Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Eliisa kirjoitti: Jalka pieni kysymysmerkki (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
31

Halkian Alku 08-09 Nimenhuuto.com

08-09 syntyneiden joukkue on perustettu syksyllä 2015 jalkapallokoulun jälkeen. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä noin 30 poikaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan treeneihin, ota yhteyttä! Joukkueenjohtaja: Hanna Veikkola-Salonen, hanna.veikkola@gmail.com Vastuuvalmentaja: Jarkko Koistinen, jarkko.koistinen@granlund.fi

Jarkko kirjoitti: Iltaa arvon herrasväki, Eilinen vanhemapainilta meni ihan mukavasti. Eilisen antia lyhyesti: Joukkueenjohtajamme vaihtuu, uusi Jojomme on Hanna Veikkola-Salonen. Mikko Hänninen pahoitteli, että aika ei riitä hoitamaan hänen mielestään riittävän hyvin asioita, ISO KIITOS Mikolle hyvästä työstä rei... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
40

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Päivi kirjoitti: Moi! Tänne oli jäänyt tapahtumia roikkumaan, kaikki on siirretty talveksi Helmien Nimenhuutoon. Jos jossain tapahtumassa on alaikäraja, siitä kerrotaan kyllä. Kaikkeen kannattaa ilmoittautua :) T. Päivi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
23

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki Halku futaajien vanhemmat ja muutkin!!! Halku yrittää viritellä kuntofutista aikuisille, ei siis mitään vakavaa kilpailuun tähtäävää, vaan iloista pelaamista kuntoilumielessä mahdollisesti hyvässä seurassa. Ensimmäinen kerta on tiistaina 10.10.2017 kello 18.00 tekonurmella. Kaikki inno... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
32

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Moi! Muutama toteama viimeaikaisista tapahtumista. a) Torstaina vedettiin ihan laatutreenit iltavaloissa ja vaikka väkeä olikin paikalla kuin meren mutaa. b) Futsal 2 / 5 meni tuloksen puolesta oivalla tavalla. Nousu tasapeliin Keikaa vastaan kolmen maalin takaa vajaassa kahdessa minuutissa oli k... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
46

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi, Sipoon talvisarjaan osallistujille tiedoksi: Hallissa talvikaudelle säädetty lämpötila +5 astetta Tämä asetus pitää kunnes ulkolämpötila laskee -25 asteeseen. Jos ulkona pakkasta enemmän laskee vastaavasti myöskin sisälämpötila. -Jari (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
34

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: LYHYT MUISTIO VANHEMPAINTAPAAMISESTA 11.10.2017 Illan puhuimme mm. - Kauden aikana kivasti toimintaa. Pelasimme kesällä piirisarjaa T04 ja Opel-liigaa T06, jonka saimme toteutumaan Askolan tyttöjen kanssa yhteistyössä. - Molemmat joukkueet pelasivat hienoja ja tasaisia pelejä, tuli sekä voittoja ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
32

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Pelikausi päättyi runsas kuukausi takaperin ja syksyn pelit sujuivat viimeistä lukuunottamatta hyvin. Silloin muuan Hanna Salminen pelasti meidät ikävältä vajaalla pelaamiselta. Ja vaikka Akillekselle hävittiinkin, syksyn pelien saldo oli hyvä. Tulevan talven futsalmatseja on jo täällä nimen... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.