Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sähly, jääkiekko, sähäly, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
86

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Krista kirjoitti: Hei, Maanantaina 27.11. vietetään Lafkin kauden päätösjuhlaa. Koska Lafk10 joukkueessa on kasvettu sen verran isoiksi, jaetaan päättäjäisissä mitalien lisäksi vuoden harjoittelija, vuoden tsemppari ja vuoden taitopelaaja -palkinnot. Harjoittelijapelaajan titteli menee eniten harjoituksiin osallis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
33

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Mikko kirjoitti: Jäikö jollakin kengät Nallisporttiin? (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki, Alakylä
Sekajoukkue
41

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: En valitettavasti pääse tänne, mutta tulkaahan kaikki, jotka pääsee. Mitalit jaetaan koko joukkueelle ja joukkuekuva otetaan, myöhemmin voi päättää ottaako sen. Myös mahdollisuus yksittäis/ kaveri kuviin. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
20

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Väinö kirjoitti: Väinö tarvis uuden paidan(lyhythihainen) ja shortsit. Kuka hommaa? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
39

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: Mukana ollaan syksyn futsaleissa. Ensimmäinen osallistuminen on vielä auki, kun voi olla että joudun kirurgin pöydälle vielä tälle syksyä. Mulla lähti sillon juhannuksen jälkeen kun pelattiin futista sormi pois paikaltaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
42

LaFK Gepardit Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi ry. P-02/03 jalkapallojoukkue

Pasi kirjoitti: Hei Tiedoksi joukkueelle, että Futsal sarjaan 2001-2002 emme lähde mukaan . Sarja olisi ehkä liian kova vielä läpi , kun mies vahvuus ei ole riittävä. Emme halua viime kesän toisintoa , jolloin lähdimme usealle peli reissulle liian pienellä kokoonpanolla. Tarkoitus on pitää sali reenejä ja pelail... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Pojat
17

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Joona ei halua jatkaa enää jalkapallon harrastamista eli joukkueelle pitäisi saada uusi rahastonhoitaja. Voin hoita näitä raha-asioita tarvittaessa vuoden loppuun, mutta sitten pitäisi olla uusi rahoista ja tilista huolehtiva tiedossa. Laittakaapa viestiä kuka vanhemmista innostuisi tästä tehtävä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
28

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Jouni kirjoitti: T06-07 treenit 27.11 peruttu Laivakankaan koululla koulun oman tapahtuman vuoksi. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
44

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

JoJo kirjoitti: Moro, Salivuoro harjunkaaressa jatkossa toistaiseksi tiistaisin klo 18:00-19:00. Terveisin, Jukka (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.