Jääkiekko Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, yleisurheilu, saliband, höntzä, koripallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Haminan kesäjäät 2019 Nimenhuuto.com

KY-80 järjestää yhteistyössä KooKoon sateenvarjoseurojen kanssa kesäjäät. Jäät ovat tarkoitettu AaKoo, IiHoo, KooKoo, KY-80 ja Titaanit seurojen junioreille E1-C2. Nuorempien ryhmän (08-07)jää on 17.00 - 18:.20 ja vanhempien ryhmän (06-05) jää on 18.30 - 19.50.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hamina
Sekajoukkue
100

Haminan Tornados Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Arvon herrat. Jatkossa toimimme niin että jokainen jäälle tulija maksaa 5€ kerta maksun KÄTEISELLÄ. Joko minulle tai Hanskin Mikalle. (jos emme kumpikaan ole paikalla niin jokainen huolehtii maksun seuraavalla vuorolla.) Jos ei väkeä ala käymään jäällä niin luovutan vuoromme pois.. Alkaa toi kass... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Höntzä ja Jääkiekko
Hamina
Ei asetettu
24

Dima Galkin Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Hamina
Pojat
3