Futsal Siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siilinjärvi ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, sähly, istumalentopallo, futsal, beach volley ja squash.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Siili 09-10 tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen futisjoukkue Siilinjärvellä. Tavoitteena liikkua ja pitää hauskaa pallon perässä ja hyvien kaverien seurassa ja saada lisää futiskavereita ympäri Suomen muista tyttöjoukkueista. Harjoitellaan niin, että kehitytään pelaamisessa, mutta että aikaa jää muhuunkin kuin futikseen.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet vuosina 2009-2010 syntyneet tytöt on tervetulleita mukaan joukku...

Venja kirjoitti: Venja pääsisi ensii su Varkauden turnaukseen mutta kyyti puuttuu... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
86

Fc Siili 07-08 tytöt Nimenhuuto.com

FcSiilin perheen tämä Siilijoukkue koostuu 2007-2008 syntyneistä innokkaista jalkapalloilija aluista. https://fcsiili.sporttisaitti.com/joukkueet/tytot-07-08/pelaajat/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä innokkaita -07 ja -08 tyttöjä pelaamaan jalkapalloa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hyvää huomenta FC Siilin T07/08 pelaajat ja huoltajat Kirjoitan tämän viestin Teille tiedoksi ja toimenpiteitänne varten. Siis valmentajien näkemyserojen vuoksi Tero Järvinen on sanoutunut irti joukkueenne vastuuvalmentajan roolista ja lähes kaikesta joukkuetta koskevista tekemisistä. Julkaisen t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Siilinjärvi
Tytöt
49