Jalkapallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 41 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Seinäjoki

Jalkapallo - Seinäjoki

Seinäjoki Crocodiles U-11 Nimenhuuto.com

Kaudella 2017 Crocodiles U-11 joukkueessa pelaavat vuonna 2006 ja 2007 syntyneet. U9 joukkueessa pelaavat 2008 ja sitä nuoremmat pelaajat. Aloitusikäsuositus on kaudelle 2017 vuonna 2009 syntyneet. U11-juniorit pelaavat ottelunsa 5 vs 5 (tai 7 vs 7) ja peliaika ottelussa on 2x30 minuuttia. U9 pelaa 5 vs 5. Ottelut pelataan turnauksina ja vastustajat tulevat ympäri Suomea. Ottelut pelataan täydessä jenkkifutisvarustuksessa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen voi ilmoittautua joka h...

Rami kirjoitti: Hei kaikille! Vielä pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin yhdessä valmentajien kanssa, että huomenna keskiviikkona 26.4. ei vielä Pajuluoman koululla harjoitella. Kenttä on kyllä hyvässä kunnossa, mutta säätila näyttää siltä, ettei ole hyvä nyt sairastuttaa pelaajia. Jouppilan Tekonurmi on avautunu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
35

SeMi05 Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille tytöille. Joukkue on perustettu tammikuussa 2013.Toiminnan perustana on palloliiton laatimat Kaikki Pelaa-säännöt. Joukkueeseen otetaan uusia tyttöjä. Tervetuloa mukaan! Ottakaa aina yhteyttä joukkueenjohtajaan, kun tuotte lastanne ensimmäistä kertaa joukkueen toimintaan mukaan. VALMENTAJAT Tero Mäkipelkola Ismo Mäkelä Juha Tuisku Jaakko Kalinko JOUKKUEENJOHTAJA Pasi Haapasalmi 040-8302333 etunimi.sukunimi@netikka.fi TILIVASTAAVA Laura Roos HUOLTAJAT Laura Roos Merja Käkelä

Ismo kirjoitti: Sunnuntai 16.7 treenipaikka ja aika muuttunut. Treenaamme yhdessä SeMi04 kanssa ketturämäkössä klo 16.00 kesto 1.5h. Eli su 16.7 SeMi05 ja 04 joukkueiden yhteistreenit ketturämäkössä klo 16.00 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
22

SeMi-09 Nimenhuuto.com

Nimenhuudosta löytyvät joukkueemme tapahtumat, viimeisimmät tiedotukset sekä pelaajien ja toimihenkilöiden ilmoittautumiset.

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
38

SeMi04 Nimenhuuto.com

Tämä Seinäjoen Mimmiliigan joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Harjoittelemme ...

Jarno kirjoitti: Huoltajat ja valmentajat huomio! Pyritään ilmoittamaan otteluihin osallistuminen 5vrk ennen ottelua, niin kuin tytöt. Syystä että. Taso-järjestelmään/ottelupöytäkirjaan pitää merkitä ottelussa mukana olevat joukkueen toimihenkilöt. Huoltajat voivat keskenään sopia ryhmässään, että kuka lähtee huo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

Semi naiset 3 div Nimenhuuto.com

Semi naiset 3 div on virkeä naisjoukkue, joka treenaa yhdessä B SM joukkueen kanssa. Pelaajia on tällä hetkellä vajaa 20. Joukkueenjohtajana toimii Jari Kunto

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Jos olet kiinnostunut pelaamaan jalkapalloa joukkueessamme, ota yhteyttä...

Jari kirjoitti: Kausi päätöksessä. SeMin Naiset kiitti komealla tavalla yhteistyökumppaneita ja tukijoitaa kauden viimeisessä ottelussa Torstaina Närpiössä. Kraft 2 - SeMi 9 Viimeistä ottelua oli odotettu, sillä saatinhan nyt poissaoloista huolimatta lähes ykköskokoonpano kentällä. Naisia täydensi iso joukko SeM... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
14

Sisu-Pallo Oldboys Nimenhuuto.com

Sisu Oldboys

Marko kirjoitti: näillä näkymin (18 minuuttia sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
46

sisu-p03 Nimenhuuto.com

Seinäjoen Sisu, pojat-03

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vuonna 2017 astuu voimaan joitain sääntömuutoksia. Näkyvin lienee aloituspotku (jota jo viime kaudellakin vaihtelevasti tuomarit sallivat pelattavan uuden säännön mukaan), mutta täältä aiheesta tarkemmin: http://huuhkaja.tv/fs/?huu=407FE2FF (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
22

Fc Sport-SeMi YJ Nimenhuuto.com

02 ikäryhmälle kaudelle 2017 perustettu kilpajoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee n. 20 motivoitunutta ja taitavaa pelaajaa. Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta!

Juhani kirjoitti: Moi tytöt ja vanhemmat, Ensi viikolla alkaa Laura Kalmari- lopputurnaus, johon ollaan paiskittu hommia viime vuodesta lähtien. Useat harjoitukset, harjoitusottelut ja karsintaottelut ollaan pelattu isolla rungolla. Jokaisen tytön panosta ollaan tarvittu siihen, että yhteinen taival on tässä piste... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa Seinäjoki
Tytöt
31

FcPruPa Nimenhuuto.com

Members only.

Teemu kirjoitti: Mites... Jokos ensviikolla pelataan nurmella torstaina? 23 pvä aukee raviskankenttä käyttöön... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
28

SJK B-juniorit 00-01 Nimenhuuto.com

SJK:n B-junioreiden joukkuesivut (-00 ja -01 syntyneet).

Kari kirjoitti: C15 VANHEMMAT: Joupin koulun valvonta - kökät lisätty Nimenhuutoon. Käykää varaamassa! (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
32

Crocodiles Harjoitusryhmä Nimenhuuto.com

Crocodilesin naisten, C- ja B-junnujen sekä edustuksen talvitreeneihin ilmoittautumiset.

Vesa kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiossa splitin kuviot rissuille ja rb.lle. Numero tarkoittaa kuvion numeroa, pakkien kirjaimet R=strong side back, C=quick side back (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
82

SeMi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet syntynyt -98-02 ja kiinnostunut pelaamaan futista SM-tasolla, ota...

Jaakko kirjoitti: Jaska Semi NB moi! Tänään perjantaina harkat pienellä porukalla siten, että lämmittely alkaa klo 18.15 ja loppuverkka loppuu klo 20.00. Maalintekopainotteinen reeni tänään. Molareista Kati tänään ja sunnuntaina kentällä. Nähdään! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
65

Crocodiles naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Seinäjoen Crocodilesiin. Pelaamme n...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon seuraavat kaksi viikkoa treeneistä out, koska olen töissä Keuruulla. Sunnuntain peliin tulen! (Vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
34

SeMi03 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Elli myös mukaan 1.8. peliin. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
41

Sisu-Pallo Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: jos saan työt taas vaan järkättyä (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
65

sjk03 Nimenhuuto.com

Arvo kirjoitti: Ottiko joku mun verkkatakin 15.11 harkoissa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
30

Sjk06 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Kimiltä katosi reeneissä selectin pallo-- sininen raita ja Kimin nimi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
SeinÄjoki
Ei asetettu
52

sjk 05 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tiistain peliryhmä nimettynä nimenhuudossa. Matkaan lähdetään linja-autolla ja halukkaat kannustajat mahtuu mukaan. Kannustajat Ilmoittautukaa nimenhuutoon nimellä joukkueen ulkopuolisena osallistujana. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
39

semi06 Nimenhuuto.com

Joanna kirjoitti: Kiinnostaisiko tyttöjä käydä tutustumassa yleisurheiluun? Nyt on erinomainen mahdollisuus nähdä ilmaiseksi, kun Suomen parhaat yleisurheilijat kisaavat Seinäjoen kentällä. Alla oleva tarjous koskee perjantaita, jolloin esim. ratkaistaan M ja N 100 m kultamitalit, eli ketkä ovat Suomen nopeimmat..... (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

Sjk04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: PELIPASSIT! Hoitakaa pelipassilasku HETI, etenkin pelaajat (4 pelaajaa) jotka on nimetty lauantain karsintaan pelipassin oltava kunnossa. Ja koska maksuliikenne pankkien välillä kestää, niin tämä on ehdottomasti HOIDETTAVA TÄNÄÄN KUNTOON. Seuralta on tullut paperilasku asiasta ajoissa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
63

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.