Tennis Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Martti kirjoitti: Tänään tulee kaksi uutta. Toinen on - ilmeisesti - sama fysioterapeutti Annemari Pättiniemen asiakas joka tulee avustajansa kanssa ( muistaakseni Jenni uusitalo ) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
10

Teofys Nimenhuuto.com

Teollista tennistä massalla maanantaisin ja sunnuntaisin

Jorma kirjoitti: En kommentoi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tennis
Turku
Sekajoukkue
8

iceping Nimenhuuto.com

Turun Avantouimareiden innokas pöytätennisporukka, joka rentoutuu monta kertaa viikossa pingiksen ja avantouinnin merkeissä. Liityimme TUPI-sarjaan 9/2013

Hille kirjoitti: Kiitos Arto :) Mun oli kuitenkin pakko avata kone... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
21

TuPy-pingis Nimenhuuto.com

Turun Pyrkivä on aktiivinen Turussa toimiva pöytätennisseura. Lue lisää toiminnastamme näiltä sivuilta. http://www.pingis.shprod.net/

Mikko kirjoitti: Moi, oon edelleen taudissa. Täältä tullaan kuiteskii (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
19

Ålk KilpaTennisKoulu Nimenhuuto.com

Äykki kirjoitti: Nyt kun kelit mahdollisesti paranee ja massakentätkin ok kunnossa niin voidaan aloittaa ulkona pelaaminen. Huono ilma niin ollaan sisällä. Verkkarit ja pitkähihainen paita jees, vaatetta saa aina pois jos kuuma. Massatossut ulos mutta sisätosuilla kyllä pärjää. Massasilla tossuilla ei kuitenkaan ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Tennis
Turku
Sekajoukkue
40