Sulkapall Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapall - Jyväskylä

Sulkapall - Jyväskylä

BuugiSulka Nimenhuuto.com

BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktiivinen joukko eri ikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Ryhmässä on paljon senioreita ja siihen on helppo tulla mukaan, jokaiselle löytyy oman tasoinen vastustaja. BuugiSulka kokoontuu pelaamaan 3 krt viikossa ma, ke ja pe aina klo 9-11. Pelit ovat pääsääntöisesti aina nelinpeliä, mutta kaksinpelitkään eivät ole poissuljettuja. BuugiSulka ryhmän mukana pelailu on hauska, sosiaalinen ja edullinen tapa harrastaa. Hinta per kausi on 60-80€ (syyskausi: elokuu-joulukuu ja kevätkausi: tammikuu-toukokuu) ja hintaan vaikuttaa, kuinka monta kertaa viikossa käy pelaamassa (1-3 krt). BuugiSulkaan pääsee tutustumaan veloituksetta ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: teemu.manninen@buugi.fi

Joukkue etsii pelaajia: BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktii...

Heikki kirjoitti: Tervehdys! Nyt kun BuugiSulka on vihdoin pihtisynnyttänyt itsensä, imukuppi ei auttanut, on aika - ehkä kaihoten - muistella lähtemisen syitä; niitä mitkä alunperin saivat meidät uskaliaasti irtaantumaan MH-äidin maitoa tihkuvilta rinnoilta ... ehkä liian aikaisin ... mutta nyt vain Baba Vanga vo... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
7

Xtreme Executioners Nimenhuuto.com

We usually play in Hipposahli. The court will be booked if we are at least two. The court fee for an hour is 6.5 Euros which will be divided equally among players. If somebody cancel his/her participation, use the common sense then for your contribution to pay the court fee. Bring your own racket otherwise it can be rented from janitors in Hipposahli. Note: If you don't find any game based on your schedule, you can also propose some other time by looking and booking on the website http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/hallit/hipposhalli. Contact Tinkle if you need help in booking.

Tinkle kirjoitti: Hey guys, how are you doing, remember me :p. I had my first badminton game here today and it was brutal :D many Chinese guys here. Beautiful city here and welcome (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Sulkapallo
Jyvaskyla
Sekajoukkue
35

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Ivo kirjoitti: Go Go Go! More players needed to confirm... :-) (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
84

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Mika kirjoitti: Moi, huomiselta näyttäisi puuttuvan pari pelaajaa...ilmoittautukaapa! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
30

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pallot ja kortti on mun ikkunalaudalla (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
11

JDsulka Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Jätetään tämänviikon torstai välistä sulkapallon suhteen. Tulevaisuudessa kumpiko olisi papempi aika ? MA 17:00 TO 17:00 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
17

pallopojat Nimenhuuto.com

Atso kirjoitti: Aloitetaanko 18:30, mulle sopii se paremmin, pitää viedä Urho 18:15 treeneihin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Padel, Squash, Sulkapallo ja Pallo
Jyväskylä
Miehet
7

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Petri kirjoitti: Olisiko jollakulla halua pelata kanssani kaksinpeliä huomenna ke klo 19-20 hipposhallissa. Vakivastustaja flunssan kourissa. Laittakaa viestiä petri.helke@outlook.com tai soittakaa 040-7220424. (Vuoro on maksettu) (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
26

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella torstaisin klo 17-18, kentät 10 ja 11

Anne kirjoitti: Hei, valitettavasti viime to olin sairaana ja luvattu Killerin vuoron tiedustelu unohtui. Onko ensi torstaina sulkapalloilijoita - voin varata vuoron Killeriltä? Toisaalta ensi to on tarjolla myös retkiluistelua, ja ainakin itse harkitsen vakavasti tuota vaihtoehtoa... :-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

Sulkapallo Killeri Nimenhuuto.com

Sulkapallo Killeri maanantai ja torstai, kausi 2016-2017.

Mikko kirjoitti: Henri ja Jonne tulee mahdollisesti. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
9

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Kevään pelivuorot on nyt nimenhuudossa. Päivitin pelaajalistan ja 8 aktiivia olisi mukana. Koko kauden kustannus oli 624 eur ja tällä kaavalla tekisi 78 eur/hlö Maksujen osalta tilanne on tämä (korjatkaa, jos jotain puuttuu) Jelmer maksanut 70 eur Hannu maksanut 80 eur Timo maksanut 100 eur Mika ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
10