Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
107

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Torstain 28.6 Viikkopelit: 17.05-17.35 Kreikka 10 Olympiakos- LaFK10 Kenttä 3D 17.40-18.10 LaFK10- Hollanti 10 Sininen Kenttä 3C Mukavaa juhannusta kaikille! 😊 (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Marika kirjoitti: Tervetuloa naisten säbävuorolle tänään klo 19.30 Laivakankaalle! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
41

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ***PELIPAITA TILAUS 2018*** Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 4.7.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# TUOTE: TUOT. NUMERO: VÄRI KOKO: MÄÄRÄ: NUMERO: NIMIKOINTI: Esim Nike Park VI WB JR 227289 black/white S 1 nr.7 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
25

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: 50/50 uskaltaako vielä tulla testailemaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
30

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Katja kirjoitti: En pysty vielä vetämään harkkoja, joten pääseekö Jokke, Anne, tai joku muu (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
23

Lafk 09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, kiitos Anna joukkueen eteen tekemästäsi työstä ! Samoin kiitos valmentajille ja muillekin joukkueen toimijoille ! Jaakolla meni talvi jääkiekkohommissa, ei ehtinyt lainkaan futikseen, ja kesäkin näyttää menevän joukkueen treeneissä, joten jää nyt Lafk:sta pois. Mukavaa ja menestyksekästä kes... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
23

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Iiris kirjoitti: Vieläkö tässä kuussa on 07 treenejä? ja Muutenkin kesäaikana? (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
36

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Moi. Miska on reissussa joten ei pääse. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
15