Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Kari kirjoitti: Syksyn ja talven sählyvuoron maksut menevät seuraavasti: Koko kauden maksu syys- ja kevätjaksot yhteensä 50 eur / aikuinen osallistuja. Alle 18 vuotiailta ei peritä maksuja. Näillä maksuilla saamme katettua salivuoromaksut ja tarvikehankinnat (ainakin pallot ja kylmäpussit). Joukkueissa toimivill... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
99

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: OBC- turnaus siirtyy! Pelit tarkoitus pelata joko viikon tai kahden päästä alkuperäisestä aikataulusta. Syynä vaikea kenttätilanne viivästyneen kevään takia. Turnausta EI siis 21.-22.4. Uudesta aikataulusta tiedotetaan mahdollisimman pian. -Seita (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Väinö tarvis uuden paidan(lyhythihainen) ja shortsit. Kuka hommaa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
24

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Terve, Oulu Cupin turnausohjelma tuli tuonne cuponlineen. Käykäähän ilmoittautumassa mahd pian, jotta tiedämme tarvitaanko vahvistuksia. Eli lauantai 21.4. ajalla 9.00 - 14.00 https://www.cuponline.se/games.aspx?cupID=27197#&&arena=&class=31296&typ=&group=&date=2018-04-21 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
33

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
3

YNM Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Kyytiä? Jos on ees reenejä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Ylikiiminki
Miehet
28

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitoksia peleistä vuosien varrella..mää jättäydyn tässä vaiheessa porukasta. Nähellään mahdollisesti tupoksen turnauksessa jos saadaan täältä päin joukkue pystyyn. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
25

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: tuun miesten pelin jälkeen (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki, Kontio
Naiset
20

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24