Jalkapallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 44 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Seinäjoki

Jalkapallo - Seinäjoki

Seinäjoki Crocodiles U-11 Nimenhuuto.com

Kaudella 2017 Crocodiles U-11 joukkueessa pelaavat vuonna 2006 ja 2007 syntyneet. U9 joukkueessa pelaavat 2008 ja sitä nuoremmat pelaajat. Aloitusikäsuositus on kaudelle 2017 vuonna 2009 syntyneet. U11-juniorit pelaavat ottelunsa 5 vs 5 (tai 7 vs 7) ja peliaika ottelussa on 2x30 minuuttia. U9 pelaa 5 vs 5. Ottelut pelataan turnauksina ja vastustajat tulevat ympäri Suomea. Ottelut pelataan täydessä jenkkifutisvarustuksessa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen voi ilmoittautua joka h...

Rami kirjoitti: Hei kaikille! Vielä pitkän pohdinnan jälkeen päätettiin yhdessä valmentajien kanssa, että huomenna keskiviikkona 26.4. ei vielä Pajuluoman koululla harjoitella. Kenttä on kyllä hyvässä kunnossa, mutta säätila näyttää siltä, ettei ole hyvä nyt sairastuttaa pelaajia. Jouppilan Tekonurmi on avautunu... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
33

SeMi05 Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille tytöille. Joukkue on perustettu tammikuussa 2013.Toiminnan perustana on palloliiton laatimat Kaikki Pelaa-säännöt. Joukkueeseen otetaan uusia tyttöjä. Tervetuloa mukaan! Ottakaa aina yhteyttä joukkueenjohtajaan, kun tuotte lastanne ensimmäistä kertaa joukkueen toimintaan mukaan. VALMENTAJAT Tero Mäkipelkola Ismo Mäkelä Juha Tuisku Jaakko Kalinko JOUKKUEENJOHTAJA Pasi Haapasalmi 040-8302333 etunimi.sukunimi@netikka.fi TILIVASTAAVA Laura Roos HUOLTAJAT Laura Roos Merja Käkelä

Telma kirjoitti: Telma on Lumilautailu leirillä Saariselällä 9-12.3. Jää nyt valitettavasti tämän talvilajin vuoksi Ilmajoen turnaus väliin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
23

SeMi-09 Nimenhuuto.com

Nimenhuudosta löytyvät joukkueemme tapahtumat, viimeisimmät tiedotukset sekä pelaajien ja toimihenkilöiden ilmoittautumiset. Tervetuloa mukaan myös uudet 2009-syntyneet tytöt!

Joukkue etsii pelaajia: SeMi -09 -joukkue hakee uusia pelaajia. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet, 2...

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

SeMi04 Nimenhuuto.com

Tämä Seinäjoen Mimmiliigan joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Harjoittelemme ...

Jarno kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään nurkissa Semin tuulipukua kokoa 152 tarpeettomana? 05 joukkueessa kysellään. Eivät halua ostaa uutta, kun se on kuulemma malliltaan ja materiaaliltaan huono. Terv. Jarno P (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

Semi naiset 3 div Nimenhuuto.com

Semi naiset 3 div on virkeä naisjoukkue, joka treenaa yhdessä B SM joukkueen kanssa. Pelaajia on tällä hetkellä vajaa 20. Joukkueenjohtajana toimii Jari Kunto

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Jos olet kiinnostunut pelaamaan jalkapalloa joukkueessamme, ota yhteyttä...

Jari kirjoitti: Kausi päätöksessä. SeMin Naiset kiitti komealla tavalla yhteistyökumppaneita ja tukijoitaa kauden viimeisessä ottelussa Torstaina Närpiössä. Kraft 2 - SeMi 9 Viimeistä ottelua oli odotettu, sillä saatinhan nyt poissaoloista huolimatta lähes ykköskokoonpano kentällä. Naisia täydensi iso joukko SeM... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
14

FcPruPa Nimenhuuto.com

Aitoa äijäfutista. Members only.

Marko kirjoitti: Hiihtolomaviikon 27.2 vuoro on peruttavissa, eli laittakaa profiilinne kuntoon jos tiedätte olevanne reissussa silloin, perutaan jos näyttää että ei saada potkuttelijoita kasaan. Kiitos (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
30

Fc Sport-SeMi YJ Nimenhuuto.com

02 ikäryhmälle kaudelle 2017 perustettu kilpajoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee n. 20 motivoitunutta ja taitavaa pelaajaa. Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta!

Juhani kirjoitti: Moi likat ja vanhemmat, Taas mennään viikonloppuna, hienon avausviikonlopun jälkeen. Sellainen huomio tulevista reissuista, jos et ole kokoonpanoon merkitty, niin tietysti saa lähteä tukijoukkoihin ja kannustamaan reissuille. FC Siileä vastaan: YI, Iida, Oona K, Salmis, Oona S, Jenkki, Mäksy, Sil... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Vaasa Seinäjoki
Tytöt
33

sisu-p03 Nimenhuuto.com

Seinäjoen Sisu, pojat-03

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vuonna 2017 astuu voimaan joitain sääntömuutoksia. Näkyvin lienee aloituspotku (jota jo viime kaudellakin vaihtelevasti tuomarit sallivat pelattavan uuden säännön mukaan), mutta täältä aiheesta tarkemmin: http://huuhkaja.tv/fs/?huu=407FE2FF (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
23

Sisu-Pallo Oldboys Nimenhuuto.com

Sisu Oldboys

Timo kirjoitti: Alaikäänen.. :D (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
47

SJK B-juniorit 00-01 Nimenhuuto.com

SJK:n B-junioreiden joukkuesivut (-00 ja -01 syntyneet).

Kari kirjoitti: C15 VANHEMMAT: Joupin koulun valvonta - kökät lisätty Nimenhuutoon. Käykää varaamassa! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
32

Crocodiles Harjoitusryhmä Nimenhuuto.com

Crocodilesin naisten, C- ja B-junnujen sekä edustuksen talvitreeneihin ilmoittautumiset.

Vesa kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiossa splitin kuviot rissuille ja rb.lle. Numero tarkoittaa kuvion numeroa, pakkien kirjaimet R=strong side back, C=quick side back (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
82

Crocodiles naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Seinäjoen Crocodilesiin. Pelaamme n...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon seuraavat kaksi viikkoa treeneistä out, koska olen töissä Keuruulla. Sunnuntain peliin tulen! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
33

SeMi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet syntynyt -98-02 ja kiinnostunut pelaamaan futista SM-tasolla, ota...

Jari kirjoitti: Ottelu 8.4 SeMi - Virkiä 5-4 (1) https://www.youtube.com/watch?v=s6qiUq_NmO4 Ottelu 8.4. SeMi - Virkiä 5-4 (2) https://www.youtube.com/watch?v=3LzLSMWc5OY (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
64

Sisu-Pallo Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Huomisen Kakkosen kokoonpanoon Mikko (MV), Ville, Koivari, Janne K, Janne S, Siuku, Lempinen, Ruisku, Samuli, Wilsu, Topias, Kurtza, Matias K, Markus, Sami S, Teemu, Amos & Niko H. Kokoontuminen klo.18.00 Jääurheilukeskuksella. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
61

Sepsi78-06 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Moi. Onko tänään 28.9. harkkoja? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
26

Sjk06 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Juha sairaana eilisen. Ei osallistu harkkoihin. Kerätään voimia. (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
SeinÄjoki
Ei asetettu
51

sisu-p04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
27

sjk03 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Ottiko joku mun verkkaritakin tänään harkoissa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
34

SeMi03 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Huomiset JTN-harkat peruttu sääennusteen perusteella. Seuraavat harkat ke 26.4. klo 17.15-19.15 wallsportilla. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
41

SJK-juniorit -08 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Keltä puuttuu SJK pitkähihainen verkka paita 140cn. Rasmuksella tuli repussa yks ylimääräinen mukaan (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
67

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.