Sahly Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on sahly. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan sahlyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TU Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu lähinnä salibandyn harrastelijoista. Tammikuussa 2019 joukkueemme liittyi Tuomarilan Urheilijoihin ja tunnetaan nykyään nimellä TU Westside. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Tapiolan Urheiluhallilla yleensä sunnuntai-iltaisin, ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Juhana kirjoitti: Laita in/out asap. Jos näyttää huomenna klo 13 aikoihin siltä, että Leppävaaraan ei saada min 10 in, niin vuoron ehtii vielä perua. Su-ilta täynnä kaikissa kaupungin halleissa, myös la-päivä. Voidaan yrittää sitten vaihtoehtona klo 20.30 EA:lta 71€. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
50

NiPe SÄHLY Nimenhuuto.com

Pelaamme huvin ja kunnon vuoksi vuorokuukausin sählyä ja futsalia Granhultin koululla Kauniaisissa torstaisin klo 21 - 22. Emme osallistu mihinkään sarjapeleihin.

Joukkue etsii pelaajia: Tule veskariksi sählyyn ja/tai futsaliin aikuisten miesten (naisetkin tervetu...

Juha kirjoitti: Saimme ensi sähly- ja futsalkaudeksi Granhultin koululle entisen vuoron eli torstaisin klo 21-22. Koetimme saada aikaisemman vuoron, mutta sen sai taas kauniaislainen naisten futisjoukkue Handbags. Handbags siirtyy pelaamaan ulkoa sisälle vasta lokakuun alussa ja saamme sitä ennen heidän vuoronsa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly ja Futsal
Espoo
Sekajoukkue
80

KD2 Nimenhuuto.com

Kauklahden Dynamon kakkosjoukkue, Old school.

Kimi kirjoitti: Tuskin täysin pelikunnossa. Tulen moikkaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
41

Sitowisesähly Nimenhuuto.com

Sitowisen sählyvuoro maanantaisin klo 16.30-17.30 Esport Arena, kenttä 5

Tuomas kirjoitti: Tänään tuli Esport Areenalta tiedote, että vakiovuorotoiminta jatkuu normaalisti 1.6. alkaen. Poistan toukokuun vuorot täältä ja kesäkuussa on vuorot jälleen käytössä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Sekajoukkue
104

csc Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Flunssa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Ei asetettu
75

EVVK Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Joulutervehdys jalkapallonystävä! Ensi vuoden avustushakuohjeet saapuivat postissa. 2018 avustusta ei siis haeta konsulttisarjaan. Toki jos joku muu kuin allekirjoittanut innostuu siihen tai johonkin toimintaan hakemaan avustusta niin täyttöapua toki saa. Kiitos aktiiveille ja kannatusjäsenille v... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Pokeri, Sähly, Joukkuevoimistelu ja Pyöräily
Espoo
Sekajoukkue
52

Bayer Jorvi Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Zau. Ja sitten taas maksamaan kausimaksuja. Jotain noin 300 € tulee kausi olemaan. Laittakaa jotain tulemaan, niin saadaan Kökkelin iso maksu maksettua. Huomiohuomio, uudet maksutiedot (tai siis nää oli jo keväällä): Saaja: Hannu Lindroos Tili: FI12 5236 0420 1699 43 Viesti: laskujen maksuun Summ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähly
Espoo
Miehet
19

maanantai-sähly umu Nimenhuuto.com

Sauli kirjoitti: En välttämättä tällä kertaa haluaisi olla maalissa, ku oon ollu puolkuntoinen ja maskit on kuitenkin kaikkien käytössä, niin vältän sinne räkimistä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sähly
Espoo
Sekajoukkue
34

Hot Mamas Nimenhuuto.com

Hot Mamas-pelaajat 'sähläilevät' lajia huumorimielellä ja kieli poskella kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.15 THT-Centerillä, Espoon Kauklahdessa. Kenttäaika käytetään yleensä vapaamuotoiseen treenaamiseen, toisinaan kutsumme harkkamatseihin vastaavia sählytaitoja omaavia joukkueita. Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan lajia kanssamme, olethan yhteydessä 0500 447057/Susanna.

Maija kirjoitti: Moikka, ei oo olo parempi, joten pelit jää väliin - pöh :(. Tsemiä teille ja voitto kotiin!!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähly
Espoo
Naiset
32

AutoSäbä Nimenhuuto.com

AutoSäbä -jengin treenivuoro.

Jani kirjoitti: Tiedote Esportilta: Moi! Ihan ensiksi suuret ja lämpimät kiitokset teille kaikille vakiovuoroasiakkaillemme ymmärryksestä ja yhteistyöstä tänä poikkeuksellisena aikana, arvostamme sitä suuresti! Tosiaan kuten olemme saaneet tietoomme, hallituksen virallisia rajoituksia ollaan asteittain aloitettu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo
Miehet
29

PerjantaiPallo ry Nimenhuuto.com

Espoolaisen PerjantaiPallo ry:n höntsäsählyvuoro Westendinpuiston koulussa, torstaisin klo 16. Lihaksia säästämällä, taidoista tinkimättä. Sponsorit 2015: Ido (www.ido.fi) 2011: Niemi (www.niemi.fi)

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme höntsäsählyä huviksemme hyvällä porukalla ja rennolla meiningillä ke...

Pekka kirjoitti: Jäsenmaksu kevät 2019 Yhdistyksen kokous kokonaissumman sitten virallisesti täyttää, mutta aloitetaan nyt vaikka 12 eurolla per kärsä. Vaikka mitään velka-ja saamiskirjauksia ei tilinpäätöksessämme koskaan olekaan, voitaneen todeta, että Ilkka on jo kevään suorittanut:) tili on vanha tuttu: Norde... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Espoo
Ei asetettu
31

game Nimenhuuto.com

Koodi 1567. Imoita osallistumisesta/esteestä mahdollisuuksien mukaan nimenhuudossa - tarvittaessa voidaan rekrytoida vierailevia tähtiä.

Mikael kirjoitti: Sorry boys! Maanantai menee rillaamiseen ja bissen juontiin... (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly
Espoo
Ei asetettu
32

Samsport Nimenhuuto.com

Samsportin erilaiset tapahtumat.

Tommi kirjoitti: Oliko tänään pelit? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo, Sähly ja Sulkapallo
Espoo
Sekajoukkue
51

Fisu Nimenhuuto.com

Kesä(futis)poppoo 2012-

Juha kirjoitti: En tiedä oletteko etätöissä, mutta minä liikun edelleen mm. päiväkodeissa ja vanhusten palvelutaloissa. En tule tartuttamaan teitä. Palataan asiaan, kunhan tilanne rauhoittuu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futis, Ultimate, Sähly ja Frisbeegolf
Espoo
Ei asetettu
10

KKKY salibandy Nimenhuuto.com

Pelaamme sählyä Kilon koulun liikuntasalissa torstaisin klo 20.00-21.30. Uudet pelaajat ja muut tiedustelut: ari.tuhkanen@gmail.com

Ari kirjoitti: Sähly on peruttu toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Toivottavasti päästään pelaamaan vielä tänä keväänä. Laitan viestiä, kun tilanne muuttuu. Tsemppiä etätöihin ja muihin poikkeusjärjestelyihin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Kilo, Espoo
Miehet
30

Joonax Nimenhuuto.com

Joonax on aikuisten sählyporukka joka pelaa omaksi iloksi Lauantaisin Esport Arenalla.

Olli kirjoitti: Vaimon ja THL:n vahvan suosituksen johdosta jään pois tämän päivän sählystä. Vosiko joku pelaajista maksaa sählyvuoron kassalle. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Miehet
31

DCF Nimenhuuto.com

DCF tyyppejä, nykyisiä ja entisiä, niiden kavereita, sukulaisia ja naapureita, kavereiden ja naapurien sukulaisia, naapurikentän tyyppejä jne :-D

Janne kirjoitti: Tuomio tuli - eturistiside osittain poikki ja pari seuraavaa kuukautta kevyen jumpan merkeissä. Ehkä selviää vielä ilman leikkausta. Ihmetellään myöhemmin keväällä, jos sitä pääsisi vielä takaisin pelikuntoon. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähly
Espoo
Sekajoukkue
24

SU ÄIJÄSÄHLY Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Ei peliä tänään, liian vähän ukkoja (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Miehet
21

IMUsähly Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ei taida halli olla auki viikonloppuna? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Ei asetettu
12

Sila Nimenhuuto.com

Pate kirjoitti: Moi, Espoon ilmoitti vuorojen perumisesta 13.4.2020 saakka. Muistakaa venytellä ja treenatkaa vaikka ilmaveiviä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Espoo
Ei asetettu
20