Kaukalopallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Kiiminki

Kaukalopallo - Kiiminki

Jääkonnat Nimenhuuto.com

Kaveriporukka

Mitri kirjoitti: 50/50 jos nivukset kunnossa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kaukalopallo
Kiiminki
Ei asetettu
17

Kuhnurit Nimenhuuto.com

Opekaukista torstaisin 14.50-16.05. Kuhnureilla vauhtia on ollut perinteisesti enemmän kuin ymmärrystä. "Kuhnurit hedelmöittävät naaraan pariutumislennolla. Jos kuhnuri onnistuu häälennolla parittelemaan kuningatteren kanssa, niin sen takaruumis repeytyy ja kuhnuri menehtyy."

Antti kirjoitti: Moro! Tarkistin juuri tilin ja aika monelta syyskauden vakikävijältä on tammi-helmikuun 75 euron maksu maksamatta. Päivitin pelaajastatukset sen mukaan, ketkä on vakikävijämaksun maksanut. Käykääpä kaikki vakikävijäksi aikovat pikaisesti hoitamassa maksut kuntoon ja muuttakaa sitten oma statuksen... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Kiiminki
Miehet
36

Kärpäset Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: Lauantaina vuoro 12.40. Ilmota ootko tulossa että tietää yrittää perua jos ei tuu porukka (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kaukalopallo
Kiiminki
Ei asetettu
30