Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Säynätsalo

Jalkapallo - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moi. Otin mukaan kentältä yhden juomapullon , väriltään musta, punainen korkki ja teksti Fast. Tuon mukanani sunnuntaina Muuramen. (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
24

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Sami kirjoitti: Sama koskee kaukalopallomaalivahdin vehkeitä, niitäkään ei voi jatkossa säilyttää Kuntotalolla. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
36

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Hei, pistetäänkö kahviota pystyyn tuonne 16.9 lauantain peleihin? Mehuja on meillä jemmassa vaikka kuinka paljon mutta muuten voisi tähän ilmoitella innostusta myyjäksi ja leipojiksi? Paistellaanko makkaraa? terkuin Saija (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
23

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kiitos kaikille jalkapallotapahtumaan osallistuneille. Keli oli aurinkoinen, pelit menivät hienosti ja rankkukisaan osallistui hyvin porukkaa. Elli, Erika ja Anneli sekä Emmi S ahkeroivat kioskissa ja tuotto oli erittäin hyvä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kuntotalolla talkoot ti klo 18 vanhemmat mahdollisuuksien mukaan talkoisiin. Poistetaan kalustoa ja siivotaan remontin jäljiltä paikkoja, että päästään treenaamaan sinne. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
19

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Moi! Olemme saaneet vihdoin tietää tulevan talven harjoitusvuoroajankohdan. Pääsemme Kuntotalolle Lehtisaareen (Lehtisaaren koulun viereisen kentän laidalla oleva liikuntarakennus) koko saliin aina sunnuntaisin klo 16.00-17.30 -väliseksi ajaksi. Sisäkausi alkaa sitten, kun emme voi olosuhteiden p... (24 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
37

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Justyna kirjoitti: Tulossa :-) (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

Säyri tytöt 06-08 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Harkkapeliin oli sen verran vähän lähtijöitä, että se perutaan torstailta. Etsimme Konneveden kanssa uutta aikaa elo-syyskuulle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
11

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.