Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Epävarmaa (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
25

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moikka, Viime viikolla alkoi kausi Piirisarjan ottelun myötä ja tällä viikolla pääsee myös Opelliiga vauhtiin. Ilmoittauduimme Piirisarjan 5-tasolle ja aiemmista tiedoista poiketen P11-sarjassa ei pidetä sarjataulukkoa yllä, joka olisi ollut meille uusi asia, mutta tuloksia kuitenkin hallinnoidaa... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
43

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Pjs Nimenhuuto.com

Tervetuloa 3-6 vuotiaille tarkoitettuun jalka pallokouluun. Hinta on kuukaudessa 10€. Pjs eli pornaisten jalkapalloseura.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako Jalkapallo tule harjoittelemaan jalkapalloa. Löytyykö muita 3-6 ...

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Halki, Pornainen
Sekajoukkue
1

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Terve! Pitkän odotuksen jälkeen sesonki 2019 (Halkun 95-v) juhlakausi lähtee liikkeelle. Olemme siis mukana 5 divisioonassa ; Halku ja 6 divisioonassa ; Halku FC. Tässä vaiheessa pelaajat ilmoittautuvat seuraavasti pelitapahtumiin: 5 divisioonaan: Tomi A. Santtu Eero Jermu Simo Soukka Timo S. Nup... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
46

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Jooa maaliin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
30

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
27

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Todnäk myöhässä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
37