Jalkapallo Helsinki, espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, espoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on futsal. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, football ja bofferointi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Espoo

Jalkapallo - Helsinki, Espoo

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan.

Jessica kirjoitti: Vastustaja on Halkian Helmet. ;) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
20

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Sami kirjoitti: Millanen homma tänään, saadaanko pelit? (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
36

pvfootball Nimenhuuto.com

Yevgeniy kirjoitti: All teams table and schedule: http://tea.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=TEA2016-jp&sarja=KS Pelipaitojen värit: 1. EsLi valkoinen varalla sininen 2. FC Askel 1 keltainen varalla punainen 3. Deloitte valkoinen varalla sininen 4. O`Ball punainen varalla valkoinen 5. VTT tummansininen 6. Posti ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Football
Helsinki, Espoo
Ei asetettu
18