Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SäyRi 12-13 Nimenhuuto.com

Säynätsalon riennon (http://www.saynatsalonriento.fi/) vuosina 2012-2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon sekajoukkue, joka reenaa kesäkauden Säynätsalon tekonurmella tiistaisin ja torstaisin, ja talvikaudella sisätiloissa Lehtisaaren koululla torstaisin. Pääasiana liikunnan riemu, unohtamatta pientä tekniikkaharjoittelua! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin jos haluat lisätietoa - mukaan mahtuu!

Jani kirjoitti: Reeneissä pelataan kesäkauden huipentava "Lapset vs. Vanhemmat" -hupipeli! Pelin kesto 30 min, eli puolet reeneistä (18:00-18:30). Tulkaahan sankoin joukoin paikan päälle! (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
26

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moi. Ensi viikolla ma 25.2 ei ole harkkoja vaan vietämme talvilomaa ! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Moikka, JKL Cupin otteluohjelma julkaistu ja lauantain pelit lisätty nimenhuutoon. Ohessa linkki meidän sarjan tulospalveluun: https://jyvaskylacup.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=jypk_0003&sarja=P13 Ja ilmoittautumiset kuntoon kauden viimeisiin koitoksiin! Jännä peliviikko tulossa! T.Tanja (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
20

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Tervehdys! Vanhemmat vs. pojat -peli on siirretty pelattavaksi ti 22.9., jotta useampi pelaaja pääsisi mukaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille ja nähdään kentällä.👍 Terveisin, Jonne (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
20

Säyri tytöt 07-09 Nimenhuuto.com

Huippujengi jota liikuttaa nuoret, iloiset ja aktiiviset valmentajat. Liikunnan ilo ja me-henki ovat vahvana läsnä, tulkaa vaikka reenejä seuraamaan!

Tarja kirjoitti: Mun kyytiin mahtuu 5, lähtö Säykin kentältä 12.30. (27 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
19

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Moi! Jalkapallo tähän tietoon loppu koska tiistaisin alkaa sähly 20.45. Jos haluatte voidaan käydä potkimassa Lehtisaaren kentällä noin 19.45-20.30..lämmittelymielessä :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
21

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
22