Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

2008-2009 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 24 poikaa, joista reilusti yli puolet on olleet joukkueen toiminnassa mukana alusta asti. Pelaamme tällä kaudella piirisarjaa kahdessa eri ikäluokassa. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Iltoja, Kevätkaudet saatiin pelattua kunnilla loppuun. 08-sarja sai hienon päätöksen lauantaina 11.6 pelatun helteisen aamupelin merkeissä. Ennusmerkit olivat ehkäpä huonot, aamupeli, isokenttä, ei vaihtopelaajia ja osa pelaajista puolikuntoisia. Mutta ennusmerkit heitettiin romukoppaan ja pelist... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Jenna kirjoitti: Epävarma (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
29

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Ibrahim kirjoitti: Saavun myöhässä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
63

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Jätkät! Loistava päätös kevätkierrokselle. Rauhallista pelaamista, pitkiä syöttöketjuja ja tulostakin tuli, hienoa! Sarjasijoitus olikin sitten lopulta kakkonen ja ykkössijakin (ja sarjanousu) vain yhden voiton päässä, mikä meille sopii. Vaikka matkan varrrella oli vaikeitakin pelejä, niin kyllä ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
24

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
40