Sulkapall Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, yleisurheilu, koripallo, purjehdus ja uinti.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapall - Tampere

Sulkapall - Tampere

TSIsulkapallo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pasi kirjoitti: Nyt se sitten alkaisi. Nimittäin Sulistreenit valmennuksen kera. Rantasen Pekka tulee meitä valmetamaan (valmennukseen ilmoittautuneita). Treenit alkavat 9.9 Pohjois-Hervannan koululla klo 15-17. Pekka käy meitä treenaamassa 2 kertaa kuukaudessa. Muistakaa ottaa kausimaksu 50€ mukaan joka makseta... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Sulkapallo
Tampere
Ei asetettu
26

Heiskat-Sulkis Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Sulkapallo
Tampere
Sekajoukkue
5

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sulkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sulkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.