Sulkapall Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapall - Oulu

Sulkapall - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
80

RD Velho Oulu Nimenhuuto.com

RD Velho Oy:n Oulun saitin työporukka

Matti kirjoitti: Oliko täällä sitä teknopalatsin jumppaa tulossa ja humppaa ja skumppaa mahdollisesti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo, Työ ja Työpaikkaliikunta
Oulu
Sekajoukkue
40

peli Nimenhuuto.com

Ilmoittautukaa heti kun voitte, vakioporukassa vähän hyväkuntoisia polvia...

Joukkue etsii pelaajia: Sulkapalloa tiistaisin 18-20 nallisportissa. Aina ei tarvi ehtiä kentälle, va...

Petrov kirjoitti: Moikka! Kuinka protason porukka on kyseessä? Kelpaako tällainen amatööri mukaan, joka pelannut viimeisen vuoden aikana kerran viikossa. T:kehityskelpoinen amatööri (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
21

Sulis Nimenhuuto.com

Hyvällä huumorilla totista peliä !!

Juho kirjoitti: Pääseekö Pate ja Kemis jo puolelta? 16:30 saadaan kunnon hiki... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
11

Turun pyrkivä sulkapallo Nimenhuuto.com

Turun pyrkivän sulkapallon nimenhuuto

Minttu kirjoitti: Hei! Tiedoksi vielä erikseen joulunajan peruutetut vuorot: to 21.12., la 23.12., la 30.12. ja ti 2.1. Huomatkaa, että siinä välissä kuitenkin pelataan to 28.12.! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Turku, Aunelan Koulu
Ei asetettu
53

EB sulis Nimenhuuto.com

Pullukat sulalla! Reipasta liikuntaa hyvässä hengessä

Matti kirjoitti: Hei, itsenäisyyspäivän pelit olis, mutta itse en paikalle pääse... Jos löytyy menijöitä järjestetään avain jotenkin!! -matti (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Sekajoukkue
30

Huispaajat Nimenhuuto.com

Kovien äijien sulukapalloporukka Oulussa

Pekka kirjoitti: Antti Huttunen (en taida tuntea miestä) kyseli tämän illan (tiistai) nelinpeleihin 18-20 stuntmania meidän jengistä. Jos on pelifiilistä, ottakaapa mieheen yhteyttä 0405577588. Tunteekos joku tämän Antin? En tiä miten mies osasi kysellä minulta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
18

Äijäsulkis Nimenhuuto.com

Sulkiksen peluuta kaveriporukalla kuntoilumielessä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
4

sulista Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tuli kyselyä taas, että jos jollain olisi kiinnostusta lisäpeleille niin 18-19 välille tarttis pelimiestä toiselle kentälle. Kertokaas jos onpi. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
10

Sulisporukka Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Perun, jos en löydä kavereita... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
5

SulkkisNyymit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Peruin loput tän kevään vuorot. On edennyt kevät sen verran nopeesti että ulkolajit tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. En enää siis varaa itse tälle keväälle vuoroja, mutta voitte itse tehdä tänne tapahtumia, jos haluatte mennä pelaamaan ja kysellä tätä kautta pelimiehiä... Jatketaan rinkiä sitten ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sulkapallo
Oulu
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sulkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sulkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.