Jalkapallo Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 44 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Seinäjoki

Jalkapallo - Seinäjoki

Seinäjoki Crocodiles U-11 Nimenhuuto.com

Kaudella 2017 Crocodiles U-11 joukkueessa pelaavat vuonna 2006 ja 2007 syntyneet. U9 joukkueessa pelaavat 2008 ja sitä nuoremmat pelaajat. Aloitusikäsuositus on kaudelle 2017 vuonna 2009 syntyneet. U11-juniorit pelaavat ottelunsa 5 vs 5 (tai 7 vs 7) ja peliaika ottelussa on 2x30 minuuttia. U9 pelaa 5 vs 5. Ottelut pelataan turnauksina ja vastustajat tulevat ympäri Suomea. Ottelut pelataan täydessä jenkkifutisvarustuksessa.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme jatkuvasti mukaan uusia pelaajia. Joukkueeseen voi ilmoittautua joka h...

Rami kirjoitti: Tässä vähän ensihätään Snow Bowl aikataulua. Teemme matkasuunnitelmaa ensi viikon aikana ja sen jälkeen U11 joukkue saa infoa miten ja millä mennään. (21 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
30

SeMi05 Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille tytöille. Joukkue on perustettu tammikuussa 2013.Toiminnan perustana on palloliiton laatimat Kaikki Pelaa-säännöt. Joukkueeseen otetaan uusia tyttöjä. Tervetuloa mukaan! Ottakaa aina yhteyttä joukkueenjohtajaan, kun tuotte lastanne ensimmäistä kertaa joukkueen toimintaan mukaan. VALMENTAJAT Tero Mäkipelkola Ismo Mäkelä Juha Tuisku Jaakko Kalinko JOUKKUEENJOHTAJA Pasi Haapasalmi 040-8302333 etunimi.sukunimi@netikka.fi TILIVASTAAVA Laura Roos HUOLTAJAT Laura Roos Merja Käkelä

Telma kirjoitti: Telma on Lumilautailu leirillä Saariselällä 9-12.3. Jää nyt valitettavasti tämän talvilajin vuoksi Ilmajoen turnaus väliin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
23

SeMi04 Nimenhuuto.com

Tämä Seinäjoen Mimmiliigan joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tämä joukkue on tarkoitettu vuonna 2004 syntyneille tytöille. Harjoittelemme ...

Jarno kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään nurkissa Semin tuulipukua kokoa 152 tarpeettomana? 05 joukkueessa kysellään. Eivät halua ostaa uutta, kun se on kuulemma malliltaan ja materiaaliltaan huono. Terv. Jarno P (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
32

SeMi-09 Nimenhuuto.com

Nimenhuudosta löytyvät joukkueemme tapahtumat, viimeisimmät tiedotukset sekä pelaajien ja toimihenkilöiden ilmoittautumiset. Tervetuloa mukaan myös uudet 2009-syntyneet tytöt!

Joukkue etsii pelaajia: SeMi -09 -joukkue hakee uusia pelaajia. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet, 2...

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
28

Semi naiset 3 div Nimenhuuto.com

Semi naiset 3 div on virkeä naisjoukkue, joka treenaa yhdessä B SM joukkueen kanssa. Pelaajia on tällä hetkellä vajaa 20. Joukkueenjohtajana toimii Jari Kunto

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Jos olet kiinnostunut pelaamaan jalkapalloa joukkueessamme, ota yhteyttä...

Jari kirjoitti: Kausi päätöksessä. SeMin Naiset kiitti komealla tavalla yhteistyökumppaneita ja tukijoitaa kauden viimeisessä ottelussa Torstaina Närpiössä. Kraft 2 - SeMi 9 Viimeistä ottelua oli odotettu, sillä saatinhan nyt poissaoloista huolimatta lähes ykköskokoonpano kentällä. Naisia täydensi iso joukko SeM... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
14

FcPruPa Nimenhuuto.com

Aitoa äijäfutista. Members only.

Marko kirjoitti: Hiihtolomaviikon 27.2 vuoro on peruttavissa, eli laittakaa profiilinne kuntoon jos tiedätte olevanne reissussa silloin, perutaan jos näyttää että ei saada potkuttelijoita kasaan. Kiitos (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
30

sisu-p03 Nimenhuuto.com

Seinäjoen Sisu, pojat-03

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vuonna 2017 astuu voimaan joitain sääntömuutoksia. Näkyvin lienee aloituspotku (jota jo viime kaudellakin vaihtelevasti tuomarit sallivat pelattavan uuden säännön mukaan), mutta täältä aiheesta tarkemmin: http://huuhkaja.tv/fs/?huu=407FE2FF (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
23

Sisu-Pallo Oldboys Nimenhuuto.com

Sisu Oldboys

Mika kirjoitti: klo10.00 Karhu - Sisu-Pallo klo 10.40 Sisu-Pallo - Universtas (Tampere) klo 13.00 Sisu-Pallo - Karhu klo 13.40 Universtas - Sisu-Pallo (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
47

Fc Sport-SeMi YJ Nimenhuuto.com

02 ikäryhmälle kaudelle 2017 perustettu kilpajoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee n. 20 motivoitunutta ja taitavaa pelaajaa. Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vaasa Seinäjoki
Tytöt
33

SJK B-juniorit 00-01 Nimenhuuto.com

SJK:n B-junioreiden joukkuesivut (-00 ja -01 syntyneet).

Kari kirjoitti: C15 VANHEMMAT: Joupin koulun valvonta - kökät lisätty Nimenhuutoon. Käykää varaamassa! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
32

Crocodiles Harjoitusryhmä Nimenhuuto.com

Crocodilesin naisten, C- ja B-junnujen sekä edustuksen talvitreeneihin ilmoittautumiset.

Vesa kirjoitti: Kuvat ja materiaalit osiossa splitin kuviot rissuille ja rb.lle. Numero tarkoittaa kuvion numeroa, pakkien kirjaimet R=strong side back, C=quick side back (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Sekajoukkue
82

Crocodiles naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Seinäjoen Crocodilesiin. Pelaamme n...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon seuraavat kaksi viikkoa treeneistä out, koska olen töissä Keuruulla. Sunnuntain peliin tulen! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Seinäjoki
Naiset
33

SeMi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli olet syntynyt -98-02 ja kiinnostunut pelaamaan futista SM-tasolla, ota...

Jaakko kirjoitti: Jaska Semistä moikka! Tälle viikolle on tullut muutama tapahtuma, joissa on vielä vähänlaisesti ilmoittautuneita. Keskiviikkona 7.12 fysiikkaharkka T2M:n salilla. Tähän reeniin nyt mahdollisimman moni mukaan, suunnitteilla on kuitenkin koko kauden mittainen yhteistyö heidän kanssaan ja koskee kok... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
64

Sisu-Pallo Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: En omista valkosia shortseja enkä pelipaitaa.. is it a problem? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Miehet
59

sisu-p04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
28

SJK-juniorit -08 Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Leevin oranssi vieraspelipaita kadonnut eilen lapualla harkkapeleissä. Onko mennyt vahingossa jonku toisen reppuun? Numero 22. T. Riina (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
66

sjk03 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Ottiko joku mun verkkaritakin tänään harkoissa? (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
35

Sepsi-78 05 juniorit Nimenhuuto.com

Maya kirjoitti: Kaksi tärkeää tiedotus asiaa! Tässä nimenhuudon materiaaleihin on lisätty Luis Antonion työvuorot ja viitenumerot seuramaksun toiseen erään ja laskupohja maksuun. Eräpäivä on 30.4.2017 Luis Antonion työvuoromme ovat keittiöllä ja raviskan kentällä. Jokaiselle perheelle on yksi vuoro ja muutama yl... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Pojat
40

Sjk04 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: PELIPASSIT! Hoitakaa pelipassilasku HETI, etenkin pelaajat (4 pelaajaa) jotka on nimetty lauantain karsintaan pelipassin oltava kunnossa. Ja koska maksuliikenne pankkien välillä kestää, niin tämä on ehdottomasti HOIDETTAVA TÄNÄÄN KUNTOON. Seuralta on tullut paperilasku asiasta ajoissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Ei asetettu
62

SeMi-08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Helmiina kirjoitti: Hei, huomasin juuri että 27.5 olisi turnaus Sulvassa ja Helmiina on ilmoitettu osallistuvaksi. Olemme valitettavasti silloin Tampereella Häissä joten Helmiina ei pääse osallistumaan tuohon turnaukseen. Poistin nimen listalta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Seinäjoki
Tytöt
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.