Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
107

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Kari kirjoitti: Syksyn ja talven sählyvuoron maksut menevät seuraavasti: Koko kauden maksu syys- ja kevätjaksot yhteensä 50 eur / aikuinen osallistuja. Alle 18 vuotiailta ei peritä maksuja. Näillä maksuilla saamme katettua salivuoromaksut ja tarvikehankinnat (ainakin pallot ja kylmäpussit). Joukkueissa toimivill... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Torstain 28.6 Viikkopelit: 17.05-17.35 Kreikka 10 Olympiakos- LaFK10 Kenttä 3D 17.40-18.10 LaFK10- Hollanti 10 Sininen Kenttä 3C Mukavaa juhannusta kaikille! 😊 (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ***PELIPAITA TILAUS 2018*** Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 4.7.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# TUOTE: TUOT. NUMERO: VÄRI KOKO: MÄÄRÄ: NUMERO: NIMIKOINTI: Esim Nike Park VI WB JR 227289 black/white S 1 nr.7 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
25

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Katja kirjoitti: En pysty vielä vetämään harkkoja, joten pääseekö Jokke, Anne, tai joku muu (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
23

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Jukka kirjoitti: Kiitos kaikille menneestä kaudesta. Syksyllä todennäköisesti jatketaan ainakin vuoro on haettu kaupungilta. Ilmoittelen kunhan saadaan varmistusta vuorojen suhtein. Hyvää kesää t. NKSBT (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
33

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
3

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Mamppa kirjoitti: Ehkä pääsen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
18

YNM Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Kyytiä? Jos on ees reenejä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Ylikiiminki
Miehet
25

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitoksia peleistä vuosien varrella..mää jättäydyn tässä vaiheessa porukasta. Nähellään mahdollisesti tupoksen turnauksessa jos saadaan täältä päin joukkue pystyyn. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
25

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24