Sulkapall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapall - Jyväskylä

Sulkapall - Jyväskylä

BuugiSulka Nimenhuuto.com

BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktiivinen joukko eri ikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Ryhmässä on paljon senioreita ja siihen on helppo tulla mukaan, jokaiselle löytyy oman tasoinen vastustaja. BuugiSulka kokoontuu pelaamaan 3 krt viikossa ma, ke ja pe aina klo 9-11. Pelit ovat pääsääntöisesti aina nelinpeliä, mutta kaksinpelitkään eivät ole poissuljettuja. BuugiSulka ryhmän mukana pelailu on hauska, sosiaalinen ja edullinen tapa harrastaa. Hinta per kausi on 60-80€ (syyskausi: elokuu-joulukuu ja kevätkausi: tammikuu-toukokuu) ja hintaan vaikuttaa, kuinka monta kertaa viikossa käy pelaamassa (1-3 krt). BuugiSulkaan pääsee tutustumaan veloituksetta ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: teemu.manninen@buugi.fi

Joukkue etsii pelaajia: BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktii...

Jyrki kirjoitti: Ks. Pelaajalistaa: 17 ilmoittautunut Halukkaita on 31 hlö. BuugiLiigaan mahtuu 14 pelaajaa. Ja BuugiFarmiin mahtuu 10 pelaajaa. Liiga-karsinnat 13. 20. ja tarv. 27. elok. BuugiSulalla on käytössä viisi nelurikenttää. BF:2 ja BL:3 kenttää. Maanantaisin pelataan LIIGAA. BF:lla oma ohjelma. Ke treen... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
18

Xtreme Executioners Nimenhuuto.com

We usually play in Hipposahli. The court will be booked if we are at least two. The court fee for an hour is 6.5 Euros which will be divided equally among players. If somebody cancel his/her participation, use the common sense then for your contribution to pay the court fee. Bring your own racket otherwise it can be rented from janitors in Hipposahli. Note: If you don't find any game based on your schedule, you can also propose some other time by looking and booking on the website http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/hallit/hipposhalli. Contact Tinkle if you need help in booking.

Margarida kirjoitti: Me and Joonas could join at 19h, in case the schedule can still stretch in that direction :D And from what I know, Imre also prefers at 19h. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Sulkapallo
Jyvaskyla
Sekajoukkue
31

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Jukka kirjoitti: Tarvittaessa voin tulla. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Perttu kirjoitti: Peruutin vuoron, kun näyttää, että pelaajia ei ole. Graniitti menee tämän viikon jälkeen myös kesätauolle ja on taas n. kuukauden päästä auki. Eli myös sählyvuoro on tauolla. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
86

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pallot ja kortti on mun ikkunalaudalla (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Juha kirjoitti: Nyt oli joku rohkea tehnyt tietämättäni aaveilmoittautumisen Buugiin. Olisiko ollut Boogiman ;) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella torstaisin klo 17-18, kentät 10 ja 11

Anne kirjoitti: moi, kausi jo lopahti :-) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

Sulkapallo Killeri Nimenhuuto.com

Sulkapallo Killeri maanantai ja torstai, kausi 2016-2017.

Mikko kirjoitti: Henri ja Jonne tulee mahdollisesti. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
9

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Kevään pelivuorot on nyt nimenhuudossa. Päivitin pelaajalistan ja 8 aktiivia olisi mukana. Koko kauden kustannus oli 624 eur ja tällä kaavalla tekisi 78 eur/hlö Maksujen osalta tilanne on tämä (korjatkaa, jos jotain puuttuu) Jelmer maksanut 70 eur Hannu maksanut 80 eur Timo maksanut 100 eur Mika ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
10