Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Eija kirjoitti: Tulen jos ehdin säbä pelistä nurmijärveltä (33 minuuttia sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
29

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Kokoonpanot torstaille Mäntsälään: Oliver L Oliver K Ejvind Valtteri Tuomas Tino Tuukka Eero Daniel Samuel Santeri Joona Tomas (toivon, että tulisit tähän peliin, kyytikin tarvittaessa järjestyy) 13kpl Paikan päälle klo17:30!!!! (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
37

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Mikko kirjoitti: 50/50 ehtiikö (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
50

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Nuppu kirjoitti: Nuppu myöhästyy 20 min. Tulee suoraan säbäharkoista. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
37

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Yritän ehtiä avuksi. (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
33

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! Kiitos kaikille sunnuntain talkoisiin osallistuneille. Tässä nimenhuudossa tapahtumat ovat jatkossa AsKUHalku YJ:N tapahtumia, eli joukkueen runko tulee Askolan puolelta ja me täydennämme sitä joukkuetta. Ensi viikonlopun pelit menevät seuraavasti: Lauantaina klo 11.00 klo 13.15 klo 17.45 Su... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
13