Jalkapallo Joensuu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joensuu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, lentopallo, sulkapallo, frisbeegolf ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Joensuu

Jalkapallo - Joensuu

Joensuu She-Wolves Nimenhuuto.com

She-Wolves etsii koko ajan uusia pelaajia riveihinsä. Mikäli kiinnostuit vieraile sivuillamme www.wolves.fi tai Facebookissa Joensuu She-Wolves ja tule mukaan! Treeniajat voit tarkistaa myös joukkueemme Facebookista.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme naisyen II-divisioonassa pelaava jenkkifutisjoukkue. Haemme koko ajan ...

Satu kirjoitti: Sunnuntaina peli... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Naiset
23

ABLOY Nimenhuuto.com

ABLOY Joensuun tehdas

Jukka kirjoitti: Vesikko kiinni uimakilpailujen vuoksi, mutta meidän tekniikkakurssi on sitä ennen, joten ei vaikutusta. Tässä vielä viime hetken lisätiedot: Kun tulet uimahalliin (jos pääovi ei ole avoinna niin sisälle pääsee vasemmalla puolella olevasta sivuovesta), niin voit ottaa avaimen itse kassalla olevast... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo, Sähly, Jääkiekko, Beach volley ja Jalkapallo
Joensuu
Sekajoukkue
58

Joensuu Wolves ry Nimenhuuto.com

Joensuu Wolves ry:n naisten ja miesten joukkueen yhteinen Nimenhuuto. Tänne naputellaan molempia joukkueita koskevat tiedotteet sekä koko seuraa koskevat tapahtumatiedot.

Juuso kirjoitti: Hallituksen kokouksen tiivistelmiä/pöytäkirjoja? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Sekajoukkue
53

Joensuu Wolves Nimenhuuto.com

Wolves etsii koko ajan uusia pelaajia riveihinsä. Mikäli kiinnostuit vieraile sivuillamme www.wolves.fi tai Facebookissa Joensuu Wolves ja tule mukaan! Treeniajat voit tarkistaa myös joukkueemme Facebookista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: https://suomiball.wordpress.com Check out my blog. I'll put team info here. Let's try doing it this way. Go ahead and read the blog, and leave a comment to tell me what you think. Andy (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Miehet
11

KeyFutis Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!

Karri kirjoitti: Ehdin tänään pelaamaan noin 18.15 -20 edellyttäen että porukkaa on tulossa. Karri (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
31

JIPPO B Nimenhuuto.com

Moi, otamme käyttöön Nimenhuuto-palvelun joukkueellemme jonka kautta toukokuusta alkaen tullaan hoitamaa kaikki tiedottaminen liittyen peleihin, harjoituksiin ja muuhun joukkueen toimintaan.

Antti kirjoitti: Hei! Poistin täältä kaikki 98:t ja kauden 2015 toimihenkilöt... Kunhan menee hetki aikaa, niin poistan ehkä myös itseni... Tsemppiä jatkoon... t. Antti (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
30

SC Riverball 05 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Seuraavat harkat kahden viikon päästä. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
16

SC Riverball07 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Seuraavat harjoitukset kahden viikon päästä. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
17

JIPPO Edustus Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Muutos tämän viikon ohjelmaan. Sain tänään viestin että Peltolan saliin ei pääsekään tiistaina. Tämän viikon ohjelma: Torstai 7.12. Treenit Sortavalan salissa 16.15 Perjantai 8.12. Fysiikkatreenit jäähallin rappusissa klo 17 Lauantai 9.12. Treenit Peltolan salissa klo 15-16.30 Jone (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Joensuu
Miehet
41

PSV Noljakka Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jouko kirjoitti: Areenassa kipeytynyt pohje vaivaa edelleen. Ultrassa siinä ei löytynyt mitään näkyvää repeämää, mutta pohje kipeytyy, jos sitä rasittaa. Jos vain paikat on kunnossa, niin tulen mukaan, mutta nyt näyttää vähän huonolta tuo kevät ja alkukesän tilanne. (26 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
29

SC Riverball02-04 Nimenhuuto.com

Jaani kirjoitti: Hei joukkueen vanhemmat! Ilmoitimme jo viikko sitten Vilille, ettemme pysty pitämään sunnuntain turnauksessa kioskia. Elvis sai tiedon eilen torstaina, ja informoikin asiasta watsapin kautta kysellen samalla halukkaita kioskin pitoon. Jos jollakin on halukkuutta kioskin pitoon sunnuntaina, niin p... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
21

JoNaPa Nimenhuuto.com

AnneH kirjoitti: VUORO ON PERUTTU! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Naiset
40

jops2 Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Tänään EI harjoituksia (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Miehet
28

Jippo 05 Nimenhuuto.com

Anne-Mari kirjoitti: Hei! Tekstiviestit pitäisi toimia vielä nimenhuudon kautta eli harjoitukset tänään ke 29.4 peruttu 05-joukkueelta! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
28

Jippo-j04 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Lappeenrantaan lähtijät! Lähdemme lauantaiaamuna matkaan Siihtalan ABC:ltä klo 8. Jokainen poika varaa mukaansa 105e, jotka annetaan minulle ennen matkaan lähtöä. Tämä summa kattaa majoituksen, aamupalan ja illallisen s-hotel Lappeessa, kaksi ruokaa turnauksessa, yhden matkaruuan Abc:llä, polttoa... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
56

jippo06 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi Kuopion turnaus (24.-25.1) lähestyy. Käykää ilmoittautumassa My Clubissa kaikki jotka ovat lähdössä mukaan jotta saadaa se kaksi joukkuetta mukaan. HUOM turnaus on kaksipäiväinen. Matka tehdään omilla autoilla. Ne jotka tarvitsevat kyytiä ilmoittakoot asiasta. Mahdollisen yöpymisen Kuopiossa ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
55

Jippo 07 Nimenhuuto.com

Jippo kirjoitti: Hei. Olen vienyt tänään kevään uusia tapahtumia MyClub-palveluun. Jatkossa kaikki viestintä tapahtuu em.kautta, Nimenhuuto jää vuoden vaihteen jälkeen pois. Toivottavasti osasin rastia kaikki tarpeelliset kohdat ja viestintä kulkee samaan malliin kuin aikaisemmin - edellytyksenä on myös, että jäs... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
48

Jippop03 Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Hei! Sain takit perjantaina ja osa jo saikin omansa harkoissa. Otan loput mukaan tiistain harkkoihin. T: Katri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
39

KiiMa Nimenhuuto.com

http://kiima.dy.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan kanssamme puulaakitason jalkapalloa hyvähenkiseen ja pitkään y...

Samu kirjoitti: On aika maksaa taas jäsenmaksut. Määrä: 30€ Tilinumero: 504707-227576 Kiihtelysvaaran Osuuspankki IBAN: FI21 5047 0720 0275 76 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kiihtelysvaara / Joensuu
Pojat
33

Futsäbä Nimenhuuto.com

Futista ja sählyä kavereiden kera

Kari kirjoitti: Moi.Loput kausimaksut pitää saada pois kun on tän kauden maksun aika.Alkukaudesta oli lupautunut/sitoutunut lähtee tälle vuorolle reilusti ukkoja,mutta osa ei oo sit kuitenkaan käynyt ja haluaa sen takia pelata 5e/vuoro.Tiedättekö mitä sitoutuminen tarkoittaa?Sitä että jokainen maksaa sen sovitun... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Futis ja Sähly
Joensuu
Ei asetettu
51