Salibandy Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, lentopallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kiiminki

Salibandy - Kiiminki

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ke 20:30 - 21:30 ja pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään keskiviikko ja perjantai mahtuu myös ...

Petri kirjoitti: Myöhästyn muutaman minuutin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
28

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Aloitetaan leikkien kautta jalkapallon perusteita opetellen. Pidetään teenit aluksi kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Mukaan voi tulla myöhemminkin ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan säähän sopivan varustuksen, lenkkarit ja juomapullon. Nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Krista kirjoitti: Hei, Koska ei tullut tarpeeksi äänestyksiä kaupunkisarja/turnausäänestykseen, emme voineet sitoutua tuohon kaupunkisarjaan. Joten osallistumme kesän aikana 1-2 turnaukseen. Lisäsin tuonne tapahtumiin "OLS rospuuttoturnauksen". Emme ole vielä ilmottautuneet sinne koska haluaisin ensin tietää onko ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
26

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Asko kirjoitti: http://salibandy.ols.fi/uutiset.html?89941 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
39

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Seuralippiksiä taas tilattavissa hintaan 13 euroa. https://www.lafk.fi/?x118281=280039 Ota yhteyttä joukkueesi varustevastaavaan ja tee tilaus 15.4. mennessä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
29

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Mikko kirjoitti: Voitte minun puolesta nimetä, jonkun vakio moken minun tilalle. Voin mahd. käydä sitten tuuraamassa, jos tarvetta ja passaa omiin aikatauluihin. (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
29

NK SBT Nimenhuuto.com

Tulevalla kaudella 2016-2017 ei harjoitella eikä pelata

jukka kirjoitti: Tulevalla kaudella 2016-2017 edustus ei harjoittele eikä pelaa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
1

alaaste Nimenhuuto.com

Kiimingin rohkein sählyn harrastejoukkue, jonka motto on "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!" Pelkkää pelaamista ja hauskanpitoa jäsenten iloksi.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sähly
Kiiminki
Miehet
22

NK SBT Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen

Terhi kirjoitti: Ollaan menossa Laivakankaalle sählyyn miesten vuorolla tänään klo 19-20. (miehet eivät tulossa, kun niillä peli) Käykää klikkaamassa ja tulkaa pelaamaan! https://kontionpallo.nimenhuuto.com/events/8350908 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki
Naiset
29

SB Karhuemot Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: SÄHLYYN OSALLISTUVAT KEVÄT 2017 1. TERHI HEIKKILÄ 2. MARIKA VANNINEN 3. ANNE SUOMENRINNE 4. NIINA IMPIÖ 5. JENNI LAITINEN 6. JOHANNA RATILAINEN 7. JAANA PIRI 8. MARJA-LIISA PIIRA 9. KATJA VEIKKOLA 10. ERJA MOILANEN 11. EIJA BRUNNI 12. HEINI LEHTONIEMI 13. TAINA HIMANKA 14. MIRKA NYLANDER Sählymak... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki, Kontio
Naiset
13

Kiiku Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Menkää vaan pelaan kaikki, tämä ei ole aktiivisessa käytössä, aina saatu pelit aikaseksi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly
Kiiminki
Sekajoukkue
24

Team 112 Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: moro kaikille säbä vuoro ala-asteella alkaa 19,30 juttelin viimeksi edellisen vuoron vetäjän kanssa lopettavat silloin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sähly ja Säbä
Kiiminki
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.