Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SäyRi-16 Nimenhuuto.com

Säynätsalon Riennon 2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon sekajoukkue. Katso lisätietoa: https://saynatsalonriento.fi/t-p-16/

Eino kirjoitti: Myöhästytään alusta (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
29

Säyri-18 Nimenhuuto.com

Iloista liikuntaa ja futiksen perustaitojen harjoittelua 2018 syntyneille tytöille ja pojille. Treenit Säynätsalon tekonurmikentällä touko-syyskuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30. Joukkue osallistuu myös Kortteliliigan pelitapahtumiin kesällä 2024.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
24

SäyRi 12-13 Nimenhuuto.com

Säynätsalon riennon (http://www.saynatsalonriento.fi/) vuosina 2012-2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon sekajoukkue. Pääasiana liikunnan riemu, unohtamatta lajin harjoittelua! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin jos haluat lisätietoa tai haastaa joukkueen otteluun.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
22

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
28

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
22

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
19

SäyRi-17 Nimenhuuto.com

Rentoa ja kivaa yhdessä pelailua -17 syntyneille tytöille ja pojille! Harkat ti ja to 17.30-18.30 Säykin tekonurmella. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
10

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
20