Lentopallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Säynätsalo

Lentopallo - Säynätsalo

Säyrin Naiset Harraste-sarja Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei, Laitatteko minulle (saana.viikman@hotmail.com) tiedon mikäli olette kiinnostuneet lähtemään ralleihin liikenteenohjaukseen. Henkilöitä tarvitaan eri pisteihiin 27.-30.7. Pätkä katsotaan tarkemmin lähempänä, kun jokainen tietää omat menonsa ja työvuoronsa. Kiitos! -Saana (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Säynätsalo
Naiset
15

Säyrin Junnulentis Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Moi! Saisiko Laura keltään kyytiä Korpilahdelle? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.