Jalkapallo Kiiminki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kiiminki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, kaukalopallo, jääkiekko, sähly, koripallo, pesäpallo ja beach.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kiiminki

Jalkapallo - Kiiminki

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
99

Kontion pallo Nimenhuuto.com

Alakylän ehdottomasti kovin sählyporukka tuohon aikaan tuossa paikassa. Tavoitteellinen urheilu on kaikki kaikessa. Siksi Kontion Pallo pyrkii määrätietoisesti kohti isompia kaukaloita, kirkkaampia valoja ja laajoja fanijoukkoja. Tavoitteenamme on olla yksi Suomen parhaista, tällä kokoonpanolla pelaavista joukkueista vuoteen 2025 mennessä. Jos elämäsi kaipaa uusia haasteita, liity Kontion palloon. Taantuvia taitoja tukien, Kontion Pallo.

Jukka kirjoitti: Tänään on laivakankaalla säbää mukaan saa tulla kaikki kopalaiset ;-) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähäly, Jalkapallo, Futsal ja Saunominen
Kiiminki
Sekajoukkue
41

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: OBC- turnaus siirtyy! Pelit tarkoitus pelata joko viikon tai kahden päästä alkuperäisestä aikataulusta. Syynä vaikea kenttätilanne viivästyneen kevään takia. Turnausta EI siis 21.-22.4. Uudesta aikataulusta tiedotetaan mahdollisimman pian. -Seita (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Väinö tarvis uuden paidan(lyhythihainen) ja shortsit. Kuka hommaa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
24

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Asko kirjoitti: Terve, Oulu Cupin turnausohjelma tuli tuonne cuponlineen. Käykäähän ilmoittautumassa mahd pian, jotta tiedämme tarvitaanko vahvistuksia. Eli lauantai 21.4. ajalla 9.00 - 14.00 https://www.cuponline.se/games.aspx?cupID=27197#&&arena=&class=31296&typ=&group=&date=2018-04-21 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

LaFK Miehet Nimenhuuto.com

Laivakankaan Futis Klubi Miesten joukkue Seuran viralliset sivut löytyy osoitteesta www.lafk.fi Ko. sivuilla yhteystiedot myös juniorijoukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: Mukana ollaan syksyn futsaleissa. Ensimmäinen osallistuminen on vielä auki, kun voi olla että joudun kirurgin pöydälle vielä tälle syksyä. Mulla lähti sillon juhannuksen jälkeen kun pelattiin futista sormi pois paikaltaan (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kiiminki
Miehet
44

Lafk 09 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: En ole varma onko meillä käytössä pukukoppia (toimiiko koodi poikkeusaikataululla). Vaihdetaan nappikset kentän laidalla jos koppia ei käytössä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Sekajoukkue
24

LaFK-05-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöjen harrastejalkapallojoukkue Kiimingistä! Joukkueessa on pelaajia on ikävuosilta -07/-06 ja -05/-04 ja lisää halukkaita pelaajia sopii mukaan!

Jouni kirjoitti: Hei 06-07 joukkue, Voisitteko laittaa tämän päivän aikana alustavan tiedon osallistutko harjoituspeliin 7.4. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kiiminki
Tytöt
37

OTP Ylikiiminki 07-10 Nimenhuuto.com

JoJo kirjoitti: Moro, Salivuoro harjunkaaressa jatkossa toistaiseksi tiistaisin klo 18:00-19:00. Terveisin, Jukka (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Ylikiiminki
Sekajoukkue
15