Jalkapallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 44 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, muodostelmaluistelu ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Seinäjoki

Jalkapallo - Seinäjoki

Seinäjoki Crocodiles U-11 Nimenhuuto.com

Kaudella 2017 Crocodiles U-11 joukkueessa pelaavat vuonna 2006 ja 2007 syntyneet. U9 joukkueessa pelaavat 2008 ja sitä nuoremmat pelaajat. Aloitusikäsuositus on kaudelle 2017 vuonna 2009 syntyneet. U11-juniorit pelaavat ottelunsa 5 vs 5 (tai 7 vs 7) ja peliaika ottelussa on 2x30 minuuttia. U9 pelaa 5 vs 5. Ottelut pelataan turnauksina ja vastustajat tulevat ympäri Suomea. Ottelut pelataan täydessä jenkkifutisvarustuksessa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen voi ilmoittautua joka h...

Rami kirjoitti: Hei kaikille! Vielä pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin yhdessä valmentajien kanssa, että huomenna keskiviikkona 26.4. ei vielä Pajuluoman koululla harjoitella. Kenttä on kyllä hyvässä kunnossa, mutta säätila näyttää siltä, ettei ole hyvä nyt sairastuttaa pelaajia. Jouppilan Tekonurmi on avautunu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
35

SeMi05 Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille tytöille. Joukkue on perustettu tammikuussa 2013.Toiminnan perustana on palloliiton laatimat Kaikki Pelaa-säännöt. Joukkueeseen otetaan uusia tyttöjä. Tervetuloa mukaan! Ottakaa aina yhteyttä joukkueenjohtajaan, kun tuotte lastanne ensimmäistä kertaa joukkueen toimintaan mukaan. VALMENTAJAT Tero Mäkipelkola Ismo Mäkelä Juha Tuisku Jaakko Kalinko JOUKKUEENJOHTAJA Pasi Haapasalmi 040-8302333 etunimi.sukunimi@netikka.fi TILIVASTAAVA Laura Roos HUOLTAJAT Laura Roos Merja Käkelä

Noora kirjoitti: Kysymys... Kuulin ettei saa pitää harkoissa lippistä?! Mikä sitten sitten saa olla päässä harkoissa, ettei tuu auringonpistosta? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
22

SeMi04 Nimenhuuto.com

Tämä Seinäjoen Mimmiliigan joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Harjoittelemme ...

Jarno kirjoitti: Huoltajat ja valmentajat huomio! Pyritään ilmoittamaan otteluihin osallistuminen 5vrk ennen ottelua, niin kuin tytöt. Syystä että. Taso-järjestelmään/ottelupöytäkirjaan pitää merkitä ottelussa mukana olevat joukkueen toimihenkilöt. Huoltajat voivat keskenään sopia ryhmässään, että kuka lähtee huo... (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

SeMi-09 Nimenhuuto.com

Nimenhuudosta löytyvät joukkueemme tapahtumat, viimeisimmät tiedotukset sekä pelaajien ja toimihenkilöiden ilmoittautumiset. Tervetuloa mukaan myös uudet 2009-syntyneet tytöt!

Joukkue etsii pelaajia: SeMi -09 -joukkue hakee uusia pelaajia. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet, 2...

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
36

Semi naiset 3 div Nimenhuuto.com

Semi naiset 3 div on virkeä naisjoukkue, joka treenaa yhdessä B SM joukkueen kanssa. Pelaajia on tällä hetkellä vajaa 20. Joukkueenjohtajana toimii Jari Kunto

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Jos olet kiinnostunut pelaamaan jalkapalloa joukkueessamme, ota yhteyttä...

Jari kirjoitti: Kausi päätöksessä. SeMin Naiset kiitti komealla tavalla yhteistyökumppaneita ja tukijoitaa kauden viimeisessä ottelussa Torstaina Närpiössä. Kraft 2 - SeMi 9 Viimeistä ottelua oli odotettu, sillä saatinhan nyt poissaoloista huolimatta lähes ykköskokoonpano kentällä. Naisia täydensi iso joukko SeM... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
14

Sisu-Pallo Oldboys Nimenhuuto.com

Sisu Oldboys

Markus kirjoitti: Lääkäri kielsi pelaamisen vielä maanantaina. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
46

FcPruPa Nimenhuuto.com

Members only.

Teemu kirjoitti: Mites... Jokos ensviikolla pelataan nurmella torstaina? 23 pvä aukee raviskankenttä käyttöön... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
30

sisu-p03 Nimenhuuto.com

Seinäjoen Sisu, pojat-03

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vuonna 2017 astuu voimaan joitain sääntömuutoksia. Näkyvin lienee aloituspotku (jota jo viime kaudellakin vaihtelevasti tuomarit sallivat pelattavan uuden säännön mukaan), mutta täältä aiheesta tarkemmin: http://huuhkaja.tv/fs/?huu=407FE2FF (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
21

Fc Sport-SeMi YJ Nimenhuuto.com

02 ikäryhmälle kaudelle 2017 perustettu kilpajoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee n. 20 motivoitunutta ja taitavaa pelaajaa. Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta!

Juhani kirjoitti: Hei! Viikonloppuna mukaan lähtee: Kati, Jenni, YI, Annika, OonaK, Iida, Mäksy, Lintsu, Tuuli, Jamppa, Suffi, Iiris, Oona S, Siltsu, Kuba ja Jentta. Rami laittaa vielä infoa muista asioista myöhemmin. Junnu (18 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa Seinäjoki
Tytöt
31

SJK B-juniorit 00-01 Nimenhuuto.com

SJK:n B-junioreiden joukkuesivut (-00 ja -01 syntyneet).

Kari kirjoitti: C15 VANHEMMAT: Joupin koulun valvonta - kökät lisätty Nimenhuutoon. Käykää varaamassa! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
32

Crocodiles Harjoitusryhmä Nimenhuuto.com

Crocodilesin naisten, C- ja B-junnujen sekä edustuksen talvitreeneihin ilmoittautumiset.

Vesa kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiossa splitin kuviot rissuille ja rb.lle. Numero tarkoittaa kuvion numeroa, pakkien kirjaimet R=strong side back, C=quick side back (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
82

SeMi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet syntynyt -98-02 ja kiinnostunut pelaamaan futista SM-tasolla, ota...

Jenny kirjoitti: Tuun puoltuntii myöhäs (7 minuuttia sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
63

Crocodiles naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Seinäjoen Crocodilesiin. Pelaamme n...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon seuraavat kaksi viikkoa treeneistä out, koska olen töissä Keuruulla. Sunnuntain peliin tulen! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
33

SeMi03 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Ensi viikon kotipeleihin sininen pelipaita ja torstain vieraspeliin maalahteen valkoinen pelipaita. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
41

Sisu-Pallo Nimenhuuto.com

Vesa-Matti kirjoitti: jos tarvitaan (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
61

Sepsi78-06 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Moi. Onko tänään 28.9. harkkoja? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
26

sjk 05 Nimenhuuto.com

inoccenti kirjoitti: In (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
40

SeMi-08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Marika kirjoitti: Fannin adidaksen 16.4 F&G Junior nappikset on jäänyt pieneksi. Käytetty n. 4 kk. Koko 33. Hinta 15€. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
34

SJK-juniorit -08 Nimenhuuto.com

Helmeri kirjoitti: Hei! Minulla on ensi viikon tiistaina 30.5. Energialiigan kioskivuoro. Olen varannut jo kolme kuukautta sitten tuolle päivälle teatteriliput. Näytös alkaa Vaasassa klo 19, joten joudun lähtemään Prunttimäestä n. 17.30. Leivon mielelläni korvaukseksi vähän ekstraa, eli tuon myyntiin sekä pellillis... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
67

Sjk04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: PELIPASSIT! Hoitakaa pelipassilasku HETI, etenkin pelaajat (4 pelaajaa) jotka on nimetty lauantain karsintaan pelipassin oltava kunnossa. Ja koska maksuliikenne pankkien välillä kestää, niin tämä on ehdottomasti HOIDETTAVA TÄNÄÄN KUNTOON. Seuralta on tullut paperilasku asiasta ajoissa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
61

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.