Purjehdus Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, tennis, sähly, amerikkalainen jalkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LP Optari Nimenhuuto.com

Optari-ryhmässä harjoitellaan tasoryhmissä jollan käsittelyn ja purjehduksen perusteita sekä järjestetään pidempään harrastaneille myös kilpapurjehduksen valmennusta. Ryhmän harjoitukset vesillä aloitetaan toukokuun alusta ja niitä jatketaan ainakin syyskuun loppuun saakka. Ryhmän tavoite on parantaa purjehdustaitoja ja pitää hauskaa. Harjoituksissa voit käyttää omaa tai seuran jollaa.

Antti kirjoitti: Moikka, marraskuussa käynnistyvän purjehduksen yläkoululeirityksen hakuaikaa on jatkettu 30.9. asti. Purjehduksen yläkoululeiritys on Kisakallion Urheiluopiston, Urheiluakatemioiden sekä SPV:n yhdessä toteuttama kokonaisuus. Leirityksen ”Kasva urheilijaksi” -sisällöt ovat rakennettu tukemaan nuor... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Lohja
Sekajoukkue
17

LP laser Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei, tulevana viikonloppuna järjestetään kolmas Laser 4.7 -harjoitusleiri, sekä 29er -harjoituspäivä. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan leireille! Laser 4.7 -harjoitusleiri järjestetään NJK:lla 26.-27.9., ilmoittautumin on auki vielä tämän vuorokauden ajan, ILMOITTAUDU: https://www.lyyti.fi/reg/Las... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Lohja
Sekajoukkue
9