Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, lentopallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ke 20:30 - 21:30 ja pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään keskiviikko ja perjantai mahtuu myös ...

Kari kirjoitti: Hei, muutin tämän ryhmän nimeä nimenhuudossa niin että osoite on nyt https://kiimuharrastesalibandy.nimenhuuto.com kun aiempi oli https://kiimuharrastepesis.nimenhuuto.com syystä että käytän tuota aiempaa nimeä varsinaiseen harrastepesäpallotoimintaan. Eli salibandyryhmän sivuille pääsette kun mu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
25

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
82

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Aloitetaan leikkien kautta jalkapallon perusteita opetellen. Pidetään teenit aluksi kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Mukaan voi tulla myöhemminkin ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan säähän sopivan varustuksen, lenkkarit ja juomapullon. Nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Krista kirjoitti: Hei, Lisäsin tänne nimenhuutoon pari turnausviikonloppua ehdolle. Ei ole vielä siis kumpaankaan ilmottauduttua, katsotaan kumpaan ois enempi osallistujia niin valitaan sen perusteella kumpaan osallistutaan. Käykää siis (mahd.pian) ilmottautumassa noihin in tai out tämän hetkisen tiedon mukaan. Lä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
30

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Asko kirjoitti: Muistutan kaikkia pelaajia, että joukkueessamme on kiusaamiselle nollatoleranssi. Jotain huutelua oli taas tänään ollut, en kuullut enkä ollut paikalla, mutta mikäli valmentajat tai vanhemmat sellaista kuulevat, puuttukaa siihen, vaikka huutelija ei oma lapsenne olisikaan. Jos tällaista vielä hav... (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
40

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Terve, Aloitellaan jalitsukausi Alakylän koulun hiekkakentällä ja siirrytään sitten keskuskentälle, kunhan nurmi kuivuu. Oma pallo mukaan, mutta jos ei vielä ole niin ei haittaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
34

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Jukka kirjoitti: Kiitos tästä kaudesta syksyllä jatketaan pelejä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
29

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

Jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
1

alaaste Nimenhuuto.com

Kiimingin rohkein sählyn harrastejoukkue, jonka motto on "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!" Pelkkää pelaamista ja hauskanpitoa jäsenten iloksi.

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Kiiminki
Miehet
22

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

Terhi kirjoitti: Ollaan menossa Laivakankaalle sählyyn miesten vuorolla tänään klo 19-20. (miehet eivät tulossa, kun niillä peli) Käykää klikkaamassa ja tulkaa pelaamaan! https://kontionpallo.nimenhuuto.com/events/8350908 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
28

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Moikka. Kuka pystyy poistaan nuo kaks harkkakertaa, kun eilen oli vimpat reenit..syksyllä sitte taas jatkuu. Ja kyllähän me kesälleki jotain keksitään ☺ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kiiminki, Kontio
Naiset
17

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24

Team 112 Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: moro kaikille säbä vuoro ala-asteella alkaa 19,30 juttelin viimeksi edellisen vuoron vetäjän kanssa lopettavat silloin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly ja Säbä
Kiiminki
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.