Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moi, Niin kuin eilen jo kirjoiteltiin, tehtiin monissa lajeissa ja sarjoissa kovia päätöksiä, jalkapallossa pelit, turnaukset ja harjoitukset on laitettu tauolle ainakin maaliskuun loppuun asti koronavirus epidemian takia. Otin pois maaliskuun lopun tapahtumat, lukuunottamatta sunnuntain Järvenpä... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
34

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Heidi kirjoitti: Jos veljen tyttö lähtee ajois kotia :) (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
30

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Terve! Koronan takia olemme vuosilommalla ainakin pääsiäiseen asti. Sarjojen alkukin saattaa viivästyä, ainakin Pelikaanimatsille etsitään uutta paikkaa, se on näillä näkymin siirtymässä kesäkuulle. Omasta kunnosta kukaan ei kiellä pitämästä huolta ja tekemisen pariin palaamme heti kun se vain on... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
49

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tiedote Palloliitolta. Moi futsal-joukkueet Palloliiton hallituksen eilen tekemän päätöksen mukaan keskeytetään Palloliiton kilpailutoiminta maaliskuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa Eteläisen alueen futsalin osalta käytännössä sitä, että useimmat sarjat jäävät kesken. Katsotaan miten tilanne kehi... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
31

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Heippa! Laitatteko kaikki vanhemmat minulle s-postilla seuraavat tiedot osoitteeseen merieliisa@gmail.com: *lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi sekä s-posti osoite.* Ostamme pelipassit kootusti seuran kautta. Joukkueen kausimaksujen osalta laitan illalla vielä viestiä, niin saadaan joukkueel... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
33