Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
83

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
21

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiimingin nurmikentällä (kirjaston vieressä)/Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Talvisarjan aloitusturnauksen aikataulut sunnuntaina 28.10 Arina Areenalla: LaFK10- OLS Kreikka AEK Valkoinen klo. 15.35, Kenttä A1 LaFK10- OsPa Juventus klo. 16.15, Kenttä A2 LaFK10- OHF Sininen klo. 16.55, Kenttä A2 Turnaus pelataan peliajalla 1×20min. Turnaus poikkeuksellisesti siis Heinäpääss... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
36

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
25

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
27

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Jukka kirjoitti: Kausi aloitetaan keskiviikkona 22.8 klo 20:45 joka tulee olemaan miesten tulevankauden vuoro. Pelaamaan voi tulla ainoastaan nimenhuudon tunnukset omaava henkilö! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
31

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
3

YNM Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Kyytiä? Jos on ees reenejä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Ylikiiminki
Miehet
27

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Mamppa kirjoitti: Ehkä pääsen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
26

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

Minna kirjoitti: Heippa! Useammalla jää tuleva kausi välistä joten muutamia uusia innokkaita pelaajia otetaan mukaan, kuuloskelpaapa ensin löytyykö lähipiireistänne. Ja muistakaa laittaa ilmoittautumiset hyvissä ajoin kuntoon. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
19

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24