Tennis Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Turku

Tennis - Turku

Neuropingis Nimenhuuto.com

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja nuorille, joiden toimintakyky on rajoittunut esimerkiksi jonkun sairauden tai vamman vuoksi. Harjoituksia sovelletaan ryhmän ja sen yksilöiden mukaan, eikä laji vaadi voimaa tai suuria ponnistuksia. Pelata voi joko istuen tai seisten. Käytettävissä on myös robotti, jonka kanssa oppii helposti uusia lyöntejä. Avustajat ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Pelivälineet saa käyttöön seuralta.

Joukkue etsii pelaajia: Tiloihin pääsee avustetusti hissillä (lukollinen palo-ovi ja hissi toimii vai...

Martti kirjoitti: Tänään tulee kaksi uutta. Toinen on - ilmeisesti - sama fysioterapeutti Annemari Pättiniemen asiakas joka tulee avustajansa kanssa ( muistaakseni Jenni uusitalo ) (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Pöytätennis
Turku
Sekajoukkue
10

Teofys Nimenhuuto.com

Teollista tennistä massalla maanantaisin ja sunnuntaisin

Jorma kirjoitti: En kommentoi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tennis
Turku
Sekajoukkue
8

iceping Nimenhuuto.com

Turun Avantouimareiden innokas pöytätennisporukka, joka rentoutuu monta kertaa viikossa pingiksen ja avantouinnin merkeissä. Liityimme TUPI-sarjaan 9/2013

Hille kirjoitti: Kiitos Arto :) Mun oli kuitenkin pakko avata kone... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
22

TuPy-pingis Nimenhuuto.com

Turun Pyrkivä on aktiivinen Turussa toimiva pöytätennisseura. Lue lisää toiminnastamme näiltä sivuilta. http://www.pingis.shprod.net/

Mikko kirjoitti: Moi, oon edelleen taudissa. Täältä tullaan kuiteskii (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pöytätennis
Turku
Ei asetettu
20

Ålk KilpaTennisKoulu Nimenhuuto.com

Äykki kirjoitti: Kysely taksikyydeistä kaarinan koululaisilta Nyt ollut vielä huippukelit eikä taksia ole tarvinnut miettiä. Jos ja kun kelit huononee niin mikä taksin tarve? Koitetaanko mennä marraskuu vielä omilla vai esim puolivälistä kyyditys. Sitoutuminen jokapäiväiseen kyyditykseen Kyyti 3e/kerta Mihin asti... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Tennis
Turku
Sekajoukkue
38