Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, mökkeily, saliband, futsal ja roller derby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Hei! Ilmoitatteko mahdollisimman pian, viimeistään huomenna, syöttekö ensi su turnauksessa Pirttilässä? Supo järjestää paikalle ruokatarjoilun: laktoositonta makaronilaatikkoa, vihreää salaattia, porkkanaraastetta, leipää, juomaa. Hinta on 5e lapsilta ja 7e aikuisilta. t. Titta (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
20

HP G-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Pesistä 2009-2011 syntyneille pojille.

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
15

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2017

Tomi kirjoitti: Sunnuntain 8.1. vuoro Ruissalossa peruttu! Remontti vielä kesken. Laittakaa ilmoittautumiset kohtaan OUT niin tiedetään että kaikki nähneet viestin! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
28

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Pesiskoulu alkaa huomenna 23.5. Pesiskoulun harjoituspäivät tiistai ja perjantai. Pesiskoulun lisäksi F-tytöillä harjoitukset to 1.6., to 8.6. ja to 15.6. Torstain harjoitusaika 17-18.30, paikka Ruissalo. Ylimääräiset harjoitukset lisätty tuleviin tapahtumiin. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
30

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Naperoleirille osallistumisesta, kuittaatteko tähän viestiin oman lapsen osalta leirille lähdön mahd pian! Pelaajalista pitää lähettää 21.5. viimeistään. Leiripassin lasku tulee seuran kautta niin, että eräpäivä on 9.6.2017. Myös ne vanhemmat, ketkä tulee koululle, kuitatkaa tähän viestiin myös. (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
19

HP D -TYTÖT 2017 Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
20

hpc-pojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tänään Jani hoitaa harjoitukset Pyhällössä. Mako johtokunnan kokouksessa. Pe 19.5. klo 17.30 palaveri Makon johdolla Vallikentällä. Kokoonpano/merkki/muut asiat (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesis
Hamina
Pojat
31

HP D-pojat Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: HP huppari D-pojille Yritetään tehdä tilaus tiistaina, jos saamme jonkinlaisen avauspäivän tarjouksen. Tässä on tänään Avialla olleiden poikien koot. Ne ketkä ei ollut paikalla, niin antakaa koko verrattuna noihin poikiin tai tulkaa tiistaina Roseprinttiin sovittamaan. Allu XS Leevi T 150-160 Eem... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
25

HP C-tytöt - 2016 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HP järjestää seurapäivän Team Sportiassa (Urheilu-Illi) to 24.11. klo 18-20. Ennakkotilaukset: Pesistuotteet ja Umbron seuratuotteet. Tervetuloa koko perhe! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
42

Pyhällön Pyry Nimenhuuto.com

Pesisjoukkue 2009 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Päätähtäin on Haminan Naperoleiri 30.7.-3.8.2017 ja sitä ennen vähän harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja! Tule kokeilemaan millaista pesis on!

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkue 2009 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Päätähtäin...

Kirsi kirjoitti: Hei Tapahtumia tulee lisää, kunhan sovitellaan osallistujien kanssa sopivat päivät :) t. Terhi ja Kirsi (16 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Sekajoukkue
12

HP C-tytöt Nimenhuuto.com

C-tyttö joukkue Haminan ympyräkaupungista

Outi kirjoitti: Riittääkö käytetä, jos tuon Sannin vain Haminaan asti? (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
39

HP E-tytöt 2017 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Lintukotoon voi ilmoittautua nyt HP:n sivujen kautta. HP:n oma pesisleiri 19.-21.6. Lintukodossa Pyhällössä. Ilmoittautumiset 9.6. asti tai jos leiri täyttyy aiemmin. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
17

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 10.5. klo 18.30 palaveri Vallikentällä+ harjoitukset. Käydään läpi alustava kokoonpano ma 15.5. otteluun Summa- Hamina (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
22

Haminan Palloilijat NSS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hamina
Naiset
33

Haminan palloilijat E-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.