Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, lentopallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Aaro kirjoitti: + Iiro, jos sopii mukaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
37

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Aloitetaan leikkien kautta jalkapallon perusteita opetellen. Pidetään teenit aluksi kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Mukaan voi tulla myöhemminkin ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan säähän sopivan varustuksen, lenkkarit ja juomapullon. Nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Sarita kirjoitti: Hei kaikki uudet pelaajat ja vanhemmat! Tervetuloa joukkueeseen! Joukkueen tämän vuoden jäsenmaksu on 70€/pelaaja. Tuo maksu sisältää seuran jäsenmaksun 15€ sekä Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen 9€ tälle vuodelle. Lisäksi jäsenmaksuista kertyneillä varoilla mm hankimme pelivälineitä ja m... (16 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
28

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Asko kirjoitti: Seuralippiksiä taas tilattavissa hintaan 13 euroa. https://www.lafk.fi/?x118281=280039 Ota yhteyttä joukkueesi varustevastaavaan ja tee tilaus 15.4. mennessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
39

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Aaro kirjoitti: Nonniin, perutaanpa taas harkat. Salivuoroja ensi kaudelle pitää hakea 10.4. mennessä. Onko sunnuntai huono ajankohta? Olisiko keskellä viikkoa parempi? Sunnuntai-illan vuoro on helpoin saada, kun sitä ei juuri muut halua. (21 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
32

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Seuralippiksiä taas tilattavissa hintaan 13 euroa. https://www.lafk.fi/?x118281=280039 Ota yhteyttä joukkueesi varustevastaavaan ja tee tilaus 15.4. mennessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
30

LaFK Gepardit Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi ry. P-02/03 jalkapallojoukkue

Asko kirjoitti: Seuralippiksiä taas tilattavissa hintaan 13 euroa. https://www.lafk.fi/?x118281=280039 Ota yhteyttä joukkueesi varustevastaavaan ja tee tilaus 15.4. mennessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Pojat
25

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Jerry kirjoitti: Onko huomenna harkat ihan normaalisti? Kalenterissa ei vaan näy? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
30

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Leeanoora kirjoitti: Hei 06-07 joukkue, Kesän ohjelmasta. Meillä on tiedossa nyt neljä piirisarjaturnausta ja Tervareittiturnaus. Tapahtumat on laitettu nimenhuutoon Kaikki pelit on 8 vs. 8 pelimuodolla, joten kaikki voi ilmoittautua mukaan. Kussakin turnauksessa on kolme peliä ja yksi peli kestänee n. 30 min. (28 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
43

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

JoJo kirjoitti: Moro, OTP järjestää jalkapallokoulun kesäkuussa 13-15.6 heinäpään hallissa. Kaikki kiinnostuneet mukaan. Ilmoittautuminen OTP:n sivuilta. http://www.otp.fi/ -Jukka (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.