Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, mökkeily, alppihiihto, saliband ja futsal.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Joni kirjoitti: Tulevaa ohjelmaa tiedoksi teille f-pojille sekä vanhemmille. Keskiviikkona 18.1 Klo 16.00-17.30 (Harjoitukset) Sunnuntaina 22.1 Harjoitukset PERUTTU! (Liikuntahalli toisen seuran käytössä) Keskiviikkona 25.1 Klo 16.00-17.30 (Harjoitukset) Sunnuntaina 29.1 Harjoitukset PERUTTU! (Liikuntahalli tois... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
14

HP G-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Pesistä 2009-2011 syntyneille pojille.

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
18

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2016.

Tomi kirjoitti: Sunnuntain 8.1. vuoro Ruissalossa peruttu! Remontti vielä kesken. Laittakaa ilmoittautumiset kohtaan OUT niin tiedetään että kaikki nähneet viestin! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
28

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: F-tyttöjen osalta talkoovuoro kioskissa on su 5.2. klo 15-18. Kioskiin tarvitaan kerralla 3 henkilöä, laitan "keskustelun" myös whatsappiin. Jaetaan vuorot tunnin vuoroihin tai jos on paljon innokkaita talkoolaisia, niin vaikka lyhyempiinkin. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
29

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Talviturnauksessa on g-tytöillä talkoovuoro kioskissa sunnuntaina klo 11-13. Laitan tästä tiedon myös whatsappiin, joten pyritään jakamaan vuorot siellä. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
17

HP D -TYTÖT 2017 Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Mausteiden maksusta vielä sen verran. Kun maksaa pankkisiirrolla, niin voisi laittaa viestikenttään vielä maksajan nimen. Osataan sitten vähä katsoa, jos joltakulta on unohtunut maksaa. Jos myyjä kerää maksut kaikilta käteisellä ja maksaa könttänä ei tarvitse nimiä kirjoitella. Onko mahdollisimma... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
20

HP D-pojat Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Hei, Nyt kaikki, joilla voisi olla jotain sponsoria peliasuihin, laittakaapa minulle pikaisesti viestiä. Sponssihinta olisi 400 euroa tai siitä ylöspäin. Sillä saa hyvän mielen ja logon peliasuun. tarvitaan sellaiset 4-5 sponssia kattamaan peliasun kulut. //Rami (28 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesis
Hamina
Pojat
20

HP C-tytöt - 2016 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HP järjestää seurapäivän Team Sportiassa (Urheilu-Illi) to 24.11. klo 18-20. Ennakkotilaukset: Pesistuotteet ja Umbron seuratuotteet. Tervetuloa koko perhe! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
42

HP C-tytöt Nimenhuuto.com

C-tyttö joukkue Haminan ympyräkaupungista

Janne kirjoitti: Juoksutreenit tänään peruttu . Jauho (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
39

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Huomenna pääsen vetämään harjoitukset. To 19.1. Johtokunnan kokous ja To 26.1. Juniori-HP:n kokous, en ole silloin harjoituksissa. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
19

Haminan Palloilijat NSS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hamina
Naiset
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.