Sulkapall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BuugiSulka Nimenhuuto.com

BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktiivinen joukko eri ikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Ryhmässä on paljon senioreita ja siihen on helppo tulla mukaan, jokaiselle löytyy oman tasoinen vastustaja. BuugiSulka kokoontuu pelaamaan 3 krt viikossa ma, ke ja pe aina klo 9-11. Pelit ovat pääsääntöisesti aina nelinpeliä, mutta kaksinpelitkään eivät ole poissuljettuja. BuugiSulka ryhmän mukana pelailu on hauska, sosiaalinen ja edullinen tapa harrastaa. Hinta per kausi on 60-80€ (syyskausi: elokuu-joulukuu ja kevätkausi: tammikuu-toukokuu) ja hintaan vaikuttaa, kuinka monta kertaa viikossa käy pelaamassa (1-3 krt). BuugiSulkaan pääsee tutustumaan veloituksetta ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: teemu.manninen@buugi.fi

Joukkue etsii pelaajia: BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktii...

Jyrki kirjoitti: Olen sairastanut keuhkokuumetta. Antibioottikuuri loppui tänään. Pääsen pelaamaan heinäkuusta alkaen. Kuinka moni tulee mukaan heinäkuusta alkaen? Ollaan yhteydessä! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JySS Aikuiset Ohjattu 2018 Nimenhuuto.com

JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa. Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 5.9.2018. Keskiviikkona treenit pidetään klo 18-19.30 ja perjantaisin tuttuun aikaan klo 17-18.30. Pelaajat jaetaan tarvittaessa tason mukaan treenaamaan keskenään. Myös varttuneemmat, kilpailutaustaiset junioripelaajat ovat tervetulleita mukaan. Treeneissä käydään läpi edellisten vuosien tapaan perustekniikoita (lyönnit ja liikkuminen), erilaisia lyöntiharjoituksia sekä monipuolisia peliharjoitteita. Pelaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa jokaiseen treeniin! Max 16 pelaajaa mahtuu kerrallaan treeneihin. Tervetuloa mukaan:)

Tapio kirjoitti: Toivo tulis mukaan jos mahtuu mukaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Anssi kirjoitti: Saadaankohan neljättä? Voin kysyä muutamalta jos ei meinaa löytyä. (19 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
36

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Todennäköisesti mun veli tulee mukaan. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
170

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Joni kirjoitti: Olen ensi viikon työreissulla.. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella ma klo 17-18

Anne kirjoitti: yritän jos nilkka sallii, tuli paha orkonen akillesjänteeseen.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Rakkaat Sulka & Purje -ystävät. Keskiviikkoilta näyttää olevan ihan jees, joten hallituksen valtuuttamana kutsun teidät Kauden lopettajsisiin Vihtavuoreen ke. 29.5. klo 18. Ohjelma se tavallinen: Frisbeegolf, mahdollinen Petanque, virvokkeita ja Pizza ja jälkipelit Vihtahousussa. Tapaaminen Hannu... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
11