Jääkiekko Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, saliband, futsal, roller derby, höntzä ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Haminan kesäjäät 2019 Nimenhuuto.com

KY-80 järjestää yhteistyössä KooKoon sateenvarjoseurojen kanssa kesäjäät. Jäät ovat tarkoitettu AaKoo, IiHoo, KooKoo, KY-80 ja Titaanit seurojen junioreille E1-C2. Nuorempien ryhmän (08-07)jää on 17.00 - 18:.20 ja vanhempien ryhmän (06-05) jää on 18.30 - 19.50.

Janne kirjoitti: Ensimmäisen viikon jäille voi nyt ilmoittautua. Muistakaa peruuttaa osallistumisenne, jos teille tulee esteitä niin paikka vapautuu muille. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hamina
Sekajoukkue
101

Haminan Tornados Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terves. Halli sulkeutuu ja tän kauden höntsät on peruttu... Jos tarvii hakea kamoja pois niin henkilökunta on paikalla klo 7-16 (toistaiseksi) katellaan myöhemmin ku koronat on juotu että millaisia kesä jäitä otetaan... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Höntzä ja Jääkiekko
Hamina
Ei asetettu
24

KY-80 MAALIVAHDIT Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Hamina
Pojat
7