Lentopallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Seinäjoki

Lentopallo - Seinäjoki

Nurmon Jymy Lentis P06-07 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Tulee viimeistään 18.15 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki, Nurmo
Pojat
21

Jymy Lentis tytöt 07 Nimenhuuto.com

Alva kirjoitti: IN jos lauantaina, OUT jos sunnuntaina (reissuun sunnuntaina) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Tytöt
27

Lions Törnävä Nimenhuuto.com

Lions Törnävän lentopallovuoroihin osallistujat

Erkki kirjoitti: Nyt kaikki pelaamaan, perustin vatsappi ryhmän viimeisiä herättelyjä varten, ilmoottakaa jos sieltä joku puuttuu, kun on ajatus hiras ja sormi suuri: et (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Miehet
26

SMJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Naiset
15

Nurmon Jymy C-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi ! Uusi kausi 2017-2018 alkaa. Elokuulla mennään poikkeusvuoroilla. Koulujen vakiovuorot tulevat jo käyttöön 210817 ja Nurmohallin 040917. Meidän vakiovuorot näkyvät nyt nimenhuudossa. Käytössä sama systeemi kuin viimekaudella eli ilmoitus Out, jos ei pääse harkkoihin ja syy siihen miksi ei pä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
17

Kärki seuran lentopallo Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Pelataan tämän vuoden viimeinen höntsäpallo 29.11 ja ensi vuonna alotetaan 10.1. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
23

Seinäjoki Lentis B-Pojat Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: TIEDOT TURNAUKSESTA Turnaus pvm: La, 18.11.2017 Järjestävä seura ja joukkue: LP Kangasala, BP - LP Kang SARJATIEDOT Ikäluokka: B-pojat Sarjataso: SM-sarja Lohko: C PELIPAIKKA Turnauspaikka: ( Pitkäjärven koulu ) Vatialantie 4, 36240 Kangasala Suomi Kenttien määrä: 2 kpl AIKATAULU Saliin pääsee: k... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Seinäjoki
Pojat
15