Jalkapallo Joensuu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joensuu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, purjehdus, koripallo, vesipelastus ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Joensuu

Jalkapallo - Joensuu

Joensuu Wolves ry Nimenhuuto.com

Joensuu Wolves ry:n naisten ja miesten joukkueen yhteinen Nimenhuuto. Tänne naputellaan molempia joukkueita koskevat tiedotteet sekä koko seuraa koskevat tapahtumatiedot.

Juuso kirjoitti: Hallituksen kokouksen tiivistelmiä/pöytäkirjoja? (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Sekajoukkue
54

ABLOY Nimenhuuto.com

ABLOY Joensuun tehdas

Tuija kirjoitti: Olen tulossa saunalle (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo, Sähly, Jääkiekko, Beach volley ja Jalkapallo
Joensuu
Sekajoukkue
57

Joensuu She-Wolves Nimenhuuto.com

She-Wolves etsii koko ajan uusia pelaajia riveihinsä. Mikäli kiinnostuit vieraile sivuillamme www.wolves.fi tai Facebookissa Joensuu She-Wolves ja tule mukaan! Treeniajat voit tarkistaa myös joukkueemme Facebookista.

Helinä kirjoitti: Onko to 5.5. Harkat kun on helatorstai? Listaa täällä suunnittelen. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Naiset
24

Joensuu Wolves Nimenhuuto.com

Wolves etsii koko ajan uusia pelaajia riveihinsä. Mikäli kiinnostuit vieraile sivuillamme www.wolves.fi tai Facebookissa Joensuu Wolves ja tule mukaan! Treeniajat voit tarkistaa myös joukkueemme Facebookista.

Andy kirjoitti: https://suomiball.wordpress.com Check out my blog. I'll put team info here. Let's try doing it this way. Go ahead and read the blog, and leave a comment to tell me what you think. Andy (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Joensuu
Miehet
8

KeyFutis Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!

Karri kirjoitti: Ehdin tänään pelaamaan noin 18.15 -20 edellyttäen että porukkaa on tulossa. Karri (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
31

JIPPO B Nimenhuuto.com

Moi, otamme käyttöön Nimenhuuto-palvelun joukkueellemme jonka kautta toukokuusta alkaen tullaan hoitamaa kaikki tiedottaminen liittyen peleihin, harjoituksiin ja muuhun joukkueen toimintaan.

Antti kirjoitti: Hei! Poistin täältä kaikki 98:t ja kauden 2015 toimihenkilöt... Kunhan menee hetki aikaa, niin poistan ehkä myös itseni... Tsemppiä jatkoon... t. Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
30

SC Riverball 05 Nimenhuuto.com

Tatu kirjoitti: Lauantaina 25.2 Areenalla on 05-joukkueen kotiturnaus ja mahdollisuus pitää kahviota klo 12-20 välisenä aikana. (05-joukkueen pelit klo 13-17.30 ja 03-joukkueen pelit 17.10-20.00) Se miksi teitä nyt lähestyn ovat seuraavat huoleni: - Kuka leipoo ja mitä tarjottavaksi? Jotta kioskia voidaan pitää ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
19

JIPPO Edustus Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Ilmoitus minulle maanantaina klo 14 mennessä jos et pääse treeneihin. Jone (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Miehet
35

SC Riverball02-04 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Viikonlopun turnaukseen tarvitsemme avuksi myös toimitsijoita pelien ajaksi. Toimitsijan tehtävä on kirjata maalin/rikkeen syntyaika pöytäkirjaan ja maalintekijä ( tuomari kertoo pelinumeron). Ilmoita keskiviikko iltaan mennessä pääsetkö avuksi ja mihin aikaan. Helppo homma. Ehdotetut vuorot: 13.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
22

SC Riverball07 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Nyt perjantaina ja sunnuntaina ei harjoituksia. Ensi viikolla normaalisti. (25 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
16

JoNaPa Nimenhuuto.com

AnneH kirjoitti: Hei, lisäsin kaikki tälle illalle, jotka olivat whatsappissa ilmoittautuneet. Tulkaahan muutkin tänään pelaamaan! :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Joensuu
Naiset
40

PSV Noljakka Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Maanantaina 20.2 Louhelan Woiman futisvuoro Areenassa klo 12.30 - 14.00. Nyt paikalle on tulossa kahdeksan pelaajaa, joten vielä mahtuu mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
23

jops2 Nimenhuuto.com

Erno kirjoitti: Tänään EI harjoituksia (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Miehet
29

Jippo 05 Nimenhuuto.com

Anne-Mari kirjoitti: Hei! Tekstiviestit pitäisi toimia vielä nimenhuudon kautta eli harjoitukset tänään ke 29.4 peruttu 05-joukkueelta! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
28

Jippo-j04 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Lappeenrantaan lähtijät! Lähdemme lauantaiaamuna matkaan Siihtalan ABC:ltä klo 8. Jokainen poika varaa mukaansa 105e, jotka annetaan minulle ennen matkaan lähtöä. Tämä summa kattaa majoituksen, aamupalan ja illallisen s-hotel Lappeessa, kaksi ruokaa turnauksessa, yhden matkaruuan Abc:llä, polttoa... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
56

Jippo 00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jouni kirjoitti: Moi! Kaikki 19 ilmoittautunutta pelaajaa lähtevät ALUSTAVASTI SHA.tapahtumaan. Jos Mika ei työesteiltään pääse kuskaamaan joukkuetta bussilla, joudun tiputtamaan muutaman pelaajan lähtijöistä jotta mahdumme kahteen pikkubussiin. Asia ratkeaa viimeistään perjantaina. Jone (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
38

Jippo 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Moi Sisaralennus poistunut käytöstä, joten älkää ihmetelkö kk-maksun summia. Lisäksi jatkossa laskutus kuukausi kerrallaan ja maksu suoraan seuran tilille. Tammikuun maksu tulee näkyviin uuteen järjestelmään (myclub). Jippo junnujen sivuilla on muutenkin ajankohtaista asiaa nähtävillä (kokousmuis... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
38

jippo06 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi Kuopion turnaus (24.-25.1) lähestyy. Käykää ilmoittautumassa My Clubissa kaikki jotka ovat lähdössä mukaan jotta saadaa se kaksi joukkuetta mukaan. HUOM turnaus on kaksipäiväinen. Matka tehdään omilla autoilla. Ne jotka tarvitsevat kyytiä ilmoittakoot asiasta. Mahdollisen yöpymisen Kuopiossa ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
56

Jippo 07 Nimenhuuto.com

Jippo kirjoitti: Hei. Olen vienyt tänään kevään uusia tapahtumia MyClub-palveluun. Jatkossa kaikki viestintä tapahtuu em.kautta, Nimenhuuto jää vuoden vaihteen jälkeen pois. Toivottavasti osasin rastia kaikki tarpeelliset kohdat ja viestintä kulkee samaan malliin kuin aikaisemmin - edellytyksenä on myös, että jäs... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Ei asetettu
48

Jippop03 Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Hei! Sain takit perjantaina ja osa jo saikin omansa harkoissa. Otan loput mukaan tiistain harkkoihin. T: Katri (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Joensuu
Pojat
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.