Squash Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on squash. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan squashjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Perjantaikössi Nimenhuuto.com

Hei perjantai squashin harrastaja Pelaamme Esport Centerissä maanantaisin kello 16:45 kentällä 8. Muista ilmoittautua jotta saamme oikean määrän kenttiä. Kenttien varausten kannalta on parempi jos epävarmassa tilanteessa merkkaat alkuviikossa osallistuvasi ja korjaat tilanteen torstaina jos et pääsekkään. Kentän peruuttaminen onnistuu perjantainakin, mutta varaaminen ei aina.

Seppo kirjoitti: Huhtikuun tunnit oli tosiaan syytä peruttaa. Voi olla, että kauden pelit on pelattu. Kounnossa kuitenkin ollaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Squash
Espoo, Esport Center
Ei asetettu
5

Outo-Squash Nimenhuuto.com

Outo-Squash, Outotecin harrastekerho

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Squash
Espoo
Sekajoukkue
8

keddisquash Nimenhuuto.com

CsTom kirjoitti: TestReport 1, Targa Areena: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Összesen két pálya van, nyárra elég, de "normál" idõben 3 pálya kéne. Lehetne persze másfél órát is bérelni, de... A szellõzés sajnos pocsék. A pálya/parkett az jó, a szauna is szép tágas. Az öltözõszekrényekhez lakatot kell hozni, ütõt és labdát ... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Squash
Espoo
Ei asetettu
21