Lentopallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily, maahockey ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jymy Lentis tytöt 07 Nimenhuuto.com

Tytti kirjoitti: Tytti toipuu flunsasta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
30

Sele Nimenhuuto.com

Janette kirjoitti: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019lasuomi&sarja=ETalku (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
13

Nurmon Jymy Lentis DP-07 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki, Nurmo
Pojat
10

Nurmon Jymy A B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi ! Uusi kausi 2017-2018 alkaa. Elokuulla mennään poikkeusvuoroilla. Koulujen vakiovuorot tulevat jo käyttöön 210817 ja Nurmohallin 040917. Meidän vakiovuorot näkyvät nyt nimenhuudossa. Käytössä sama systeemi kuin viimekaudella eli ilmoitus Out, jos ei pääse harkkoihin ja syy siihen miksi ei pä... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
21

SMJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Naiset
8