Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, saliband, futsal, roller derby ja höntzä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2018

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Viestissä latauslinkit HP E-pojat Mustat valokuviin Joukkuekuvien ja potrettien sekä palkintojen jaon kuvat: https://1drv.ms/f/s!AlKs6LUbC3L860NzQsHERqk0ziW9 Latauslinkki pelikuviin HP E Mustat – SiiPe: https://1drv.ms/f/s!AlKs6LUbC3L861mMdqdJRKIypuSQ Latauslinkki pelikuviin HP E Mustat – KeKi / ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
16

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Kiitos, Petteri, hienoista kuvista! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP D-pojat Nimenhuuto.com

Antton kirjoitti: Moikka! Anttonin taustajoukot on reissussa 20.-27.11, ja tällä välillä A ei pääse treeneihin kuljetusongelman takia. Terveisin Johanna (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
33

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Huomiset tiistain f-tyttöjen treenit peruttu, tilalla ke 23.8. klo 17 Vallikentällä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
27

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Ruissalon halli aukeaa VASTA 18.11, joten kauden aloitus siirtyy. Lauantaina 18.11. aloitetaan. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
14

HP naiset maakkari Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
27

HP GF-pojat 2018 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
27

hpc-pojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 5.7. Ottelun pelinjohdon hoitaa Jani/Joppe. Mako mukana taas ma 10.7. Tsemppiä matsiin! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesis
Hamina
Pojat
30

Pyhällön Pyry Nimenhuuto.com

Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille (ja tytöillekin). Harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja! Tule kokeilemaan millaista pesis on!

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkue 2008 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Harjoittel...

Kirsi kirjoitti: Hei Tänään ja huomenna tulee pesistä neloselta klo13.45 alkaen. Tulessa Suomen parhaat pelaajat Itä-Länsi -otteluissa, tänään naiset ja huomenna miehet. Jos lapset jaksaisivat edes vähän aikaa katsoa, niin huomiota kannattaa kiinnittää sisäpelissä etenijöiden kärkkymiseen ja ulkopelissä ulkopelaa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
22

HP naiset suomari Nimenhuuto.com

Naisten joukkue Haminan ympyräkaupungista

Samuli kirjoitti: Tarpeen mukaan viemässä/hakemassa. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
33

HP E-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tämän päivän treenit joudutaan valitettavasti perua! Tytöille terveisiä: omatoiminen venyttely/ kehonhuolto olisi kotitehtävänä (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
24

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 10.5. klo 18.30 palaveri Vallikentällä+ harjoitukset. Käydään läpi alustava kokoonpano ma 15.5. otteluun Summa- Hamina (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
21

Haminan palloilijat E-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.