Tennis Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on tennis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, tennis, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan tennisjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - tennis - Porvoo

Tennis - Porvoo

BTK-junnut Nimenhuuto.com

Tennis, vihreä: Harrastejuniorit, 6 pelaajaa / ryhmä Tennis, keltainen: Kilpajuniorit 5 pelaajaa / ryhmä Minitennis, sininen: alle 10vuotiaat 16 pelaajaa / ryhmä Avustajat, turkoosi: Juniorit ja vanhemmat Valmentajat, oranssi

Pekka kirjoitti: Moi, Huomenna alkaa hallikausi ja nyt on nimenhuudossa harjoitusryhmät paikallaan muiden paitsi minien osalta. Eli samaan malliin kuin viime vuonna ilmoittautukaa aktiivisesti IN/OUT jotta valmentajat pystyvät paremmin tunteja etukäteen suunnittelemaan. Ja voidaan myös sopia tuurauksista pelaajie... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
65

PompS Nimenhuuto.com

Porvoon mailapeliseura on Squashiin erikoistunut urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen laadukkaita vaihtoehtoja mailapelien maailmassa.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Squash, Squash57, Sulkapallo, Tennis ja Pöytätennis
Porvoo
Sekajoukkue
6

BTK-juniorit Nimenhuuto.com

Porvoon verkkopalloseuran junioreiden ja vanhempien yhteinen viestintäverkko. Tervetuloa mukaan!

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
26

btkneluri Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Tennis
Porvoo
Sekajoukkue
19

BTK 3 divari Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Akilles napsahti, jes! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Tennis
Porvoo
Miehet
9