Salibandy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki ja muu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kely02 Nimenhuuto.com

Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönnin vuonna 2002 syntyneiden C-junioreiden salibandyjoukkue. Joukkueen oma sivusto: http://www.kely.fi/joukkueet/kely-2002/ Pelaamme kaudella 2016-2017 Merikoski SBT:n Oxdog Liigassa http://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24788 Osallistumme kauden aikana myös muihin Oulun seudun turnauksiin. Jos et ole täyttänyt joukkueen pelaajakorttia kaudeksi 2016-2017, täytä se tästä linkistä: http://www.kely.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomakkeet/pelaajakortti-kellon-lyonti-ry-26/ Joukkueessa pelaaminen edellyttää pelaajalisenssin lunastamista. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve Kiitokset myös omasta puolesta kuluneista vuosista. On ollut mukava nähdä kun joukkue menee eteen päin niin ala- kuin ylämäessä mutta sitähän tämä urheilu on. Lisäksi kiitän valmentajia Aleksia ja Petriä ovat olleet kutakuinkin meidän pelaajien ikäisiä kun ottivat valmentaja pestin vastaan ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
19

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: Merikosken Oxdog-liigassa jatkuu pelit jatkosarjoissa. KeLyn ensimmäinen jatkopelien turnaus on sunnuntaina 25.2. Jatulissa. Alemmassa jatkosarjassa (AJ) pelaavat: - KeLy - OFBC - Merikoski Warriors East - Merikoski Warriors West - Merikoski Warriors South - OLS harraste Ylemmässä jatkosarjassa (... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
37

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLy edustus

Taisto kirjoitti: Tiukalla kerkeekö (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Miehet
26

KeLyF2 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - F2-juniorit

Oskari kirjoitti: Hei kaikille ja mukavaa alkavaa kesää! Niin kuin varmasti olette huomanneet, kesätreenit löytyvät nyt täältä Nimenhuudosta. Meille on varattu kaksi salivuoroa Haukiputaan lukiolta (ma ja to) sekä yksi vuoro Kellon koulun nurmikentältä (ke). Maanantaisin salissa ei ole ohjattua toimintaa, vaan vuo... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
32

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

KeLyB Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: HYKin vuorot näytti olevan peruttuja! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
26

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Maanantaina 18.12 REENIT Kellon Corella paikalle klo:17:45 kaikki mukaan ja muistakaa ilmoittautua!!!! -Anita (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
8

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
21

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Jussi kirjoitti: Hei, Aika moni on vielä maksamatta tiistain säbävuorosta kevätkaudelta. Laskeskelin, että kevätkausi tekisi n. 15 € / pelaaja. Laitelkaa loputkin 15€ tililleni, niin laitan vuoron maksuun. tilinro.: FI63 5092 0920 4014 92 t. Jussi Niemi p. 0504077920 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
28

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Teemu kirjoitti: Näillä näkymin en ole pelikunnossa, mutta paikalle kyllä tullaan! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
32

kellonahmat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moro! Tämä taitaakin olla kevään viimeinen kerta, joten koitetaanpa saada hyvät pelit aikaiseksi :-) Kevään vuoromaksuja puuttuu vielä muutamalta pelaajalta eli käykääpä loputkin maksamassa tilille Matti Saari FI40 5741 3661 0043 22 tai tuokaa käteistä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
42

Leidi sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: En olekaan vielä varma pääsenkö sittenkin säbäämään.ilmotan lauantaina (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Naiset
24

KeLyG Nimenhuuto.com

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
27