Jääkiekko Siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siilinjärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, sähly, istumalentopallo, futsal, beach volley ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Flyers-Hockey Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Kokeilen huomenna luistinta jalkaan. Jos ei oo kipee jalka niin tuun (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi
Miehet
21

Yara hockey Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tuplajäiltä löydetty Yaralaisen isohko avainnippu, ilmeisesti on pyörinyt siellä jo jonkin aikaa. Jos jollakulla on hävinnyt avaimet, niin ne löytyy minulta RET parakilta. Jos tämän viikon aikana omistajaa ei löydy, niin toimitan nämä sitten konttorille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi
Sekajoukkue
70

KEMOT SR Nimenhuuto.com

Varamiehet tervetulleita jos vakiomiehiä ei ole ilmoittautunut tarpeeksi ( 20kpl ) perjantaina klo 20.mennessä. Huomioi määrässä ilmoittautuneet MOKET. Varamiehet maksakaa 8€/kerta tilille FI72 5397 0820 0792 67 ennen vuorolle tuloa ilmoittautumisen yhteydessä. Pelaamaan pääsee vain jos nimi on innissä.

Antti kirjoitti: Varamiehet tervetulleita jos vakiomiehiä ei ole ilmoittautunut tarpeeksi ( 20kpl ) perjantaina klo 20.mennessä. Huomioi määrässä ilmoittautuneet MOKET. Varamiehet maksakaa 8€/kerta tilille FI72 5397 0820 0792 67 / Antti Reinikainen ennen vuorolle tuloa ilmoittautumisen yhteydessä. Pelaamaan pääse... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio Siilinjärvi
Ei asetettu
34

Team Töhöt Nimenhuuto.com

Savon coolein jäkisjoukkue, ilon kautta pelataan reilua peliä kaihtamatta. Vahvemmat on aina heikompien puolella kannustamassa!!! Töhöt GO!

Joukkue etsii pelaajia: Varamiehet voivat laittaa itsensä mukaan lauantaina klo 12 jälkeen

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi
Pojat
34

Team Jöröt Nimenhuuto.com

"Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta!"

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi
Ei asetettu
40