Urheilu Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, yleisurheilu, hiihto, kaukalopallo, harrastekiekko, jalkapallokoulu ja hakuryhmä.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MU Yleisurheilu Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilu on Mäntsälän Urheilijoiden yleisurheilujaoston yhteinen Nimenhuuto

Olli kirjoitti: Seuracup Riihimäellä ke 24.7. klo 17 alkaen. Loin kilparyhmälle tapahtuman johon kaikki muutkin halukkaat voitte ilmoittautua! Kuinka paljon saataisiin porukkaa tähän mukaan? Tämä on joukkuekilpailu, jokainen lähtijä on tärkeä kun kerätään joukkueelle pisteitä! Osallistua voi 1 lajiin + kävelyyn ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
42

MU YleisurheiluTalkoot Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilun toimintaan liittyvien talkoiden järjestäminen ja talkooväen kutsuminen koolle hoidetaan tämän Nimenhuutoryhmän kautta.

Meri kirjoitti: Tervetuloa Katuviestiin! Klo 17 paikalle Ilmottautuminen ja Liivien jako: Helena Jaana Elina Meri Radan rakennus: Olli Jarkko Teppo Jani Yhteinen alkuverkka: Radan läpikäynti joukkueiden kanssa: Olli Vaihtopaikkahenkilövastaava: Meri Kuuluttaja Arto Kuvaaja: Helena Lähdön vastaava Jani Ajanotto: ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
33