Sulkapall Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sulkapall. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BCHanhensulka Nimenhuuto.com

HanSu eli BC Hanhensulka ry on vuonna 1993 perustettu sulkapalloseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuudet harrastaa sulkista, maamme suosituinta mailapeliä. Riveissämme on parisenkymmentä kilpapelaajaa, mutta suurin osa jäsenistämme on harrastajapelaajia ja eri ikäisiä junnuja. Kaikkiaan meitä on vajaat 200. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme jokaisen sulkapallosta kiinnostuneen, junioreista teräsvaareihin ja -muoreihin, vasta-alkajista kilpapelaajiin. Meillä on useita valmennusryhmää aikuisille ja junioreille. Tapaamme toisiamme yhteisissä kisoissa ja muissa pelitilaisuuksissa, illanvietoissa ja sulkisleireillä. Jokaiselle löytyy jotain!

Joukkue etsii pelaajia: Liity jäseneksi! Seuran jäseneksi pääset täyttämällä liittymiskaavakkeen ja m...

Pekka kirjoitti: Moro kaikille. Haluaisiko joku pelata torstaina työpäivän jälkeen singlee tai neluria? Mulle kävis vaikka kaksikin tuntia. (16 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
115

CGI YES SULKAPALLO Nimenhuuto.com

CGI YESin harrastesulkapalloryhmä Kaikille avoimet rennot treenit järjestetään vähintään kerran kuukaudessa. Ilmoita tulostasi vastamaalla kutsuun In tai Out. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat, että saat paikan. Tapahtuman kuvauksesta saat lisätietoja paikasta ja hinnoista. Tervetuloa mukaan!

Lauri kirjoitti: Kolme kenttää alustavasti varattuna! Vahvistan kenttien lukumäärän 7.5. klo 12.00! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
33

hkisulkapallo Nimenhuuto.com

Ruskeasuon palloiluhallissa klo 8-9 ma ja to pelaavat sulkapallon ikuiset kehittyjät. https://palvelukartta.hel.fi/unit/45611 Maksutiedot tässä linkissä. https://tinyurl.com/sulkismaksut

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijatason sulkapalloa ma ja to klo 8-9 Ruskasuon palloiluhallissa. Ot...

Jari kirjoitti: Maksoin tänään 7 EUR, kesäkuun kenttämaksua. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
24

Maajoukkue Nimenhuuto.com

Sulkapalloliiton maajoukkueharjoituksien ilmoittautumiskanava.

Hanna kirjoitti: Polven mukaan (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
42

Kohti Rappiota Nimenhuuto.com

Harrastejalkapallon SM-mitalisijoille yltänyt kivenkova joukkue. Liigapelit: https://www.palloliitto.fi/splhelsinki/7v7-kakkonen?group=5

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sulkapallo ja Olut
Itä Helsinki
Miehet
14

HotSulkapallo Nimenhuuto.com

H.O.T ry:n (HOT Helsinki, www.hot.fi) sulkapallon ilmoittautumisjärjestelmä. HOT Helsinki enrolment system of badminton training.

Pertti kirjoitti: Huomenta V-M! Tuon lauantain 10.6. vuoron voisi varmaan perua, kun kukaan ei ole ilmoittautunut! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
42

Märskyn sulkapalloryhmä Nimenhuuto.com

Mäkelänrinteen Urheilulukion sulkapalloryhmä.

Hanna kirjoitti: Lähden 9.00 kouluun (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
22

SYKEsulkisviikki Nimenhuuto.com

SYKEn - ja vähän muidenkin - sulkisporukka pelaa Viikin normaalikoululla keskiviikkoisin klo 17.10-18.10 kahdella kentällä neluria, osoite Kevätkatu 2. Yhteyshenkilöt: Tapani Sallantaus ja Tipe (Marja) Pylvänäinen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sulkapallo badminton
Viikki, Helsinki
Sekajoukkue
18

Active Group Ry Nimenhuuto.com

Monilajiseuramme urheilutreenit: - Salibandy - Koripallo - Lentopallo - Futsal - Sulkapallo - Pöytätennis

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy, Koripallo, Lentopallo, Sulkapallo, Pöytätennis ja Futsal
Helsinki
Sekajoukkue
19

Pihaussulkis Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Muki-koris käyttää yo-kirjoitusten takia seuraavat 3 viikkoa koulun salia eli sulkisvuoro alkaa virallisen aikataulun mukaa klo 20.30 ! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Ei asetettu
25

Meilahdensulka Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: KILPAILUKUTSU SULKAPALLON HARRASTAJATURNAUS SIUNTIOSSA SUNNUNTAINA 20 TAMMIKUUTA 2019 Sjundeå Badminton (Sjuba) toivottaa teidät tervetulleeksi sulkapalloturnaukseen, joka on tarkoitettu luokittelemattomille tai korkeintaan B-luokan pelaajille. AIKA Sunnuntai 20.01.2019 klo 9.00 alkaen PAIKKA Siu... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
27

HELBTaliSulkis Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
21

Punasulka Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
19

Club Athletico Helsinki Nimenhuuto.com

Club Athletico Helsinki Monipuolista palloilu- ja harrastustoimintaa eri aktiviteettien parissa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita ! Yhteydenotot; Mikael Harju-Virta 040 8600 888 mikaelharjuvirta@hotmail.com

Antti kirjoitti: Moro, joudun tänään 16.päivä jäämään pois peleistä, kun on kotona ylimääräistä kiirettä. T.Antti (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Crosstraining, Jalkapallo, Sulkapallo ja Biljardi
Helsinki
Ei asetettu
12

TaliHalli Bad Club Nimenhuuto.com

Hyvätempoista nelinpeliä TaliHallissa teemalla "hikipeliä hymyillen". Pelaajien puuttuessa myös kaxareita.

Tenkka kirjoitti: Jos kentällä 12 on vain kolme pelaajaa ja meillä kolme , niin yksi pelaajahan voisi vuorollaan tulla neluriin , ei tarvitsisi seisoskella............? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Tali, Helsinki
Ei asetettu
20

Kympin sulkkis Nimenhuuto.com

Kaupunkiympäristön sulkapallovuoro Merihaassa torstaisin klo 16:30-17:30, kaksi kenttää.

Jarmo kirjoitti: Moi. toivottavasti löysitte tänne kivuttomasti. Olisi tärkeää, että ilmoittautuisitte aina kaikki In tai Out, niin tietäisimme vapauttaa kenttiä, ellei pelaajia ole jonain kertana tulossa. Hallissa on jo ollut aika hiljaista, ja jos on tulossa enemmän pelaajia mitä kentillemme mahtuu uskon että v... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
11

Vatsarintaliike Nimenhuuto.com

Perjantain sulkis-tiimi

Jukka kirjoitti: Ravintola Purpur varattu klo.20:15 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Helsinki
Ei asetettu
8

spelaspela Nimenhuuto.com

Ankeeta sutimista rikkonaisilla raajoilla.

Sami kirjoitti: Mites tän viikon pelit? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
7

Tali-sulkis Nimenhuuto.com

Harraste sulkisporukka.

Atte kirjoitti: Maksutaulukko päivitetty. tarkastakaas omalta osaltanne lokakuun pelit ja maksut siitä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Miehet
8

HIYsulkis Nimenhuuto.com

Sulkapallo on hieno laji kaikessa monimuotoisuudessaan, lattialla istuen, pyörätuolista pelaten, ”pystypeliä” unohtamatta! Se on loistavaa terveysliikuntaa koko vartalolle.

Anja kirjoitti: Nyt alkaa olla sulkiskausi päätösvaiheessa. Viikonloppuna pelataan vielä SM-kisat. Tiistaina 4.6. klo 18 pidetään Hepparissa omat kauden päättäjäiset - muistathan ilmoittautua nimenhuudossa tai soita , jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa. Hepparissa suunnittelemme tulevaa kautta mm. peli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Helsinki
Sekajoukkue
20