Lentopallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Seinäjoki

Lentopallo - Seinäjoki

Jymy Lentis tytöt 07 Nimenhuuto.com

Jasmin kirjoitti: Jasmin leirillä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
28

Nurmon Jymy Lentis pojat -07 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki, Nurmo
Pojat
14

Lions Törnävä Nimenhuuto.com

Lions Törnävän lentopallovuoroihin osallistujat

Erkki kirjoitti: Nyt kaikki pelaamaan, perustin vatsappi ryhmän viimeisiä herättelyjä varten, ilmoottakaa jos sieltä joku puuttuu, kun on ajatus hiras ja sormi suuri: et (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Miehet
26

Nurmon Jymy C-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi ! Uusi kausi 2017-2018 alkaa. Elokuulla mennään poikkeusvuoroilla. Koulujen vakiovuorot tulevat jo käyttöön 210817 ja Nurmohallin 040917. Meidän vakiovuorot näkyvät nyt nimenhuudossa. Käytössä sama systeemi kuin viimekaudella eli ilmoitus Out, jos ei pääse harkkoihin ja syy siihen miksi ei pä... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
13

Kärki seuran lentopallo Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Perutaan lentopallovuoro tänään ja tältä keväältä. Galluppi, salivuorot ovat haettavissa, jatketaanko syksyllä? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
21

SMJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Naiset
13

Seinäjoki Lentis B-Pojat Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: TIEDOT TURNAUKSESTA Turnaus pvm: La, 18.11.2017 Järjestävä seura ja joukkue: LP Kangasala, BP - LP Kang SARJATIEDOT Ikäluokka: B-pojat Sarjataso: SM-sarja Lohko: C PELIPAIKKA Turnauspaikka: ( Pitkäjärven koulu ) Vatialantie 4, 36240 Kangasala Suomi Kenttien määrä: 2 kpl AIKATAULU Saliin pääsee: k... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
15