Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Moi, Tällä kertaa joudumme huilauttamaan kahta pelaajaa ja huilivuoroista on ilmoitettu pelaajien vanhemmille. Eli lähdetään edelleen poikkeuksellisesti 16kpl pelaajalla, joka on paljon ja maksimi pöytäkirjaan. (16kpl pelaajaa, jotka ovat innissä 30.6.2020 klo14:52) Nyt tulemme ottamaan pelaajan ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
34

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Jenna kirjoitti: Polvi kipee pelistä, tuun jos on ok (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
32

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Mikko kirjoitti: Todennäköisesti ehdin paikalle vasta 18.30 (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
44

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka kaikille. Seuran rahastonhoitaja on laittanut liikkeelle laskuja seuran jäsen, kehittämis- ja olosuhdemaksuista. Aiemmin nämä kaikki ovat sisältyneet joukkueen keräämään kausimaksuun, joka taisi olla viime vuonna 200 eur, ja kerättiin siis 4 erässä. Olemme aiemmin siis jokaisen pelaajan os... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
23

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Heippa! Laitatteko kaikki vanhemmat minulle s-postilla seuraavat tiedot osoitteeseen merieliisa@gmail.com: *lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi sekä s-posti osoite.* Ostamme pelipassit kootusti seuran kautta. Joukkueen kausimaksujen osalta laitan illalla vielä viestiä, niin saadaan joukkueel... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
35