Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Jutellaan tuossa riehumisen ja syömisen välissä vähän lähitulevaisuudesta, mitä talvelta pelien lisäksi odotetaan ja miten maksut hoidetaan jatkossa jne. Aihetoiveita otetaan huomioon :) (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
26

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Morjens, Nyt alkaa kausi 2018 olemaan voiton puolella ja kauteen mahtui monenlaista tapahtumaa ja JOUKKUEEN rakennus on jo viime vuotta paremmalla malilla. Kauden peleistä täytyy todeta, että 2- ja 3-tason sarjat olivat oikean tasoiset, pelit pääosin tiukkoja pelejä ja se kehittää peleistä eniten... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
41

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Morientes! 6 divari päättyi komeaan 8-0 voittoon Koivusaaressa ja osoitimme sekeästi olleemme sarjan kirkkaasti toiseksi paras joukkue. Kapinaan tais jäädä 12 pistettä eroa ja toisaalta sarjakolmoseen askuun oli 11 pistettä kaulaa. Lisäksi olimme koko kutosen eniten maaleja tehnyt joukkue ja maal... (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
52

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tervehdys, kesäkausi on saatu siis pakettiin. Odottelin viimeisten piirisarjan pelien tuloksia ennenkuin lähdin kirjoittamaan tätä yhteenvetoa syyskierroksest,a jotta näkisin mihin sijoituttiin. Piirisarjassahan me noustiin siis syyskierrokselle ylemmälle sarjatasolle. Tämä tarkoitti huomattavast... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
37

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Pitää lähteä ennen puoli seitsemää (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
39

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
23