Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, lentopallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, sähäly ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Visa kirjoitti: Tämän päivän jalkapalloilut on peruttu liian vähäisen kiinnostuksen ja huonon sään vuoksi! (4 minuuttia sitten)

Päivitetty 4 minuuttia sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
57

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Aloitetaan leikkien kautta jalkapallon perusteita opetellen. Pidetään teenit aluksi kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Mukaan voi tulla myöhemminkin ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan säähän sopivan varustuksen, lenkkarit ja juomapullon. Nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Noel kirjoitti: Hei Varalta viestittelen, jos kaikki eivät ole tietoisia. Arina Arenalle ei kannata tulla sisäpelikengissä, jos ei ole nappuloita niin lenkkarit jalkaan (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
28

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Mauri kirjoitti: Pikkusen saatan myöhästyä.. pojilla turnaus (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
40

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Vili kirjoitti: Onko sunnuntain pelit ulkona vai hallissa? (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
39

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Terve, Aloitellaan jalitsukausi Alakylän koulun hiekkakentällä ja siirrytään sitten keskuskentälle, kunhan nurmi kuivuu. Oma pallo mukaan, mutta jos ei vielä ole niin ei haittaa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
31

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Aaro kirjoitti: 21.5. on viimeiset futsalit tälle keväälle. Näin luki salin ovessa. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
32

LaFK Gepardit Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi ry. P-02/03 jalkapallojoukkue

erkki kirjoitti: Tervehdys Kaikille, ottakaa nämä huomioon pelivarusteissa. Kaikkien pitää noudattaa näitä sääntöjä, tuomari voi poistaa väärin pukeutuneen pelaajan. Huomenna voi olla kylmää, joten varautukaa - peipaidan ALLE pitkähihainen, KELTAINEN harkkapaita - hiekkahousut TAI shortsit, joiden alla MUSTAT kal... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Pojat
24

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Eliel kirjoitti: Onko rospuutto turnauksen peliajat tiedossa? (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
31

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Jouni kirjoitti: Hei 06-07 tytöt, Rovaniemen turnaukseen lauantaina tarvittaisiin vielä lisää pelaajia. Minun kyytiin mahtuu vielä kaksi Leeanooran, Saran, Annin ja Pinjan lisäksi. Otan kyytiläiset mukaan la klo 7:45 Jäälihallin pihalta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
43

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

JoJo kirjoitti: Moro, OTP järjestää jalkapallokoulun kesäkuussa 13-15.6 heinäpään hallissa. Kaikki kiinnostuneet mukaan. Ilmoittautuminen OTP:n sivuilta. http://www.otp.fi/ -Jukka (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.