Soutu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

VTT soutu Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Vain neljä soutajaa ilmoittautunut tämän päivän soutuun. Pakko perua treeni, valitettavasti. Toivottavasti perjantaina päästään vesille! Only four rowers signed in for today’s rowing. So, no rowing today. Unfortunately. See you in an Friday morning’s exercise (I hope) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
48

Espoon Soutajat Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Kirkkovene laitettava trailerille Sulkavalle kuljetusta varten. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Soutu
Espoo
Sekajoukkue
59

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
114