Jalkapallo Helsinki, espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, espoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on futsal. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, football, salibandy, sähly ja bofferointi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Espoo

Jalkapallo - Helsinki, Espoo

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan.

Sini kirjoitti: Tietääkö joku miten ne jatkopelit pelataan jos ollaan neljän parhaan joukossa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
18

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Henri kirjoitti: Moi. Tähän keskusteluun ilmoittautumisia kesän peleihin harrasteliigan kovatasoiselle sarjatasolle harrasteyksi. Sitovat ilmoittautumiset WhatsAppista bongattu seuraavasti: Saku, Sami Roman, Juho, Antti M, Tatu, Henri, Niko, Samu, Olli. Eli yhdeksän pelaajaa rosterissa ja lisää nimiä oletettavast... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
42

pvfootball Nimenhuuto.com

Yevgeniy kirjoitti: All teams table and schedule: http://tea.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=TEA2016-jp&sarja=KS Pelipaitojen värit: 1. EsLi valkoinen varalla sininen 2. FC Askel 1 keltainen varalla punainen 3. Deloitte valkoinen varalla sininen 4. O`Ball punainen varalla valkoinen 5. VTT tummansininen 6. Posti ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Football
Helsinki, Espoo
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.