Pesäpallo Joensuu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joensuu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, purjehdus, koripallo, vesipelastus ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Joensuu

Pesäpallo - Joensuu

Joma Ctytöt Nimenhuuto.com

Meijänjoman c-tyttöjoukkue vuosimallia -00 ja -01

Anni kirjoitti: Moi. Liperin inventaariosta puuttuu enää seitsemän nimeä:) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
51

Joma naperopesis Nimenhuuto.com

Opettelemme pesiksen alkeita huumorimielessä. Kaikki kannustamme toisiamme ja olemme tyytyväisiä, kun teemme onnistuneen suorituksen. Ja niitähän me teemme.

Pekka kirjoitti: Jostain syystä en pääse myClubin puolelle laittamaan Naperopesiksen harjoituksia, niin laitoin niitä nimenhuudon kautta. 14.2. en ole paikalla vaan työreissulla. Yt. Pekka S (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Pesis
Joensuu
Sekajoukkue
12

JomaFp Nimenhuuto.com

Joman F-poikien tapahtumakalenteri, jossa tiedotetaan vuoroperuutuksista sekä otteluista.

Anu kirjoitti: LUMILYHTY -ARVAT AINAKIN TOISTAISEKSI LOPPU Lumilyhty -arvat menivät multa hienosti eteenpäin, kiitos siitä kaikille! Ainakin toistaiseksi arvat ovat siis loppuneet. Ainakin Jani/Eeli olit ilmeisesti jo myynyt enemmän, kuin mitä arpoja sait ja olet saapa 5 kpl arpoja, onko näin? Laittakaa komment... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Ei asetettu
30

JoMa NSS Nimenhuuto.com

JoMan naisten edustusjoukkue sekä B-tyttöjen joukkue

Hanna kirjoitti: Juoksu tehty (ti) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Naiset
32

JoMa C Nimenhuuto.com

Aale kirjoitti: Hei, Olisiko kellään nurkissa pyörimässä numeron 40 suht hyväkuntoisia piikkikenkiä? Aale voisi tarvita. Terv. Marko J. (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Joensuu
Pojat
21

JoMa F-tytöt Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Moi! Tulevana viikonloppuna 8.1.2017 järjestetään Joman junnupäivä Joensuun Areenalla. Luvassa on joukkueiden välisiä pelejä ja meillä F-tytöillä on peli G- poikia vastaan kello 13.45-15. Tytöt voisivat tulla paikalle 13.30, jotta keritään käydä muutamia juttuja läpi ennen peliä ja lämmitellä hie... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
11

Joma Dtytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
22

JomaEPojat Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Terve, Torstaina 22.12 käytetään areenan vuoro pelaamiseen. Tarvittaisiin muutamia vanhempia tuomaroimaan ja tekemään kenttää avuksi,että jäisi mahdollisimman paljon aikaa itse pelille. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Pojat
33

JoMaGpojat Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Jaakko: Onko tuo jätkänkynttilöiden myyntihinta eteenpäinkin 10€? Ja miten maksujen tilityksen kanssa toimitaan? Voisiko tähän saada pikaisen vastauksen :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Ei asetettu
19

Karjalan Piirakat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Joensuu
Naiset
22

Joma E-tytöt Nimenhuuto.com

Aila kirjoitti: Rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille!! Tässä vielä pari juttua, joista haluamme tiedottaa... * Kalenteriin voisitte merkata 8.1.2017 junioripäivän (Areena) Tässä päivän ohjelma: klo 09:00 - 09:45 Superin aamutreenit klo 09:45 - 11:45 B-poikien ottelu JoMa - PuPe klo 11:45 - 13:45 B-t ott... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.