Jalkapallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Säynätsalo

Jalkapallo - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Kasperi kirjoitti: Huomio!!! Tänään on salilla joripallo peli, vuoro peruttu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
25

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Jyrki kirjoitti: Kerätään syyskauden (21.9.–31.12.) sählyvuoron maksut tässä vaiheessa. Maksu on 25 € per nokka, eräpäivä 31.10. Maalivahdit on vapautettu maksusta. Tilinumero on FI55 3939 0053 0405 80 / Jyrki Solja. Merkkaattehan viestiksi "Sählyn vuoromaksu, syksy 2017 | Oma nimesi", jotta erotan sen muista mak... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
45

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Riento järjestää maksutonta liikuntaa 13-18 vuotiaille: keskivartaloa ja liikkuvuutta lisäävä jumppa painisalissa keskiviikkoisin 17.30-18.30 ohjaaja Otteliina Viinikainen. Perjantaisin muuratsalon koululla Shindovenyttelyä 18-19 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Tervehdys kaikille! Ensi sunnuntaina 10.12. on mahdollisuus harkkapeleihon Killerillä JJK:n oranssia ja harmaata vastaan. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on kaksi. Käythän merkitsemässä joko In tai Out, jotta voin vahvistaa osallistumisemme tai poisjääntimme tapahtumasta. Mukavaa viikkoa ja jaksa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
36

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi ja hyvää alkanutta vuotta. Alla muutama tapahtumiin liittyvä tiedustelu joista ottaisin mielelläni kommentteja vastaan. Vanhempien mielipiteet kyseisiin tapahtumiin ovat tärkeitä, sillä osallistumisista aiheutuisi ”ylimääräisiä” kustannuksia sekä edellyttäisi muutamien vanhempien lähtemistä m... (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
23

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei! Tarkastakaa ennen tammikuun pelejä, että lisenssit ja vakuutukset ovat voimassa. Osalla on voimassaolokausi 1.1.-31.12. ja osalla jotain muuta. Laittakaa ilmoitus lisenssin voimassaolosta sähköpostilla minulle tai tänne nimenhuutoon. Hyvää Joulun jälkeistä aikaa ja Onnea tulevan vuoden pelei... (20 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
15

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Jos kello 17 ei ole 6 varmaa + jp niin sitten varmaan turha mennä kentälle. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

Säyri tytöt 06-08 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Nea ja Kiia tulee tänään, äiti jättää väliin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
11

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.