Salibandy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, musiikki ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kello

Salibandy - Kello

Kely02 Nimenhuuto.com

Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönnin vuonna 2002 syntyneiden C-junioreiden salibandyjoukkue. Joukkueen oma sivusto: http://www.kely.fi/joukkueet/kely-2002/ Pelaamme kaudella 2016-2017 Merikoski SBT:n Oxdog Liigassa http://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24788 Osallistumme kauden aikana myös muihin Oulun seudun turnauksiin. Jos et ole täyttänyt joukkueen pelaajakorttia kaudeksi 2016-2017, täytä se tästä linkistä: http://www.kely.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomakkeet/pelaajakortti-kellon-lyonti-ry-26/ Joukkueessa pelaaminen edellyttää pelaajalisenssin lunastamista. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve Kiitokset myös omasta puolesta kuluneista vuosista. On ollut mukava nähdä kun joukkue menee eteen päin niin ala- kuin ylämäessä mutta sitähän tämä urheilu on. Lisäksi kiitän valmentajia Aleksia ja Petriä ovat olleet kutakuinkin meidän pelaajien ikäisiä kun ottivat valmentaja pestin vastaan ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kello
Pojat
20

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: Merikosken Oxdog-liigassa jatkuu pelit jatkosarjoissa. KeLyn ensimmäinen jatkopelien turnaus on sunnuntaina 25.2. Jatulissa. Alemmassa jatkosarjassa (AJ) pelaavat: - KeLy - OFBC - Merikoski Warriors East - Merikoski Warriors West - Merikoski Warriors South - OLS harraste Ylemmässä jatkosarjassa (... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
38

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLy edustus

Taisto kirjoitti: Tiukalla kerkeekö (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kello
Miehet
28

KeLyF2 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - F2-juniorit

Oskari kirjoitti: Hei kaikille ja mukavaa alkavaa kesää! Niin kuin varmasti olette huomanneet, kesätreenit löytyvät nyt täältä Nimenhuudosta. Meille on varattu kaksi salivuoroa Haukiputaan lukiolta (ma ja to) sekä yksi vuoro Kellon koulun nurmikentältä (ke). Maanantaisin salissa ei ole ohjattua toimintaa, vaan vuo... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
32

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

KeLyB Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Paidat, shortsit ja muut tekstiilit saapuneet ja laitetaan jakoon. Teille tulee lisäksi laskut paidoista painatuksineen asap. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
25

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Maanantaina 18.12 REENIT Kellon Corella paikalle klo:17:45 kaikki mukaan ja muistakaa ilmoittautua!!!! -Anita (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
8

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
22

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Sami kirjoitti: Onko meillä tänään peliä? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
26

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Teemu kirjoitti: Äänestys avautunut seuraavan linkin takaa: https://fi.surveymonkey.com/r/C9V9Q8S (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
31

kellonahmat Nimenhuuto.com

Similä kirjoitti: vieläkö 2 mahtuu? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
42

Leidi sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: En olekaan vielä varma pääsenkö sittenkin säbäämään.ilmotan lauantaina (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Naiset
26