Futsal Helsinki, espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, espoo ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on futsal. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja bofferointi.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko sinä Pelinainen? Kesä tulee ryminällä, nurmikot alkavat vihertämään, i...

Jessica kirjoitti: Vastustaja on Halkian Helmet. ;) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
20

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Tatu kirjoitti: Moikka, kuten viime kesänä niin myös tänä keäsänä yritän saada kasattua kesähöntsä vuorollisen innokkaita atleetteja. Vielä ei ole mitään hajua koska ja milloin vuoro on. Paikka sama kun viime kesänä, Lehtikuusentie 6. Heti kun vuorot julkaistaa (kuulemma tän kuun alkupuolella) niin tiedetään mit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
33