Squash Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on squash. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan squashjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Perjantaikössi Nimenhuuto.com

Hei perjantai squashin harrastaja Pelaamme Esport Centerissä maanantaisin kello 16:45 kentällä 8. Muista ilmoittautua jotta saamme oikean määrän kenttiä. Kenttien varausten kannalta on parempi jos epävarmassa tilanteessa merkkaat alkuviikossa osallistuvasi ja korjaat tilanteen torstaina jos et pääsekkään. Kentän peruuttaminen onnistuu perjantainakin, mutta varaaminen ei aina.

Seppo kirjoitti: Hei, en pääse tänään pelaamaan, taitaa flunssa tulla päälle. t. Seppo (19 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Squash
Espoo, Esport Center
Ei asetettu
5

Outo-Squash Nimenhuuto.com

Outo-Squash, Outotecin harrastekerho

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Squash
Espoo
Sekajoukkue
8

keddisquash Nimenhuuto.com

Janos kirjoitti: Sziasztok! Csinálunk egy gyerekes squasht? Jönne Vera a gyerekekkel. Norbi? Nóri? Rallou? -János (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Squash
Espoo
Ei asetettu
21