Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, saliband, futsal, roller derby ja höntzä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2018

Joni kirjoitti: Moi kaikille tasapuolisesti ja hyvää alkanutta vuotta 2018. 2 seuraavaa viikkoa on jälleen lisätty nimenhuutoon, joten sieltä jokainen mukaan tapahtumiin. Kuukauden kuluttua päästään jo pelaamaan talviturnaukseen mikäs sen kivempaa. =) TV: Joni Lappeteläinen, 0414950962 / joni.lappetelainen@hamin... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
17

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Kiitos, Petteri, hienoista kuvista! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP naiset maakkari Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
26

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Vanhempien palaveri pidetään ma 18.12. klo 17-18 Ruissalossa, tytöt samaan aikaan salissa. Sen jälkeen jäädään joulun viettoon eli tämän vuoden viimeiset treenit ma 18.12., treenit jatkuu la 6.1.2018. Uusien tyttöjen vanhemmat: Laittakaa mulle kummankin vanhemman puhelinnumero joko viestinä tähän... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
20

HP D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! Anttonin taustajoukot on reissussa 20.-27.11, ja tällä välillä A ei pääse treeneihin kuljetusongelman takia. Terveisin Johanna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
28

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Huomiset tiistain f-tyttöjen treenit peruttu, tilalla ke 23.8. klo 17 Vallikentällä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
27

HP GF-pojat 2018 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
27

Pyhällön Pyry Nimenhuuto.com

Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille (ja tytöillekin). Harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja! Tule kokeilemaan millaista pesis on!

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Harjoittel...

Kirsi kirjoitti: Hei Tänään ja huomenna tulee pesistä neloselta klo13.45 alkaen. Tulessa Suomen parhaat pelaajat Itä-Länsi -otteluissa, tänään naiset ja huomenna miehet. Jos lapset jaksaisivat edes vähän aikaa katsoa, niin huomiota kannattaa kiinnittää sisäpelissä etenijöiden kärkkymiseen ja ulkopelissä ulkopelaa... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
23

HP naiset suomari Nimenhuuto.com

Naisten joukkue Haminan ympyräkaupungista

Samuli kirjoitti: Tarvittaessa kyyditsemässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
34

HP E-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Muistutus: perjantaina vanhempien palaveri HP:n toimistolla klo 18. Jokaisesta perheestä toivotaan ainakin toinen vanhemmista paikalle. Myös E:n mukana treenaavat F-tytöt!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
25

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 10.5. klo 18.30 palaveri Vallikentällä+ harjoitukset. Käydään läpi alustava kokoonpano ma 15.5. otteluun Summa- Hamina (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
21

Haminan palloilijat E-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
3

G-pojat HP Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (30 päivää sitten)

Pesäpallo
Hamina
Pojat
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.