Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Työpäiväni päättymisajankohta selviää vasta ko. päivänä koska se on muuttopäivä ja pääsen vasta kun kaikki on valmista. Mutta mieluusti otan pelikamat töihin ja jos ehdin tulisin kyllä mukaan. Pääsenkö näillä puheilla pöytäkirjaan? ;) (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
36

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Reetta kirjoitti: Tuun suoraan töistä, saatan vähän myöhästyä! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
22

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Moro! Suurin osa teistä tietääkin jo, mutta niille vielä tiedoks jotka asiasta ei oo aiemmin kuullu, niin oon pari kuukautta poissa Ranskanmaalla. Takas tuun toukokuun lopulla, jolloin sarjaki on kerenny startata. Pitäkää Simo tiukilla ja ennenkaikkee käykää treeneis ja peleis! ;-) Tsemii!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
33

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Moi! Halkian naisfutiksen suuri tuntematon muuan Minna Salminen pyysi laittaamaan teille seuraavan viestin: HAUKAT, Tervetuloa talkoisiin! 100 BAJAMAJAA odottaa kasaajia Tattarisuolla L&T:n hallilla. HAlku saa urakasta 2500€, joka jaetaan kasaajien kesken. Tuntipalkaksi tulee 14€-20€ euroa, riipp... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
40

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka, ensi viikolla molemmilla joukkueilla yksi peli. Punaiset pelaa maanantaina uudella tekonurmellamme Mäntsälää vastaan. Tiistaina Valkoisilla peli, yritän siirtää senkin tekonurmelle. Pelit laitettu Nimenhuutoon ja pelaajat nimetty. Siirtäkää Out jos ette pääse. -Jari (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
27

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Tällä hetkellä kevään kahviotuotoista on tilitetty yli 500€ joukkueen tilille!! Kiitos kaikille ja vielä jatketaan kotipelien kahvitukset sarjakauden loppuun. Tekonurmen avajaispäivää ei vielä ole tiedossa, mutta olemme saaneet luvan pitää kahviota myös siellä. Tästä kahviosta tehdään yhtä h... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
31

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! Keskiviikkona on pojilla peli Riihimäellä. Kaikki vaan IN ja pistäkää kyytitarve, jos sellainen on, tänne nimenhuutoon, niin saadaan porukka paikalle jatkamaan laatupelien sarjaa. Juha (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.