Urheilu Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, pesäpallo, koripallo, yleisurheilu, hiihto, kaukalopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Mäntsälä

Urheilu - Mäntsälä

MU Yleisurheilu Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilu on Mäntsälän Urheilijoiden yleisurheilujaoston yhteinen Nimenhuuto

Meri kirjoitti: Uudy:n junnuleiri järjestetään jälleen keväällä Pajulahdessa. Leirille voi jo nyt ilmoittautua! UUDY:n junnuleiri keväällä 2018: la-su 5.-6.5.2018, Pajulahti. Leiri on tarkoitettu piirin jäsenseurojen 9–13-vuotiaille urheilijoille ja heidän ohjaajilleen. Hinta 110 e (lapsi) ja 120 e (aikuinen) (s... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
67

MU YleisurheiluTalkoot Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilun toimintaan liittyvien talkoiden järjestäminen ja talkooväen kutsuminen koolle hoidetaan tämän Nimenhuutoryhmän kautta.

Olli kirjoitti: Hei! Suuret kiitokset kaikille kesän ja alkusyksyn kisoissamme auttaneille! Tukenne on korvaamaton, ilman teitä ei näitä kisoja voitaisi järjestää! Vielä olisi kesäkauden viimeinen rypistys edessä eli Kyläseurojen väliset kilpailut to 7.9. klo 18 alkaen (toimitsijat mielellään klo 17) joihin on n... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
27