Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, mökkeily, saliband, futsal ja roller derby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Lisenssikauppa on nyt auki, joten muistakaa hankkia lisenssit (b-lisenssi) tämän kuun aikana. t. Titta (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
19

HP G-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Pesistä 2009-2011 syntyneille pojille.

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
14

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2017

Tomi kirjoitti: Sunnuntain 8.1. vuoro Ruissalossa peruttu! Remontti vielä kesken. Laittakaa ilmoittautumiset kohtaan OUT niin tiedetään että kaikki nähneet viestin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
27

HP C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Pesis
Hamina
Pojat
30

HP D-pojat Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: HP huppari D-pojille Yritetään tehdä tilaus tiistaina, jos saamme jonkinlaisen avauspäivän tarjouksen. Tässä on tänään Avialla olleiden poikien koot. Ne ketkä ei ollut paikalla, niin antakaa koko verrattuna noihin poikiin tai tulkaa tiistaina Roseprinttiin sovittamaan. Allu XS Leevi T 150-160 Eem... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Vappupesisturnaus Imatralla 30.4. Lähtö 7.30 Vanha Rauta 10.00 HP-Ysit 12.30 HP-IPV valkoinen (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
19

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: F-TYTTÖJEN ALUESARJAOHJELMA: - SU 28.5. HP-SUPO, Pirttilä - SU 4.6. TURNAUS SUMMA. SUPO-HP, HP-KIPA - LA 8.7. TURNAUS MIKKELI?. HP-JOMA, HP-SIIPE, VIU-HP - LA 22.7. TURNAUS KITEE. KIPA-HP, HP-SUPO. - TI 15.8. SUPO-HP, Pirttilä (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
29

HP D -TYTÖT 2017 Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
20

HP C-tytöt - 2016 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HP järjestää seurapäivän Team Sportiassa (Urheilu-Illi) to 24.11. klo 18-20. Ennakkotilaukset: Pesistuotteet ja Umbron seuratuotteet. Tervetuloa koko perhe! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
42

HP C-tytöt Nimenhuuto.com

C-tyttö joukkue Haminan ympyräkaupungista

Outi kirjoitti: Kyydissä tila Sannille ja Elsalle. Jos paikkoja vapautuu, ilmoitan. Millainen päivän aikataulu on? (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
39

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Huomenna pääsen vetämään harjoitukset. To 19.1. Johtokunnan kokous ja To 26.1. Juniori-HP:n kokous, en ole silloin harjoituksissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
22

Haminan Palloilijat NSS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hamina
Naiset
33

Haminan palloilijat E-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.