Sulkapall Joensuu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joensuu ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, sulkapallo, koripallo, rugby ja lentopallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikansulka Nimenhuuto.com

Tikansulka on perustettu Siun soten henkilökunnalle, sen perheenjäsenille ja pelikavereille terveysliikunnnan tukemiseen. Yhteyshenkilönä toimii Hanna Ohtonen, p 040 531 9797 hanna.ohtonen@siunsote.fi

Hanna kirjoitti: Kaikki henkilökunnan liikuntavuorot Honkalammen U-talon liikuntasalissa ja Tikkamäellä L-talon liikuntasalissa on peruttu tästä päivästä lähtien 13.4. saakka. Samoin Honkalammen rantasaunan avantouintivuoro on peruttu tästä päivästä lähtien 13.4. saakka.Tilannetta tarkastellaan uudelleen 13.4. Ti... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Joensuu
Ei asetettu
36

Karjalan Sulka Nimenhuuto.com

Harraste sulkapalloseura

mika kirjoitti: Kaikille jäsenmaksun maksaneille seura korvaa menetetyn peliajan tuotteina (30€ ,ei koske mailan jännityksiä).Kysy Mikalta! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sulkapallo
Joensuu
Sekajoukkue
30

maanantaisulis Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Sulkapallo Raatekankaalla jatkuu ensi syksyllä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Joensuu
Miehet
9