Salibandy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futis, musiikki, sähly, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kello

Salibandy - Kello

Kely02 Nimenhuuto.com

Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönnin vuonna 2002 syntyneiden C-junioreiden salibandyjoukkue. Joukkueen oma sivusto: http://www.kely.fi/joukkueet/kely-2002/ Pelaamme kaudella 2016-2017 Merikoski SBT:n Oxdog Liigassa http://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24788 Osallistumme kauden aikana myös muihin Oulun seudun turnauksiin. Jos et ole täyttänyt joukkueen pelaajakorttia kaudeksi 2016-2017, täytä se tästä linkistä: http://www.kely.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomakkeet/pelaajakortti-kellon-lyonti-ry-26/ Joukkueessa pelaaminen edellyttää pelaajalisenssin lunastamista. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve Kiitokset myös omasta puolesta kuluneista vuosista. On ollut mukava nähdä kun joukkue menee eteen päin niin ala- kuin ylämäessä mutta sitähän tämä urheilu on. Lisäksi kiitän valmentajia Aleksia ja Petriä ovat olleet kutakuinkin meidän pelaajien ikäisiä kun ottivat valmentaja pestin vastaan ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
21

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: KeLy C -joukkue ilmoitettu Oxdog-sarjaan 02-03. https://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24796 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
39

KeLy G 10-11 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - G-juniorit

Kari kirjoitti: Hei Peliasusteista tullut kyselyjä. Tilasimme joukkueelle asut ja ne ovat nyt painossa. Uskon että ensi viikolla voimme jakaa ne. Helpoiten ja varminten uudet pelaajat jotka ovat tulleet joukkueeseen tilauksen jälkeen voivat käydä tilaamassa paidan ja shortsit Intersport rintämäeltä. Paidat ja sh... (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
34

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLy edustus

Olli kirjoitti: https://doodle.com/poll/wv6rdbxr96rtq5cd käykää laittaan nimiä, jos on tyttöystävä/poikaystävä/isä/äiti tulossa talkooavuksi peleihin. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kello
Miehet
38

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Lauantain peleihin Oulunsaloon on kyytitarpeita. Ainakin Rasse, Ville, Jeremias, Tuomas ja Viljami tarvitsevat kyydin. T.Mika (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
26

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: KESKIVIIKON 18.10 REENIT PERUTTU!! T:Anita (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
9

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Juha kirjoitti: Tiedoksi, Ismo vinkkasi että haku alkaa tällä viikolla. Mihin päivään tähdätään? Itselle sopisi esim. torstai hyvin. Keskiviikko on huono mulle. Tiistaikin sopisi. Sen verran on harkkakuskauksia ym. että olisko se aloitusaika siinä 20.00? Kellokoski: Uusi liikuntasali 975 m2 (kokotila 42x23), loh... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
16

Kelliksen opesäbä Nimenhuuto.com

Reilua ja rentoa säbäilyä mukavassa porukassa.

Jyrki kirjoitti: Ei pelejä huomenna. Vain yksi IN! Yritetään viikon päästä uudestaan. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski, Tuusula
Sekajoukkue
19

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Tomi kirjoitti: B-poikia tulossa mukaan muutama. Toinen veskari ainakin.. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
34

kely06 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Okei. No sitten kysynkin onko jollakulla tarvetta tarjota vastuu vuoroa meille päin... Meillä oli 5.12. Voidaan vielä työvuorot säätää niin valvonta onnistuu. T.Mari ja Olli (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kello Kiviniemi
Ei asetettu
30

kellonahmat Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Kevätkaudelta on tullut lasku 180€. Vakiomiehille maksu 12€ ja maksakaa minun tilille Pertti Kurtti FI2457407520064493. Yrittäkää maksaa kaikki ensviikon aikana ,niin saadaan tilitettyä rahat Saaren Matille.Varamiehiltä peritään 5€ per nuppi, mutta niille ei taida näkyä nämä nimenhuudon viestit. ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
31

Leidi sähly Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: :D Mahtavaa läiskintää! Olispa kiva ku näkis useammin näitä, ei sitä ehkä ookaan niin ketterä miltä joskus tuntuu. :D :D (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Naiset
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.