Jalkapallo Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pornainen

Jalkapallo - Pornainen

Halkian Helmet Nimenhuuto.com

Halkian Helmet, naisten jalkapallojoukkue. Jalkapalloa pelaamme liikunnan riemusta ja iloitsemme yhteisestä tekemisestä naisten kesken. Pelaamme rennolla otteella itseämme haastaen ja toisiamme kannustaen. Uusia pelaajia mahtuu jatkuvasti mukaan ja aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. ”Jokainen meistä on helmi omalla tavallaan.”

Eliisa kirjoitti: Yritän päästä osittain, lapset mukana :( (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
33

HAlku tytöt 00-03 Nimenhuuto.com

Pornaisten tyttöjen oma jalkapallotiimi. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko harrastaa jalkapalloa tosissasi muttet hampaat irvessä? Tämä joukkue...

Päivi kirjoitti: Moi! Kooste äskeisestä infosta: Halkian Alku pyrkii seuraamaan aikaansa ja reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä se tarkoittaa meidän kannalta sitä että toistaiseksi T0003 joukkue ei jatka harjoittelua tällä kokoonpanolla millä ei kesällä pelaakaan. Meillä on ollut mukavat 3 vuotta ja ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
21

Halkian Poe Rava Nimenhuuto.com

Naisten ja tyttöjen yhteisjoukkue hyvässä hengessä aktiivisesti eteenpäin pyrkien! Haluatko mukaan? Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Sami Löf lof.sami@outlook.com

Päivi kirjoitti: Ehkä ehdin (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Naiset
22

Halkian Alku P02-03 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: HEI. KIITOS KAIKILLE SEURASSA KAIKESTA TUESTA JA AVUSTA MINKÄ TOMMI ON SAANUT. MEILLE TULEE NYT TAUKO, KUN TOMMI SAI MAHDOLLISUUDEN LIITTYÄ KILPASARJAN JOUKKUEESEEN. JOS OLEMME HAUKANNEET LIIAN SUUREN PALAN, TOIVOMME ETTÄ SAAMME PALATA TAKAISIN KOTIJOUKKUEEN RIVEIHIN. YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN PERHE... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
33

Halku Haukat Nimenhuuto.com

Pornaisten ykkönen jalkapallossa

Juha kirjoitti: Jätkät!!! Fc Finnkurd oli tiukemmalla meidän kanssa kuin saattoivat alkuun kuvitella. Ja vaikka lauluun lähdettiin 2-6 numeroin, peli ja etenkin ensimmäinen jakso oli parasta peliä, mitä "nykyhalku" on koskaan esittänyt. Suomencupissa 2018 räjähtää, siitä on ennusmerkit olemassa.... Parin päivän ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
43

Halku 06-07 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka! Muutos tämän viikon harkkapäiviin. Harkat pidetäänkin tiistaina klo 17:30-19:00 ja torstana 17:30-19:00 tekonurmella. -Jari (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Ei asetettu
29

HALKU T04-07 Nimenhuuto.com

Reetta kirjoitti: Moikka! Peliasut on nyt valmiit, asut luovutetaan pelaajalle kun 50€ maksu näkyy joukkueen tilillä (FI40 5357 1420 0331 08) :) -Reetta (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Pornainen
Tytöt
32

Halku 05-07 Opel-liiga Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tervehdys kaikille!!! Huomioikaa seuraavaa Hesa-cupista: Pelit ovat: Ma 10.7. 12:10 Tali 18A N vastassa Gnistan Ti 11.7. 08:00 Tali 15B TN vastassa Valtti Ti 11.7. 12:15 Tali 15B TN vastassa Keika Ke 12.7. 09:45 Myllypuro 36A TN vastassa EspaHoogee Yj 2 Ke 12.7. 16:30 Myllypuro 36B TN vastassa VJ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pornainen
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.