Purjehdus Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, tennis ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LP Optari Nimenhuuto.com

Optari-ryhmässä harjoitellaan tasoryhmissä jollan käsittelyn ja purjehduksen perusteita sekä järjestetään pidempään harrastaneille myös kilpapurjehduksen valmennusta. Ryhmän harjoitukset vesillä aloitetaan toukokuun alusta ja niitä jatketaan ainakin syyskuun loppuun saakka. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa. Harjoituksissa voit käyttää omaa tai seuran jollaa.

Antti kirjoitti: Perutaan fysiikkatreenit maaliskuulta osana koronan rajoitustoimia. Pyrimme jatkamaan harjoituksia 4.4. alkaen sunnuntaisin viikoittain. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Purjehdus
Lohja
Sekajoukkue
17

LP laser Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei, Vaikka onkin ollut turvavälit, maskit ja käsidesin käyttö, niin uusista rajoituksista johtuen tehdään seuraavat kerrat etänä Google Meetillä. Laitan seuraavalla kerralla linkin Meettiin vähän ennen alkua, johon sitten kirjaudutaan jollakin sähköpostilla sisään osallistujaksi😌 Toivottavasti n... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Lohja
Sekajoukkue
9