Lentopallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sähly, jääkiekko, sähäly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kiiminki

Lentopallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Paula kirjoitti: Rauhallista joulun aikaa kaikille Pallonaamoille. <3 Nyt syödään, juodaan ja saunotaan -keskiviikkona tapaamme jälleen pelailujen merkeissä! :) Jouluterveisin, Paula ja Aki (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
95

kiimucee Nimenhuuto.com

KiimU C-tytöt lentopallo.

Jouko kirjoitti: Hei, C-tyttöjen treenikausi avattiin tänään siten että tytöt itse päättivät kauden tavoitteet: Sijoitus SM-sarjassa 50 parhaan joukossa (viime vuonna 87.) Pelitilastoissa: Ässäsyöttöjä 2 jokaista vastustajan yhtä ässää vastaa (viime vuonna 1,3) Iskulyöntipisteitä 22% enemmän kuin vastustajalla (3... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
21

Kiimu LP D-tytöt Nimenhuuto.com

Kiimingin Urheilijat D-tytöt 05/06 syntyneiden joukkue kaudelle 2017-2018 Mukana myös 07/08/09 syntyneet Kolme eri joukkuetta, plus lentiskerholaiset Aluejoukkue, tiikerisarjassa: Pantteri ja Gebardit

Julia kirjoitti: Hei, Tiikerijoukkueen kausimaksu syksylle on 70 e/pelaaja. Maksu tulee maksaa Kiimun tilille FI86 5741 5340 0006 47, viitenro 9001. Eräpäivä 30.11. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
25

KiimULentistytöt Nimenhuuto.com

EX-Kiimingin C- tyttöjen lentopalloilijoita. Pelaa kaudella 2014-2015 HaukiputaanHeiton joukkueessa.

Esa kirjoitti: Tervehdys, Nyt kun myös hauhe on sivyt täällä nimenhuudossa niin pärjäisimmekö sillä yhdellä sivustolla myös näitten kuljetusten osalta? Kuljettaja kävisi ilmoittautumassa siellä ja tytöt ilmoittautuisivat myös vain sille sivustolle. Nyt noita tunnuksia ei taida ihan jokaiselle vanhemmalle olla J... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
13

KiimU LentisNaiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Naiset
18

YNM lentopallonaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töissä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Naiset
9

JääliBeach Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moro. Torstaina 21.12 olis hönttämäen koululla viimeiset Nokian vuoron palloilut. Kuulostaa olevan puutetta pelaajista eli mahtuis pelaamaan. Klo 20-21.30 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Beach ja Puulaakilentopallo
Kiiminki
Ei asetettu
22

YNM seka Nimenhuuto.com

Ilmo kirjoitti: Keskiviikkona 20.12. salivuorot ovat normaalisti. Joten, jos väkeä niin palloa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
29