Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, saliband, futsal, roller derby ja höntzä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2018

Tomi kirjoitti: Lassin jalkaongelmaa käytiin näyttämässä lääkärillä ja on toistaiseksi juoksukiellossa. Lyönti ja heittopuolen harjoittelua vamma ei niin paljoa kuitenkaan haittaa, joten katsellaan vähän päivä kerrallaan jalan tuntemusten mukaan miten osallistutaan treeneihin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
17

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Kiitos, Petteri, hienoista kuvista! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
23

HP D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Anttonin taustajoukot on reissussa 20.-27.11, ja tällä välillä A ei pääse treeneihin kuljetusongelman takia. Terveisin Johanna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
29

HP naiset maakkari Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
28

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Huomiset tiistain f-tyttöjen treenit peruttu, tilalla ke 23.8. klo 17 Vallikentällä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
28

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Vanhempien palaveri pidetään ma 18.12. klo 17-18 Ruissalossa, tytöt samaan aikaan salissa. Sen jälkeen jäädään joulun viettoon eli tämän vuoden viimeiset treenit ma 18.12., treenit jatkuu la 6.1.2018. Uusien tyttöjen vanhemmat: Laittakaa mulle kummankin vanhemman puhelinnumero joko viestinä tähän... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
22

HP GF-pojat 2018 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
27

Pyhällön Pyry Nimenhuuto.com

Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille (ja tytöillekin). Harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja! Tule kokeilemaan millaista pesis on!

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Harjoittel...

Kirsi kirjoitti: Sovituksessa pelipuvut, suunnitellaan verkkarien mainoksia ja pohditaan kesää... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
27

HP naiset suomari Nimenhuuto.com

Naisten joukkue Haminan ympyräkaupungista

Samuli kirjoitti: Tarvittaessa kyyditsemässä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
34

HP E-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Muistutus: perjantaina vanhempien palaveri HP:n toimistolla klo 18. Jokaisesta perheestä toivotaan ainakin toinen vanhemmista paikalle. Myös E:n mukana treenaavat F-tytöt!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
25

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 10.5. klo 18.30 palaveri Vallikentällä+ harjoitukset. Käydään läpi alustava kokoonpano ma 15.5. otteluun Summa- Hamina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
21

G-pojat HP Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Pojat
4