Urheilu Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, koripallo, yleisurheilu, hiihto, kaukalopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Mäntsälä

Urheilu - Mäntsälä

MU Yleisurheilu Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilu on Mäntsälän Urheilijoiden yleisurheilujaoston yhteinen Nimenhuuto

Jenna kirjoitti: Hei, MU on varautunut EU tietosuoja-asetuksen mukaisiin tarkennuksiin rekisterinpidossa. Tietosuojaselosteemme löytyy nettisivuiltamme (MU ja jalkapallon sivuilla sama) ja siitä löytyy linkki jo voimassa olleeseen rekisteriselosteeseen. Seuran hallitus käsittelee ja tarkentaa jo voimassa olevia o... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
67

MU YleisurheiluTalkoot Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilun toimintaan liittyvien talkoiden järjestäminen ja talkooväen kutsuminen koolle hoidetaan tämän Nimenhuutoryhmän kautta.

Meri kirjoitti: Uudy:n jäsenseuroille,​ Nuorten MM-kisoihin Tampereelle tarvitaan lisää tekijöitä: Maailman kansainvälisin urheilutapahtuma vuonna 2018, yleisurheilun nuorten MM-kisat, järjestetään Tampereella 10.-15.7. Toimitsijaksi voi ilmoittautua tästä linkistä: Ilmoittaudun toimitsijaksi TARVITSEMME VAPAAEH... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
27