Salibandy Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futis, musiikki, sähly, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, muu ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kello

Salibandy - Kello

Kely02 Nimenhuuto.com

Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönnin vuonna 2002 syntyneiden C-junioreiden salibandyjoukkue. Joukkueen oma sivusto: http://www.kely.fi/joukkueet/kely-2002/ Pelaamme kaudella 2016-2017 Merikoski SBT:n Oxdog Liigassa http://www.merikoskisbt.net/oxdogliiga/24788 Osallistumme kauden aikana myös muihin Oulun seudun turnauksiin. Jos et ole täyttänyt joukkueen pelaajakorttia kaudeksi 2016-2017, täytä se tästä linkistä: http://www.kely.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomakkeet/pelaajakortti-kellon-lyonti-ry-26/ Joukkueessa pelaaminen edellyttää pelaajalisenssin lunastamista. http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/lisenssit/

Arto kirjoitti: Terve Tulevaa: 8.4 suunniteltu Tornion turnaus on peruttu. Joukkueita turnaukseen ei saatu riittävästi kasaan. 22-23.4 pelataan Oulussa oulu-cup turnaus 6-7.5 pelataan Oulussa nfg-turnaus. Turnauksista tulee lisätietoa myöhemmin. Ensi kauden joukkueen suunnittelut on aloitettu jotta saadaan joukk... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kello
Pojat
22

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana.

Nico kirjoitti: Hei! Kartoitan kiinnostusta KC-kellon herättämiseen eloon. Minulle sähköpostiä, kuka olisi kiinnostunut pelaamaan fudista kesälä 2x VKO. Minna Ilmoittautumiset. minna.kettunen@oakk.fi (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
29

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLyn kakkosjoukkue, motivoituneiden sankareiden hyvin taisteluhenkinen tiimi

Olli kirjoitti: Valamennen, polovi ei varmaankaan kestä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kello
Miehet
33

KeLy G 09-10 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - G-juniorit

Casper kirjoitti: Hei, laadukasta, asiantuntevaa koulutusta valmentajille ja muutamat luennot sopivat myös urheilevien lasten vanhemmille. Kaikki koulutukset pitää alaan kouluttautuneet asiantuntijat. Suosittelen erityisesti liikuntalääketieteen erikoislääkärin/erikoistuvan ja fysioterapeutin luentoa HauPa -10 kan... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
31

Kellokosken VPK Sähly Nimenhuuto.com

Kellokosken VPK:n sählyvuoro yläasteella. Fyysisen kunnon ylläpitoa ensisijaisesti VPK:laisille mutta kyllä mukaan mahtuu muitakin kyläläisiä. Jos pelisunnuntaina väh 6 pelaajaa ilmoittautunut klo 12:00 mennessä niin sillon treenit on.

Ari kirjoitti: Isänpäivä, kannataneeko pelata? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kellokoski
Ei asetettu
46

KeLy-C01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Keskiviikon harkkapeli vahvistui. T.Mika (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
25

KeLysb03 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei kaikki Västeråsiin lähtijät! Muutamia asioita mitä tulee huolehtia hyvissä ajoin: Kaikille passi/henkilökortti, eurooppalainen sairaanhoitokortti ja yksin matkustaville pojille kirjallinen matkustuslupa huoltajilta ( malli löytyy netistä) Lisäinfoa laitan sitä mukaa kun sitä minulle tulee (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
21

Kely c-junnut Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Tästä lähtien jos treeneihin ei ole nimenhuudon kautta ilmoittautunut vähintään 7 pelaajaa ei tulla treenejä pitämään. Nimenhuuto on joukkueen tapahtumien tiedottamista varten, josta valmentajat myös näkevät ketä on treeneihin tulossa. Viime perjantaina olimme Joonan kanssa kahdestaan vähän aikaa... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Kello
Pojat
13

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Sami kirjoitti: Tänään ois taas pelit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
23

Kelliksen opesäbä Nimenhuuto.com

Reilua ja rentoa säbäilyä mukavassa porukassa.

Ari kirjoitti: Teemukin oli tulossa, joten kaipa pelataan? Pyydetään vaikka oppilaita käytävältä vahvistukseksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski, Tuusula
Sekajoukkue
21

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Juha kirjoitti: Tämmöinen karhuviesti tuli lukion rehtorilta (jostakin vissiin näkee että ovi ei ole kiinni), eli huomioidaan tämä jatkossa: Muistuttaisin Kellokosken koulun (yläkoulu ja lukio) tilojen käyttäjille seuraavasta asiasta. Vuoron vastuuohjaaja huolehtii siitä, että ulko-ovet ovat lukittuina koko vuor... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
17

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Eemi kirjoitti: Penkin taakse (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
27

kely06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei Huomasittehan ettei huomenna lauantaina ole peliharjoituksia. Minä en pääse la 1.4 pitämään peliharjoituksia. Löytyisikö joku muu niitä vetämään? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kello Kiviniemi
Ei asetettu
37

Leidi sähly Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Täytyy kaivella maila naftaliinista, usiampi kk kun on viimeksi ollut pelaamassa (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Kello
Naiset
30

kellonahmat Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Kevätkaudelta on tullut lasku 180€. Vakiomiehille maksu 12€ ja maksakaa minun tilille Pertti Kurtti FI2457407520064493. Yrittäkää maksaa kaikki ensviikon aikana ,niin saadaan tilitettyä rahat Saaren Matille.Varamiehiltä peritään 5€ per nuppi, mutta niille ei taida näkyä nämä nimenhuudon viestit. ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
37

KeLy F-04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moikka kaikille, kesäharjoituksissa on ollut mukana 10-15 pelaajaa per kerta, joten olemme saaneet hyvät harjoitukset aikaiseksi. Ensiviikolla pidetään harjoitukset maanantai ja torstai ja edetään juhannuksen jälkeen viikko kerrallaan. Muistathan ilmoittautua harjoituksiin sivuston kautta. Tervei... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.