Sulkapall Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapall - Turku

Sulkapall - Turku

SULKAPALLOVALMENNUS Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa on useampia ryhmiä ja eri tasoisia pelaajia; harrastajia, junioreja ja kilpapelaajia. Valitse itsellesi sopivat tilaisuudet.

Bolli kirjoitti: VALMENNUSHINNAT (ilman kenttää) 20.8. 2018 alkaen Yksilövalmennus 50€ Parivalmennus 27€/hlö Pienryhmävalmennus 19€/hlö Hinta sisältää valmennuksen, pallot, alv 24% Asiakas maksaa itse kentän tai käyttää omaa vuoroaan VALMENNUSHINNAT (KENTTÄ sisältyy) 20.8.2018 alkaen Yksilövalmennus 59€ Parivalme... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
61

SulkisKlubi JNA Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan sulkapalloa Jarkko Nieminen Areenaan SulkisKlubiin. Ryhmä koos...

Pekka kirjoitti: Juha ja Tomi tänään hopealla C-luokan nelurissa Halikon kisoissa ja Klubimestari hopealla B-sekurissa. Onnittelut😀 (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
44

Turun pyrkivä sulkapallo Nimenhuuto.com

Turun pyrkivän sulkapallon nimenhuuto

Ari-Pekka kirjoitti: Tilaus Malesiaan tehty. Arvioitu valmistumisaika on marraskuun puolivälissä, eli pitäkää keppinne kunnossa siihen saakka ! Itsellä on nyt pelailusta lievä tauko kun mangneettikuvista löytyi nivelkierukan repeämä, Palataan asiaan ! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sulkapallo
Turku, Aunelan Koulu
Ei asetettu
47

Littoisten Laaka Nimenhuuto.com

Terho kirjoitti: Modo, merkkaisitko Laakan 'nimenhuutoon' pääsethän perjantaina(21.9) pelaamaan sulkapalloa! t. Terho (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
8

Turkasten Sulat Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Ei asetettu
6

Etteplan Sulkapallo JNA Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sulkapallo
Jarkko Nieminen Areena, Turku
Miehet
12

tusu-pelivuorot Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Jenni ottaa yhden tuubin (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sulkapallo
Turku
Sekajoukkue
65