Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Eija kirjoitti: Joudun lähtemään klo 21 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
36

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
24

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Jenna kirjoitti: Vähän todennäköisesti myöhästyn.. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
24

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Moro! Suurin osa teistä tietääkin jo, mutta niille vielä tiedoks jotka asiasta ei oo aiemmin kuullu, niin oon pari kuukautta poissa Ranskanmaalla. Takas tuun toukokuun lopulla, jolloin sarjaki on kerenny startata. Pitäkää Simo tiukilla ja ennenkaikkee käykää treeneis ja peleis! ;-) Tsemii!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
35

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Moi! 3-2 voitto AskUsta, mahtava eka jakso ja sitten hieman siimaa naapurille, mutta paremmat voitti. Treenikauden pelien saldo 2-1-2 on hyvä ja kaikki on valmiina kesän kekkereitä varten. Tällä viikolla on vain futsalit (to ja su), ens viikko on oman treenin viikko ja sitten su 9.4 alkaa pelikau... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
38

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: KAUSIMAKSU erä 1, erääntynyt 31.01.2017 Moikka Kausimaksun ensimmäinen erä 50 eur, eräpäivä oli 31.01.2017. Kirjanpidon mukaan muutamalta vielä puuttuu kausimaksun suoritus. Mikäli haluatte sopia erilaisesta maksuohjelmasta, tai haluatte käyttää Halkian Alun rahastoa kausimaksujen tukemiseen, nii... (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
22

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Hei, tarvitaan 1 vapaaehtoinen some- osaaja, jonka kynästä lähtee mukavaa tekstiä. Halkian Alku on siirtynyt sosiaalisen median osalta, ruutupaperista nykyaikaan ja löytyy nyt myös Facebookista ja Twitteristä, Seuran tiedotusvastaava on Mari Högman ja jokaisessa joukkueessa tulee olla myös tiedot... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
33

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tervehdys kaikille ja KEVÄTHERÄTYS!!! 05-06 pojat osallistuvat 05 syntyneiden piirisarjaan kolmos tasolle. Otteluohjelma linkin takaa https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&131704&uusjp17. Pari ensimmäistä peliä on jo merkitty tänne nimenhuutoon, katsotaan saadaanko pelkästään tälle ryhm... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.