Salibandy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futis, musiikki, sähly, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kello

Salibandy - Kello

Kely02 Nimenhuuto.com

Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönnin vuonna 2002 syntyneiden C-junioreiden salibandyjoukkue. Joukkueen oma sivusto: http://www.kely.fi/joukkueet/kely-2002/ Pelaamme kaudella 2016-2017 Merikoski SBT:n Oxdog Liigassa http://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24788 Osallistumme kauden aikana myös muihin Oulun seudun turnauksiin. Jos et ole täyttänyt joukkueen pelaajakorttia kaudeksi 2016-2017, täytä se tästä linkistä: http://www.kely.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomakkeet/pelaajakortti-kellon-lyonti-ry-26/ Joukkueessa pelaaminen edellyttää pelaajalisenssin lunastamista. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/

Arto kirjoitti: Terve Kiitokset myös omasta puolesta kuluneista vuosista. On ollut mukava nähdä kun joukkue menee eteen päin niin ala- kuin ylämäessä mutta sitähän tämä urheilu on. Lisäksi kiitän valmentajia Aleksia ja Petriä ovat olleet kutakuinkin meidän pelaajien ikäisiä kun ottivat valmentaja pestin vastaan ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
23

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana.

Nico kirjoitti: Hei! kello Capitals aloittaa jalkapallon peluun sunnuntaina 7.5 klo 17.00 Kellon tekonurmella. Kaikki tervetulleita. Nappikset ja pallo mukaan. Kristeri vetää reenit, tulen paikalle ja mielellään hieman jututan vanhempia;) Minna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
43

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLyn kakkosjoukkue, motivoituneiden sankareiden hyvin taisteluhenkinen tiimi

Tuukka kirjoitti: 50/60 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kello
Miehet
32

KeLy G 09-10 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - G-juniorit

Huuko kirjoitti: Huuko on kovasti innostunut ja haluaa jatkaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
31

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei. Viimeisin tieto Limingasta. Nähtävästi pelataan yksipäiväisenä ja 6 joukkueen voimin. Ensi maanantaina selviää tarkemmin...myös se olemmeko me mukana. Palataan asiaan kun selviää. T.Mika (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
26

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Oliko tänään Niko treenejä? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
17

Kely c-junnut Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Tästä lähtien jos treeneihin ei ole nimenhuudon kautta ilmoittautunut vähintään 7 pelaajaa ei tulla treenejä pitämään. Nimenhuuto on joukkueen tapahtumien tiedottamista varten, josta valmentajat myös näkevät ketä on treeneihin tulossa. Viime perjantaina olimme Joonan kanssa kahdestaan vähän aikaa... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
13

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Ei sabailla. Koulun sali muussa käytössä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Eemi kirjoitti: Penkin taakse (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
29

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Jussi kirjoitti: Hei, Sain meille ensikaudeksi Kolsan koulun saliin vuoron sunnuntaille 20:30 - 21:30. Kolsan salin (325 m2) pitäisi olla suurin piirtein saman kokoinen kun Kelliksen sali (344 m2). Mukavaa Vappua! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
15

Kelliksen opesäbä Nimenhuuto.com

Reilua ja rentoa säbäilyä mukavassa porukassa.

Jyrki kirjoitti: Tiistaina 18.4. kauden viimeiset pelit Kellokoskella. Tämän jälkeen sali poistuu liikkakäytöstä. Kaikki mukaan:)) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kellokoski, Tuusula
Sekajoukkue
21

kellonahmat Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Kevätkaudelta on tullut lasku 180€. Vakiomiehille maksu 12€ ja maksakaa minun tilille Pertti Kurtti FI2457407520064493. Yrittäkää maksaa kaikki ensviikon aikana ,niin saadaan tilitettyä rahat Saaren Matille.Varamiehiltä peritään 5€ per nuppi, mutta niille ei taida näkyä nämä nimenhuudon viestit. ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
37

kely06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Minä en pääse paikalle, joku vanhemmista? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello Kiviniemi
Ei asetettu
40

Leidi sähly Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Tuun in ,jos ukko ehtii mökitlä kottiin. Muutenki voin tulla mutta haitoksi pitää ottaa 2,5 vee Elli. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Naiset
20

KeLy F-04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moikka kaikille, kesäharjoituksissa on ollut mukana 10-15 pelaajaa per kerta, joten olemme saaneet hyvät harjoitukset aikaiseksi. Ensiviikolla pidetään harjoitukset maanantai ja torstai ja edetään juhannuksen jälkeen viikko kerrallaan. Muistathan ilmoittautua harjoituksiin sivuston kautta. Tervei... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.