Futsal Siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siilinjärvi ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, lentopallo, jääkiekko, sähly, futsal, istumalentopallo, beach volley ja squash.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Siilinjärvi

Futsal - Siilinjärvi

FC Siili 09-10 tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen futisjoukkue Siilinjärvellä. Tavoitteena liikkua ja pitää hauskaa pallon perässä ja hyvien kaverien seurassa ja saada lisää futiskavereita ympäri Suomen muista tyttöjoukkueista. Harjoitellaan niin että aikaa jää muhuunkin kuin futikseen.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet vuosina 2009-2010 syntyneet tytöt on tervetulleita mukaan joukku...

Sanna kirjoitti: Puffetti la 10.2 Ahmon turnauksessa: Pidetään pienimuotoinen kahvio, ja koska turnaus on ajallisesti lyhyt, niin rajoitetaan tarjonta kahvi+kahvileipä linjalle. Pyytäisin nyt poikkeuksellisesti tätä kautta ilmoittautumisia seuraaviin: - myyjiä - esim. sämpylöitä/pitsaa tms. suolaista n. 1 pellill... (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
45

Fc Siili 07-08 tytöt Nimenhuuto.com

FcSiilin perheen Siilijoukkue koostuu 2007-2008 syntyneistä innokkaista jalkapalloilija aluista. https://fcsiili.sporttisaitti.com/joukkueet/tytot-07-08/pelaajat/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä innokkaita -07 ja -08 tyttöjä pelaamaan jalkapalloa...

Anne kirjoitti: Moikka! Huomenna Hamulan koululla harkkojen päätteeksi ja lauantaina pelien lomassa tulevien peliasujen sovitus mahdollisuus. Uudet vihreät asut tulevat olemaan Acerbis merkkiset, ja toivon mukaan saatavuus on parempaa kuin edellisen toimijan kautta. Peliasun (paita ja shortsit) hinta on 23,20 € ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
41

SiPS Futsal Nimenhuuto.com

Naisten Futsal joukkue pelaa Naisten Futsal Liigaa kolmatta kautta

Sirpa kirjoitti: KIITOS KAIKILLE KULUNEESTA KAUDESTA, SARJAPAIKKA VARMISTETTIIN JA NYT ON PIDETTÄVÄ KIRKAANA MIELESSÄ MITÄ SILLE PAIKALLE TEHDÄÄN KYSELYT TULEVAT AIKA PIAN UUDESTA KAUDESTA. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Futsal
Siilinjärvi
Naiset
31