Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, pesäpallo, kaukalopallo, sähly, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
78

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Aloitetaan leikkien kautta jalkapallon perusteita opetellen. Pidetään teenit aluksi kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Mukaan voi tulla myöhemminkin ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan säähän sopivan varustuksen, lenkkarit ja juomapullon. Nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Krista kirjoitti: Hei, Viikonlopun joukkueet ovat valmiit ja aikataulukin löytyy jo.Joukkueet ovat siis: Lafk10 United: Jason,Jaro, Jere, Kasper, Eemeli,Toivo, Luka, Jaakko Real Lafk 10: Leo,Johan, Unna, Leevi, Arttu, Lillia,Miku,Noel Ilmottakaa jos jostain syystä jäi pelaajan nimi uupumaan. AIkataulu on tällainen... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
35

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Mauri kirjoitti: Puolikuntosena maaliin.. (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
42

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Katja kirjoitti: Heip! Harjoitukset on tänään peruttu. En pääse paikalle, pahoittelut! T. Katja (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
21

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Pasi kirjoitti: lafk-07 whatsapp-ryhmä on perustettu. Jos et ole saanut sähköpostiisi kutsulinkkiä, laita viestiä osoitteseen pasi.manty@gmail.com niin pistän linkin. Muista pistää whatsapp-profiiliisi tunnistetteva nimi, jotta tietää kuka viestittelee Pasi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
40

LaFK Gepardit Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi ry. P-02/03 jalkapallojoukkue

erkki kirjoitti: Moro Pojat, hieno matsi eilen, toisen puoliskon ryhtiliike oli huomattava. Jatketaan tahtia Rovaniemellä, vastus on piirun verran kovempi, mutta kun pelataan omalla tasolla ja riittävällä miehityksellä, niin voitetaan. KÄYKÄÄ LAITTAMASSA OSALLISTUMISENNE HETI ALKUVIIKOSTA MIELLELLÄÄN INNIIN, mutt... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Pojat
22

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: Mukana ollaan syksyn futsaleissa. Ensimmäinen osallistuminen on vielä auki, kun voi olla että joudun kirurgin pöydälle vielä tälle syksyä. Mulla lähti sillon juhannuksen jälkeen kun pelattiin futista sormi pois paikaltaan (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
39

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Joona ei halua jatkaa enää jalkapallon harrastamista eli joukkueelle pitäisi saada uusi rahastonhoitaja. Voin hoita näitä raha-asioita tarvittaessa vuoden loppuun, mutta sitten pitäisi olla uusi rahoista ja tilista huolehtiva tiedossa. Laittakaapa viestiä kuka vanhemmista innostuisi tästä tehtävä... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
26

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Jouni kirjoitti: Hei 06-07 joukkue, La 30.9 on viimeinen piirisarjaturnaus Oulussa. Tiedossa on kolme peliä, joiden kellonajat on vielä auki. Ilmoittautukaa kaikki joukolla mukaan ! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
42

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

JoJo kirjoitti: Moro, 09-10 syntyneiden vapaat harjoitukset torstaisin klo 18.15. Heinäpään jalkapallohalli. Tule kokeilemaan OTP jalkapalloa. Yht. Pertti pekkala 0504387297 ********************************************************************************************************* OTP 08 – Avoimet harjoitukset Kes... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.