Tennis Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Porvoo

Tennis - Porvoo

BTK-junnut Nimenhuuto.com

Tennis, vihreä: Harrastejuniorit, 6 pelaajaa / ryhmä Tennis, keltainen: Kilpajuniorit 5 pelaajaa / ryhmä Minitennis, sininen: alle 10vuotiaat 16 pelaajaa / ryhmä Avustajat, turkoosi: Juniorit ja vanhemmat Valmentajat, oranssi

Pekka kirjoitti: Moi, Ensi viikolla on seuran kevätkokous. Kannustaisin kaikkia mukaan sinne kuulemaan ja keskustelemaan seuran asioista. Seurassa on akuutti pula tekijöistä joten myös uusia aktiiveja tarvitaan. Itse en pysty ensi kaudella jatkamaan valmennuksen koordinointia. Valmennuksessa jatkan ja meillä muut... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
86

BTK-juniorit Nimenhuuto.com

Porvoon verkkopalloseuran junioreiden ja vanhempien yhteinen viestintäverkko. Tervetuloa mukaan!

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
26

btkneluri Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
19

BTK 3 divari Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Akilles napsahti, jes! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Tennis
Porvoo
Miehet
9