Salibandy Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, yleisurheilu, saliband, höntzä ja koripallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SBS Hamina 2 Nimenhuuto.com

SBS Haminan 5.Divari joukkue/muut höntsääjät

Ville kirjoitti: Ottelut ja harkat tauolla. Jatkamme kun tilanne muuttuu koronan ja terveysviranomaisten suositusten osalta. Vertaistukea tarjolla seuran whatsApp:ssa :D (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Hamina
Miehet
21

SBS Hamina Juniorit Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi! Sekä aseman koulussa että Poitsilan koulussa on todettu tänään koronatartunnat ja altistuneita on paljon. Tästä johtuen reagoimme mielummin ajoissa kuin liian myöhään ja junioritreenit on tältä viikolta peruttu. Ensi viikkoa tarkastellaan kunhan selviää tartuntojen laajuus. Terveisin Niko ja... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Hamina
Pojat
21

Päämajan Pallo Säbä Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tervehdys, koska emme ole saaneet yhtenäkään sunnuntaina pelejä aikaiseksi, perun kaikki harjoitukset tältä vuodelta. Hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Santahamina
Miehet
41