Lentopallo Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Säynätsalo

Lentopallo - Säynätsalo

Säyrin Naiset Harraste-sarja Nimenhuuto.com

Monica kirjoitti: Minä pääsen ainakin silloin 23.4. ennen harkkoja paikalle. Hyvä jutella asioista. Hyvin olet Kati hoitanut joukkueenjohtajan hommia ja tiedotus on pelannut. Ei ainakaan nyt tule mieleen parannusehdotuksia. Kiitos sinulle asioiden hyvästä hoidosta. Peleissä nähdään. T:Monica (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Säynätsalo
Naiset
16

Säyrin Junnulentis Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Moi! Saisiko Laura keltään kyytiä Korpilahdelle? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.