Futsal Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Säynätsalo

Futsal - Säynätsalo

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei, Säyrin junioreiden jalkapallotapahtuma on 5.8.2017 klo 11.00.-14.00 tekonurmella. 02-03 Tyttöjen joukkue laittaa kioskin tapahtumaan. Kioski pidetään pelisilmän "luukusta" eli takana on keittiö helpottamassa toimintaa. Leivonnaisia (suolaisia ja makeita) tarvitaan sekä kahvia 2 pkt ja kahvim... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Säykkipäivien fudistapahtuman pelit: Klo 11.30 KonnU - Säyri t06-08 sekä Säyrin poikien peli klo 12.10 KonnU - Säyri T04-05 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.