Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Säynätsalo

Jalkapallo - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moi . Mahtavasti on saatu kausi käyntiin , ilo huomata innostuksen ja innostuneiden määrä kentällä. Laitan tähän pari asiaa jatkoa ajatellen: Ensi tiistain 23.5 harkat siis peruttu,kenttä on varattu päiväkodin käyttöön,Helatorstaina harjoitellaan normaalisti. Seuran kausimaksuksi kesältä on vahvi... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
23

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Juho kirjoitti: Onko tälle kesälle futisvuoroa haettu? Löytyykö pallonpotkijoita riittävästi? Juniorit aloittaa harkat pihalla jo tällä viikolla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
44

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Eli harkkapeli Muuramea vastaan 6.6 - ei maanantaina 29.5....Juuso (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
22

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Uudet pelisäännöt ovat tässä. Käyn säännöt tyttöjen kanssa läpi (alkukesän aikana). • Pelaajat kuuntelevat valmentajien ohjeita ja noudattavat niitä. • Harjoituksissa ja peleissä neuvotaan, autetaan ja kannustetaan pelaajia tasapuolisesti. • Valmentaja päättää pelipaikoista ja kokoonpanoista niin... (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
19

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Tässä on uudet pelisäännöt. Käyn nämä tyttöjen kanssa läpi alkukesän aikana ja näihin on hyvä tutustua ja kysyä tarvittaessa lisää. • Pelaajat kuuntelevat valmentajien ohjeita ja noudattavat niitä. • Harjoituksissa ja peleissä neuvotaan, autetaan ja kannustetaan pelaajia tasapuolisesti. • Valment... (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Sauli kirjoitti: Joukkueen tilillä on tämänpäiväisen kioskimyynnin jälkeen rahaa yht. 201,30€. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
35

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: + 1 (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
38

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.