Futsal Siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siilinjärvi ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, sähly, futsal, istumalentopallo, beach volley ja squash.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Siilinjärvi

Futsal - Siilinjärvi

FC Siili 09-10 tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen futisjoukkue Siilinjärvellä. Tavoitteena liikkua ja pitää hauskaa pallon perässä ja hyvien kaverien seurassa ja saada lisää futiskavereita ympäri Suomen muista tyttöjoukkueista. Harjoitellaan niin että aikaa jää muhuunkin kuin futikseen.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet vuosina 2009-2010 syntyneet tytöt on tervetulleita mukaan joukku...

Ninetta kirjoitti: Onko joku saanut jo FC Siilin jäsenmaksu laskun? Tuleeko siitä lasku vai pitääkö se vain muistaa jonnekin maksaa ilman erillistä laskua? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
47

Fc Siili 07-08 tytöt Nimenhuuto.com

FcSiilin perheen Siilijoukkue koostuu 2007-2008 syntyneistä innokkaista jalkapalloilija aluista. https://fcsiili.sporttisaitti.com/joukkueet/tytot-07-08/pelaajat/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä innokkaita -07 ja -08 tyttöjä pelaamaan jalkapalloa...

Ilona kirjoitti: Moi, tässä info lauantain Rakenna & Asu -messuille suoraan Lähitapiolan s-postiviestistä. "Tarkoituksena olisi, että tytöt kiertäisivät alueella ja pysäyttäisivät asiakkaita täyttämään yhteydenotto/arvontalomakkeen. Pääpalkintona on siinä uusi moottorisaha. Lisäksi lapun täyttäneille annetaan ”ti... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
46

SiPS Futsal Nimenhuuto.com

Naisten Futsal joukkue pelaa Naisten Futsal Liigaa kolmatta kautta

Sirpa kirjoitti: KIITOS KAIKILLE KULUNEESTA KAUDESTA, SARJAPAIKKA VARMISTETTIIN JA NYT ON PIDETTÄVÄ KIRKAANA MIELESSÄ MITÄ SILLE PAIKALLE TEHDÄÄN KYSELYT TULEVAT AIKA PIAN UUDESTA KAUDESTA. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Futsal
Siilinjärvi
Naiset
30