Pesäpallo Joensuu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joensuu ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, lentopallo, sulkapallo, frisbeegolf ja koripallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Joensuu

Pesäpallo - Joensuu

Joma naperopesis Nimenhuuto.com

Opettelemme pesiksen alkeita huumorimielessä. Kaikki kannustamme toisiamme ja olemme tyytyväisiä, kun teemme onnistuneen suorituksen. Ja niitähän me teemme.

Pekka kirjoitti: Jostain syystä en pääse myClubin puolelle laittamaan Naperopesiksen harjoituksia, niin laitoin niitä nimenhuudon kautta. 14.2. en ole paikalla vaan työreissulla. Yt. Pekka S (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo ja Pesis
Joensuu
Sekajoukkue
12

JoMa F-tytöt Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Moi! Tulevana viikonloppuna 8.1.2017 järjestetään Joman junnupäivä Joensuun Areenalla. Luvassa on joukkueiden välisiä pelejä ja meillä F-tytöillä on peli G- poikia vastaan kello 13.45-15. Tytöt voisivat tulla paikalle 13.30, jotta keritään käydä muutamia juttuja läpi ennen peliä ja lämmitellä hie... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
13

Joma Dtytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
22

JomaEPojat Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Terve, Torstaina 22.12 käytetään areenan vuoro pelaamiseen. Tarvittaisiin muutamia vanhempia tuomaroimaan ja tekemään kenttää avuksi,että jäisi mahdollisimman paljon aikaa itse pelille. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Joensuu
Pojat
32

JoMaGpojat Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Jaakko: Onko tuo jätkänkynttilöiden myyntihinta eteenpäinkin 10€? Ja miten maksujen tilityksen kanssa toimitaan? Voisiko tähän saada pikaisen vastauksen :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Joensuu
Ei asetettu
19

Karjalan Piirakat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Joensuu
Naiset
32

Joma E-tytöt Nimenhuuto.com

Aila kirjoitti: Rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille!! Tässä vielä pari juttua, joista haluamme tiedottaa... * Kalenteriin voisitte merkata 8.1.2017 junioripäivän (Areena) Tässä päivän ohjelma: klo 09:00 - 09:45 Superin aamutreenit klo 09:45 - 11:45 B-poikien ottelu JoMa - PuPe klo 11:45 - 13:45 B-t ott... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Joensuu
Tytöt
20