Salibandy Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, yleisurheilu, saliband, höntzä, koripallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SBS Hamina 2 Nimenhuuto.com

SBS Haminan 5.Divari joukkue/muut höntsääjät

Ville kirjoitti: Ottelut ja harkat tauolla. Jatkamme kun tilanne muuttuu koronan ja terveysviranomaisten suositusten osalta. Vertaistukea tarjolla seuran whatsApp:ssa :D (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Hamina
Miehet
21

SBS Hamina Juniorit Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi Harjoituksista jatkossa: Pallokerho on toisessa päässä 17.30 asti. Kaukaloa voi mennä kasaamaan toiseen päähän jo ennen omien harjoitusten alkua. Pitäkää reilu turvaväli pallokerholaisiin. Jatkossa toimintapa on sellainen että pelaajat osallistuu kaikki kaukalon kasaukseen sekä purkamiseen. M... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Hamina
Pojat
21

Päämajan Pallo Säbä Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tervehdys, koska emme ole saaneet yhtenäkään sunnuntaina pelejä aikaiseksi, perun kaikki harjoitukset tältä vuodelta. Hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Santahamina
Miehet
41