Jääkiekko Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, saliband, futsal, roller derby, höntzä ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Haminan kesäjäät 2020 Nimenhuuto.com

KooKoon Juniorit ja KY-80 mahdollistavat leirin korviketta. Kesäjäät on tarkoitettu AaKoo, IiHoo, KooKoo, KY-80 ja Titaanit seurojen U9-U16 junioreille. Harjoituksiin ilmoittaudutaan Nimenhuudon kautta. Tälle sivulle päivitetään tietoja Nimenhuudon joukkueisiin rekisteröitymisestä sekä harjoituksiin ilmoittautumisesta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hamina
Sekajoukkue
277

Haminan kesäjäät 2019 Nimenhuuto.com

KY-80 järjestää yhteistyössä KooKoon sateenvarjoseurojen kanssa kesäjäät. Jäät ovat tarkoitettu AaKoo, IiHoo, KooKoo, KY-80 ja Titaanit seurojen junioreille E1-C2. Nuorempien ryhmän (08-07)jää on 17.00 - 18:.20 ja vanhempien ryhmän (06-05) jää on 18.30 - 19.50.

Janne kirjoitti: Ensimmäisen viikon jäille voi nyt ilmoittautua. Muistakaa peruuttaa osallistumisenne, jos teille tulee esteitä niin paikka vapautuu muille. (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Hamina
Sekajoukkue
101

Haminan Tornados Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: 50-50 (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Höntzä ja Jääkiekko
Hamina
Ei asetettu
25

KY-80 MAALIVAHDIT Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Hamina
Pojat
7

Dima Galkin Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (24 päivää sitten)

Jääkiekko
Hamina
Pojat
3