Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moi, Niinkuin Hanna jo aiemmin kirjoitti, keskeytämme ohjatun P08-09 joukkuetoiminnan alustavasti vuoden loppuun asti. Koronan ärhäkkä leviämisvaihe muutti TAAS suunnitelmia. Olisimme vielä Palloliiton suositusten perusteella voineet harjoitella ulkona, mutta teimme toimihenkilöiden kanssa yhteis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
35

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Helmi kirjoitti: Tuun jos ehin (15 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
26

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Terve. Surullista on se, että Diego Maradona on poistunut keskuudestamme ja että Korona pisti meidän toiminnan telakalle ainakin joksikin aikaa. Tautitilanteen pahentuessa on viisasta siirtyä omatoimisiin harjoituksiin ja jatkaa niitä niin kauan kunnes tilanne on kääntynyt jällen paremmaksi. Harm... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
49

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka kaikille, meikäläisellä alkoi herkkuhammasta näin joulun alla kolottamaan. En ole huomannut, että mikään joukkue olisi kaupannut kakkutukun rasioita . Tai no, vaikka olisikin kaupannut, niin päätin, että niin meidän joukkuekin kauppaa niitä. (todellinen syy on se, että sain kysymättä kaupa... (10 päivää sitten)

Päivitetty 42 minuuttia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
26

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Onko harkat todella kaksi tuntia?! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
38