä pääsiäistä! Kausimaksut: tällä hetkellä suuri (ehkä jopa suurin) osa porukasta on maksanut oman osuutensa virkistyskassaan, jossa tällä hetkellä kertymä on 960 €. Mikäli maksu on päässyt unohtumaan, hoidathan sen ennen kuin vii... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
59

Espoon Soutajat Nimenhuuto.com

Eugénia kirjoitti: I''m sorry but I can't join, unfortunately :( Will be travelling, planned long ago. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Soutu
Espoo
Sekajoukkue
56

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
114