Soutu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on soutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan soutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Espoon Soutajat Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Klo 18.30 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Soutu
Espoo
Sekajoukkue
52

VTT soutu Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei kaikki! Markuksen kanssa olemme suunnitelleet perinteisiä soutukauden kaatajaisia. Koronatilanteen vuoksi päätimme, että tänä vuonna kokoonnutaan ulkona laavulla. Paikaksi valikoitui Luukin Halkolampi, jonne pääsee näppärästi autolla, pyörällä ja bussilla 345. Ajankohta joko ensi tai seuraava... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Soutu
Helsinki/Espoo
Sekajoukkue
56

Soutu Nimenhuuto.com

Soutu - Kirkkovenesoutua Espoo Otaniemi - Otaranta (Radisson Blu Hotel, Dipoli vieressä). Karttalinkki: http://www.fonecta.fi/karttahaku/Otaranta+9%2C+02150%2C+Espoo Pääsoutaja Heino Muhonen, s-posti: heino.muhonen@fi.fujitsu.com Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Jos intoa riittää voi muinakin iltoina soutua harrastaa. Kirkkovene soutuun tarvitaan vähintään 6 soutajaa + perämies, että se olisi mielekästä ja notkeaa. Tämä minimi kokoonpano, että yleensä lähdemme harjoitukseen. Eli klo 12:00 mennessä treenipäivänä pitää olla sitovat ilmoittautumiset selvillä. Jos näin ole ei tuota 6 soutajaa + perämies harjoitukseen, harjoitus silloin peruuntuu.

Päivitetty yli vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Espoo, Otaniemi Otaranta
Ei asetettu
114