Lentopallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, pesäpallo, kaukalopallo, sähly, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kiiminki

Lentopallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
78

Kiimu LP D-tytöt Nimenhuuto.com

Kiimingin Urheilijat D-tytöt 05/06 syntyneiden joukkue kaudelle 2017-2018 Mukana myös 07/08/09 syntyneet

Piia kirjoitti: ALUEJOUKKUELAISET, jotka lähtevät Ouluhallin turnaukseen 23.-24.9. Ruokailumaksut tulisi maksaa Kiimingin Urheilijoiden tilille: FI86 5741 5340 0006 47, viite 7029, summa 16 e. Kirsikka, Joanna, Henna, Julia K ja Jade kaikilta 16e, Lumia 8e pelkkä lauantai ruokailu. (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
24

kiimucee Nimenhuuto.com

KiimU C-tytöt lentopallo.

Jouko kirjoitti: Hei, C-tyttöjen treenikausi avattiin tänään siten että tytöt itse päättivät kauden tavoitteet: Sijoitus SM-sarjassa 50 parhaan joukossa (viime vuonna 87.) Pelitilastoissa: Ässäsyöttöjä 2 jokaista vastustajan yhtä ässää vastaa (viime vuonna 1,3) Iskulyöntipisteitä 22% enemmän kuin vastustajalla (3... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
21

KiimULentistytöt Nimenhuuto.com

EX-Kiimingin C- tyttöjen lentopalloilijoita. Pelaa kaudella 2014-2015 HaukiputaanHeiton joukkueessa.

Esa kirjoitti: Tervehdys, Nyt kun myös hauhe on sivyt täällä nimenhuudossa niin pärjäisimmekö sillä yhdellä sivustolla myös näitten kuljetusten osalta? Kuljettaja kävisi ilmoittautumassa siellä ja tytöt ilmoittautuisivat myös vain sille sivustolle. Nyt noita tunnuksia ei taida ihan jokaiselle vanhemmalle olla J... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kiiminki
Tytöt
13

YNM lentopallonaiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 36 minuuttia sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Naiset
10

YNM seka Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: + Jupe M (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
28

KiimU LentisNaiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Kiiminki
Naiset
19

JääliBeach Nimenhuuto.com

Rauno kirjoitti: Hei ! Laittakaa nimenhuuton tuletteko tänään pelaamaan Jäälin koululle klo 19,00 (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Beach ja Puulaakilentopallo
Kiiminki
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.