Lentopallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily, muodostelmaluistelu ja maahockey.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jymy Lentis tytöt 07 Nimenhuuto.com

Kiira-Mari kirjoitti: Kiira tulee klo 17.15 tanssin jälkeen (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
28

Nurmon Jymy Lentis DP-07 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Su pois! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Seinäjoki, Nurmo
Pojat
10

Sele Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
13

Lions Törnävä Nimenhuuto.com

Lions Törnävän lentopallovuoroihin osallistujat

Erkki kirjoitti: Nyt kaikki pelaamaan, perustin vatsappi ryhmän viimeisiä herättelyjä varten, ilmoottakaa jos sieltä joku puuttuu, kun on ajatus hiras ja sormi suuri: et (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Miehet
26

Nurmon Jymy B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi ! Uusi kausi 2017-2018 alkaa. Elokuulla mennään poikkeusvuoroilla. Koulujen vakiovuorot tulevat jo käyttöön 210817 ja Nurmohallin 040917. Meidän vakiovuorot näkyvät nyt nimenhuudossa. Käytössä sama systeemi kuin viimekaudella eli ilmoitus Out, jos ei pääse harkkoihin ja syy siihen miksi ei pä... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
16

SMJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Naiset
8

Seinäjoki Lentis B-Pojat Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: TIEDOT TURNAUKSESTA Turnaus pvm: La, 18.11.2017 Järjestävä seura ja joukkue: LP Kangasala, BP - LP Kang SARJATIEDOT Ikäluokka: B-pojat Sarjataso: SM-sarja Lohko: C PELIPAIKKA Turnauspaikka: ( Pitkäjärven koulu ) Vatialantie 4, 36240 Kangasala Suomi Kenttien määrä: 2 kpl AIKATAULU Saliin pääsee: k... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
15