Lentopallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kiiminki

Lentopallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
86

kiimubee Nimenhuuto.com

KiimU B-tytöt lentopallo.

Anu kirjoitti: Nämä siivoustalkoot on Koitelissa. Ollaan oltu joskus aikaisemminkin siivoamassa siellä ja homma oli nopsaan hoidettu, koska siivottavaa ei kauheasti ollut. Palkkio talkoista on 250€. Viimeksi hoidettiin homma reilussa tunnissa yhdeksän talkoolaisen voimin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
17

Kiimu LP D-tytöt Nimenhuuto.com

Kiimingin Urheilijat D-tytöt 05/06 syntyneiden joukkue kaudelle 2017-2018 Mukana myös 07/08/09 syntyneet Kolme eri joukkuetta, plus lentiskerholaiset Aluejoukkue, tiikerisarjassa: Pantteri ja Gebardit

Kirsikka kirjoitti: Hei! onko burger-käyntiä tiikeritytöillä suunnitelmissa? t Jarkko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
16

JääliBeach Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Hei Tiedoksi, että Jäälin koululle voi mennä jo 19.8. Rantalentis pyörii vielä, joten se, joka laittaa ilmoittautumiset, harkinnee laittaako vielä tätä. Jotta saataisiin selville pelaajamäärä ensi talvikaudelle ja mahdollisten uusien pelaajien mukaanotto, niin laittakaa minulle viesti sähköpostii... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Beach ja Puulaakilentopallo
Kiiminki
Ei asetettu
21

KiimU LentisNaiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Naiset
17

YNM seka Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Vielä ei saliremontti ole alkanut, joten jos saadaan porukkaa, niin käydään perjantaihiet hakemassa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
32

YNM lentopallonaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Naiset
9