Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Säynätsalo

Jalkapallo - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Sulo kirjoitti: Hei! Voisiko Sulo myös tulla peleihin sunnuntaina? Varmistui, että pääsisi... t. Lea (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
23

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Tommi kirjoitti: Kuka kyselee muuramelaiset tai junnut? (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
41

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi, kuten aikaisempinakin vuosina piirin sarjoihin osallistuminen edellyttää yhteisesti sovittujen pelisääntöjen laatimista vanhempien ja joukkueenjohdon sekä pelaajien ja joukkueenjohdon välille. Säännöt löytyvät nyt nimenhuudon ”kuvat ja materiaalit”-osiosta - pävitetään niitä tarpeen mukaan. ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
25

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Hei! Tässä vielä Makon aikaisemminvälittämä seuraviesti rallitalkoisiin liittyen. Olisi hienoa, jos saisimme vielä lisää osallistujia. Saamme seurana korvauksen talkootoiminnasta, jolla mahdollistamien myös tulevinakin vuosina kohtuulliset kausimaksut. RALLITALKOOT 2018 Allaviesti seuranjohdolta:... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
30

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joukkuekuva (-03 ja -05 tytöt samassa kuvassa) 12.5., yritän saada sen klo 12.30. Ilmoitan tänne muutoksista. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
1

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Säykin 27.2. talvitapahtuman mainos tiedostona. Puuhaa isoille ja pienille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
1

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Ainakin 2-3 pelaajaa on tulossa joita ei vielä näy "in" (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

Säyri tytöt 06-08 Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Tässä tilinumero toimintamaksua varten: FI34 4600 1840 0264 74. Maksu on 35€, eräpäivä 25.5. Terkuin Tarja (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
12

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
25