Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Aaron kirjoitti: Kuinkas tämä nyt menee? Mahtuuko kaikki? (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
35

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Helmi kirjoitti: Tuun jos ehin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
26

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Heips! Teksti keusoten sivuilla on aika selkeää luettavaa, KAIKKI aikuisten harrastustoiminta niin sisällä kuin ulkonakin on keskeytettynä 31.3.2021 saakka. Ja vaikka meikäläinen uhoaakin kansalaistottelemattomuudella ja muulla vastaavalla, niin kyllä tässä tosipaikan tullen mennään kiltisti vira... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
49

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi! Uusimpien koronarajoituksien myötä pidämme taukoa treenaamisesta koko maaliskuun ajan. Treenejä ei siis ensi viikollakaan. -Jari (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
26

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Onko harkat todella kaksi tuntia?! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
40