Jalkapallo Helsinki, espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, espoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on futsal. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, football, salibandy, sähly ja bofferointi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Espoo

Jalkapallo - Helsinki, Espoo

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan.

Sini kirjoitti: Tietääkö joku miten ne jatkopelit pelataan jos ollaan neljän parhaan joukossa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
18

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Sami kirjoitti: Joudun harmikseni ilmoittamaan, että mun futsalit on pelattu joksikin aikaa. Kävin polven magneettikuvassa, kierukassa sen verran vammaa, että se saatetaan joutua tähystämään. Näillä näkymin en ainakaan alkuvuodesta ole peleissä mukana. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
43

pvfootball Nimenhuuto.com

Yevgeniy kirjoitti: All teams table and schedule: http://tea.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=TEA2016-jp&sarja=KS Pelipaitojen värit: 1. EsLi valkoinen varalla sininen 2. FC Askel 1 keltainen varalla punainen 3. Deloitte valkoinen varalla sininen 4. O`Ball punainen varalla valkoinen 5. VTT tummansininen 6. Posti ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Football
Helsinki, Espoo
Ei asetettu
19