Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SäyRi 12-13 Nimenhuuto.com

Säynätsalon riennon (http://www.saynatsalonriento.fi/) vuosina 2012-2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon sekajoukkue, joka harjoittelee kesäkauden Säynätsalon tekonurmella tiistaisin ja torstaisin, ja talvikaudella sisätiloissa Lehtisaaren koululla torstaisin. Pääasiana liikunnan riemu, unohtamatta lajin harjoittelua! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin jos haluat lisätietoa tai haastaa joukkueen otteluun.

Henna kirjoitti: Harkoissa käydään pieni kilpailu! Harkkapelin parhaalla syötöllä voittaa SäyRin futisrepun itselleen, ja harkan aktiivisin pelaaja palkitaan minipehmofutiksella! Mikä on paras syöttö? Kriteerit ovat esim.: "keypass" joka avaa maalipaikan, puolustuksessa pelastaa varman maalipaikan, maalivahti ant... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
43

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
24

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Moi, seuralle tilitettävä toimintamaksu on 70€ ja tilille FI13 5290 4720 0537 01/Tanja Suoninen. Maksu viimeistään 31.5.2021, kiitokset! Tässä vaiheessa ei kerätä erillistä joukkuemaksua. Olemme ilmoittautuneet JKL Cupiin, joka pidetään 25.-26.9., laitelkaahan kalentereihin! Ja ilmoittautumiset h... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
19

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Otso kirjoitti: Saataisko minä ja Valtteri joltain kyytiä huomiseen peliin? (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
22

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Anne ja Sipe (ehkä JP) tulossa, eli turhan vähän (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
21

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
22