Pesäpallo Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, saliband, futsal, roller derby ja höntzä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hamina

Pesäpallo - Hamina

HP E-pojat Nimenhuuto.com

HP:n E-poikien joukkue kaudelle 2017

Otto kirjoitti: Viestissä latauslinkit HP E-pojat Mustat valokuviin Joukkuekuvien ja potrettien sekä palkintojen jaon kuvat: https://1drv.ms/f/s!AlKs6LUbC3L860NzQsHERqk0ziW9 Latauslinkki pelikuviin HP E Mustat – SiiPe: https://1drv.ms/f/s!AlKs6LUbC3L861mMdqdJRKIypuSQ Latauslinkki pelikuviin HP E Mustat – KeKi / ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
32

HP F-pojat Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvässä seurassa. Tule mukaan pelaamaan! Pesis on parasta paikan päällä =)

Anton kirjoitti: Hei! Meillä on heinäkuun 22. päivä talkoovuoro naisten pelissä. Sinne tarvittaisiin lisää talkoolaisia. Kaksi aikuista ei oikein riitä. t. Titta (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP G-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Pesistä 2009-2011 syntyneille pojille. Harjoitukset Pirttilän kentällä Summassa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.30 - 18.00.

Timo kirjoitti: Tiistaina 31.1 treenit on peruttu, mutta Keskiviikkona 1.2 klo 16.00 - 17.30 Haminan liikuntahallilla ja Perjantaina 3.2 klo 15.00 - 16.30 Ruissalon liikuntahallilla on ylimääräiset pelitreenit yhdessä F-poikien kanssa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
24

HP G-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Ke 26.7. Harjoituspeli g-tytöt-g-pojat Pirttilässä. Kentälle 16.15, peli noin 17-18. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
19

hpc-pojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 5.7. Ottelun pelinjohdon hoitaa Jani/Joppe. Mako mukana taas ma 10.7. Tsemppiä matsiin! (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesis
Hamina
Pojat
30

HP D-pojat Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Hei, Etelän pelisarjan peleihin su 9.7 Roihu - HP ja ma 10.7 HP-KPL tarvitaan kaikki kynnelle kykenevät pojat (myös kilpasarjan pojat) mukaan, että saadaan porukka kasaan! E-pojat ja osa meidän poikia on Sotkamossa Tenavaleirillä ja siksi tarvitaan nyt kaikki loput pojat mukaan, Su 9.7 HP - Roihu... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Pojat
25

HP D -TYTÖT 2017 Nimenhuuto.com

Nanna kirjoitti: Laitetaan viestiä nyt tännekin, että kaikki saa tiedot. Pesuaineet haettavissa Murronmäentie 7, Husula. Myyjä kerää maksut ja laittaa koko summan junioritilille. FI9817923000005300 viesti kenttään pesuaineet d-tytöt. Maksuaikaa 14 vuorokautta. Osolan täti kehui, että olemme huippumyyjiä!! :) Ne j... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
20

HP F-tytöt Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Harjoitusohjelmaa vähän päivitetty tuleviin tapahtumiin, tässä myös tiivistettynä ohjelma Naperoleiriin asti. Naperoleirin jälkeen huilataan ehkä hetken, joten en ole vielä lisännyt harjoituksia sen jälkeen, katsotaan sitä heinäkuun lopussa tarkemmin. Ti 27.6. 16.30-18 Ruissalo Ke 28.6. 16.45 Tal... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
29

HP C-tytöt - 2016 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HP järjestää seurapäivän Team Sportiassa (Urheilu-Illi) to 24.11. klo 18-20. Ennakkotilaukset: Pesistuotteet ja Umbron seuratuotteet. Tervetuloa koko perhe! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
42

Pyhällön Pyry Nimenhuuto.com

Pesisjoukkue 2009 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Päätähtäin on Haminan Naperoleiri 30.7.-3.8.2017 ja sitä ennen vähän harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja! Tule kokeilemaan millaista pesis on!

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkue 2009 ja myöhemmin syntyneille pojille ja tytöillekin. Päätähtäin...

Kirsi kirjoitti: Hei Tänään ja huomenna tulee pesistä neloselta klo13.45 alkaen. Tulessa Suomen parhaat pelaajat Itä-Länsi -otteluissa, tänään naiset ja huomenna miehet. Jos lapset jaksaisivat edes vähän aikaa katsoa, niin huomiota kannattaa kiinnittää sisäpelissä etenijöiden kärkkymiseen ja ulkopelissä ulkopelaa... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Sekajoukkue
16

HP C-tytöt Nimenhuuto.com

C-tyttö joukkue Haminan ympyräkaupungista

Anni kirjoitti: Meiltä lähtee yks auto (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
39

HP E-tytöt 2017 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: https://ode.kuvat.fi/kuvat/pes%C3%A4palloa/Sotkamo%202017/?pw=tre12 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
17

HP 2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ke 10.5. klo 18.30 palaveri Vallikentällä+ harjoitukset. Käydään läpi alustava kokoonpano ma 15.5. otteluun Summa- Hamina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Miehet
22

Haminan Palloilijat NSS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hamina
Naiset
33

Haminan palloilijat E-tytöt Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hamina
Tytöt
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.