Squash Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on squash. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan squashjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Talihalli Nimenhuuto.com

Kaikille avoimet squash peli-illat maanantaisin klo 19-21. Kaikki lajin harrastajat ovat tervetulleita pelaamaan. Lisätietoa tapahtumista löytyy Talihallin omilta sivuilta. Sunnuntain peli-ryhmät aloitteleville pelaajille ja mm. Starttikurssilaisille klo 12-13 alkavat 11.2.2018. Tapahtumaan varattujen kentien määrää muokataan ilmoittautumisien perusteella ja ilmoittautumalla ajoissa vaikutat tarjolla olevien kenttien määrään. Rekisteröidy jäseneksi tai ilmoittaudu ulkopuolisena pelaajana. Tervetuloa http://www.talihalli.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki squashin harrastajat ovat tervetulleita Talihallin avoimiin peliryhmii...

Seppo kirjoitti: Myös Juha TIrkkonen tulossa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Squash ja Racketball
Helsinki
Ei asetettu
71

Salmisaaren Sisu Nimenhuuto.com

Salmisaaren Sisu on squash-seura, jossa pelikokemusta löytyy yli 40 vuoden takaa. Jäsenten yhteinen pelikokemus lasketaankin sadoissa vuosissa. Otamme pelin tosissaan, mutte emme vakavasti. Kotihallinamme toimii Talihalli Helsingissä. Seuraa koskevissa (ja missä hyvänsä squashia koskevissa) asioissa voit olla yhteydessä puheenjohtajaamme: Heikki Teräsvirta +358 400 752171 heikki.terasvirta (at) gmail.com

Heikki kirjoitti: Pankaa viestiä jos ei mahdu mukaan, muistelin että riitti kun ilmoittautui ap mutta näkyi olevan ed. Päivä (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty 42 minuuttia sitten

Squash
Helsinki
Ei asetettu
23

Sunnuntaisquash Nimenhuuto.com

Kaveriporukan liikuntamielinen tiimi.

Virva kirjoitti: Miia & Minna: Riitta tsekkasi, että olikin jo myynyt vanhoja mailoja pois. Eli joudutaan ehkä vuokraamaan pari. Voin kustantaa nämä virkistyseteleillä. Treffit Riitan & Eevan kanssa hallin aulassa n. 10:15. Ja täytynee varautua noihin työmaihin sielläpäin, mistä Anja varoitti. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Squash
Helsinki
Naiset
10

HSK Nimenhuuto.com

Helsingin Squashkerho r.y.

Markku kirjoitti: 3 kenttää on varattu - lisää pelaajia mahtuu ! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Squash
Helsinki
Ei asetettu
25