Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 35 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Hemi kirjoitti: 1+1 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
38

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Päivi kirjoitti: Epävarma (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
34

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
31

Pjs Nimenhuuto.com

Tervetuloa 3-6 vuotiaille tarkoitettuun jalka pallokouluun. Hinta on kuukaudessa 10€. Pjs eli pornaisten jalkapalloseura.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako Jalkapallo tule harjoittelemaan jalkapalloa. Löytyykö muita 3-6 ...

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Halki, Pornainen
Sekajoukkue
1

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Eero kirjoitti: Ik moet zuipen! :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
46

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Halkian Alku 95 vuotta! Seuran junioreiden kauden päätöstilaisuus La 23.11.2019 klo 16.00-17.30. Kotojärvi golfilla Ohjelmassa mm: puhe palkitsemisia mehua ja kakkua Ilmoittautumiset 12.11. mennessä nimenhuutoon! Ilmoittakaa kommenttikentässä, montako henkilöä perheestänne osallistuu pelaajan lis... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
32

Halkian Alku TP12-13 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Heippa! Laitatteko kaikki vanhemmat minulle s-postilla seuraavat tiedot osoitteeseen merieliisa@gmail.com: *lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi sekä s-posti osoite.* Ostamme pelipassit kootusti seuran kautta. Joukkueen kausimaksujen osalta laitan illalla vielä viestiä, niin saadaan joukkueel... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Sekajoukkue
33

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Todnäk myöhässä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
35