Sahly Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on sahly. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, tennis, sähly, amerikkalainen jalkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan sahlyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen Lohjalainen säbäporukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä! Tärkeintä hyvä meininki ja että maila pysyy jollakin tavalla käsissä! Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Myös facebook: https://www.facebook.com/groups/teampuolapuut/ Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: Huomenna pelit normaalisti koronasta huolimatta. Ethän tule nuhaisena :-) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Sähly ja Säbä
Lohja
Miehet
26

LSA Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Mukavaa kevätpäivää peliveljet! Tuli justiinsa viestii et seuraavat sali vuorot aikaisintaan syksyllä! Ehkä lumet on silloin jo sulanneet! Mukavaa kesää kaikesta huolimatta! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
19

HarjuPallo Nimenhuuto.com

Ei liian vakavasti ottavien, ilokseen liikkuvien harrastusporukka. Yhteyshenkilönä toimii Sami Muhonen (sami.tapio.muhonen@gmail.com)

Miikka kirjoitti: Tänään tuli ilmoitus että salivuorot lopetettu 13.4 asti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
28

Kössi Ekin Säätiö Nimenhuuto.com

janne kirjoitti: Terve! Näyttää siltä että tämä kevätkausi paketissa toivottavasti päästään syksyllä jatkamaan normaalisti.Vuoro tulee säilymään samana,ilmoittelen tarkemmin kun tulee tietoa liikuntakeskukselta Laittakaa kaikki vakkarikävijät kevätkauden maksu tilille 30e FI3380800710108321 Janne Lahtinen Ps.hyvä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
23

LehUA Racing Team Ry Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Liikuntakeskus peruutti myös kevään viimeisen vuoron. Jatketaan 12.8. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Lohja
Sekajoukkue
24