Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sähly, jääkiekko, sähäly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Paula kirjoitti: Rauhallista joulun aikaa kaikille Pallonaamoille. <3 Nyt syödään, juodaan ja saunotaan -keskiviikkona tapaamme jälleen pelailujen merkeissä! :) Jouluterveisin, Paula ja Aki (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
95

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Mirjami kirjoitti: Väki vähenee, ei taida tulla pelejä? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Tänään harkoissa pelipäivä, ottakaa mukaan myös sählymaila. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Väinö kirjoitti: Väinö tarvis uuden paidan(lyhythihainen) ja shortsit. Kuka hommaa? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
29

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: En valitettavasti pääse tänne, mutta tulkaahan kaikki, jotka pääsee. Mitalit jaetaan koko joukkueelle ja joukkuekuva otetaan, myöhemmin voi päättää ottaako sen. Myös mahdollisuus yksittäis/ kaveri kuviin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
33

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
3

YNM Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Kyytiä? Jos on ees reenejä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Ylikiiminki
Miehet
28

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

Jaana kirjoitti: OLIHAN PÄIVÄ! Oli aivan ihanan hikinen ja rankka päivä. :-) Toinen sija, parempi kuin viimeksi. Kyllä minua söi ja syö vieläkin se viimeinen veto mutta aina ei vaan onnistu...rrrrrrrr mrrrrr KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE! ONNEA KOPALLA KOLMANNESTA SIJASTA! Aistin päivästä hyvää fiilistä ja iloa ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
26

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Ollaan tilaamassa perjantaina Tiltanrantaan mätöt. TILAUS TÄHÄN ALLE keskiviikkoon 14.02. klo 23.59 mennessä ja MAKSU MYÖS SAMALLA mun tilille Terhi Heikkilä FI58 5740 7520 0665 97. (Mihin aikaan olis sopiva syödä...18.00 vai...) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki, Kontio
Naiset
19

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24

Team 112 Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: moro kaikille säbä vuoro ala-asteella alkaa 19,30 juttelin viimeksi edellisen vuoron vetäjän kanssa lopettavat silloin (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Sähly ja Säbä
Kiiminki
Miehet
18