Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, futsal, jääkiekko, kaukalopallo, beach, puulaakilentopallo, harrastekiekko ja salibändy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Harjoittelemme kesällä 2 kertaa viikossa Laivakankaan tekonurmella ja talvisin harjoitellaan sisällä futsalia. Osallistumme paikalliseen sarjaan ja mahdollisiin eri turnauksiin. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan jalkapalloa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Joukkueen yhteystiedot KKP.n kotisisivuilla. https://www.kkpjuniorit.fi/joukkueet/5225

(poistettu pelaaja) kirjoitti: - (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
22

Kontion Pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen tulosurheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo. You´ll never sauno alone

Tommi kirjoitti: Hei, tästä lähtien viikonlopun peleihin ilmoittautumiset torstaihin klo 18.00 mennessä (in tai out).Tämä siitä syystä, että ehtii kysellä tarvittaessa lisämiehiä hyvissä ajoin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Miehet
34

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kolme kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Laivakankaan tekonurmella kolme kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin, paikallisiin sarjoihin sekä piirisarjaan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Pojat
29

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä keskiviikkoisin Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. JOUKKUEEMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ! Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Tänään sunnuntaina 23.2 ei treenejä. -Seita (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
31

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
23

JuNsU Nimenhuuto.com

JuNsU on Oulun divareita tahkoava jalkapallo- ja futsaljoukkue, joka vannoo sexy footballin nimeen. JuNsUun ovat kaikki pelurit tervetulleita; ikään, taitotasoon tai elopainoon katsomatta, ns. "reenien kautta"!

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylikiiminki, Oulu
Miehet
28

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Tero (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
35

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Teemu kirjoitti: Harkkaturnaus 5.12. Ohjelma on tullut harkkaturnauksesta ja on seuraavanlainen: Aikataulu: peli 1 klo 10.10 - 11.10 ONS 0506 – HauPa 06, 30 min + 25 min peli 2 klo 11.15 – 12.20 LaFK – HauPa 07, 2 x 30 min peli 3 klo 12.25 – 13.25 ONS 0506 - ONS 07, 30 min + 25 min peli 4 klo 13.40 - 14.40 ONS 05... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
21