Salibändy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, harrastekiekko ja musiikki.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: Merikosken Oxdog-liigassa jatkuu pelit jatkosarjoissa. KeLyn ensimmäinen jatkopelien turnaus on sunnuntaina 25.2. Jatulissa. Alemmassa jatkosarjassa (AJ) pelaavat: - KeLy - OFBC - Merikoski Warriors East - Merikoski Warriors West - Merikoski Warriors South - OLS harraste Ylemmässä jatkosarjassa (... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
37

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLy edustus

Karri kirjoitti: 50/50 ehtiikö (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kello
Miehet
29

KeLyE2 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - E2-juniorit www.kely.fi

Oskari kirjoitti: Hei kaikille ja mukavaa alkavaa kesää! Niin kuin varmasti olette huomanneet, kesätreenit löytyvät nyt täältä Nimenhuudosta. Meille on varattu kaksi salivuoroa Haukiputaan lukiolta (ma ja to) sekä yksi vuoro Kellon koulun nurmikentältä (ke). Maanantaisin salissa ei ole ohjattua toimintaa, vaan vuo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
31

KeLyB Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: HYKin vuorot näytti olevan peruttuja! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
25

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
21

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Arttu kirjoitti: Jos ehdin turusta! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
29

kellonahmat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Näyttäis siltä, että rivit sen kuin harvenee, joten eiköhän jätetä suosiolla väliin tänään.. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
43

KeLyG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! KeLy on syksyn aikana korvaamassa Nimenhuudon MyClub-nimisellä web-sovelluksella, tämä aiheuttaa toimenpiteitä myös pelaajien osalta, koska myös pelaajakortti korvautuu ja vanhoja tietoja ei siirretä korteilta MyClubiin tulee jokaisen pelaajan osalta tehdä uusi ilmottautuminen osoitteessa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
10