Sahly Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on sahly. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja golf.

Katso lista koko maan sahlyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SBSV Naiset Edustus Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantagen naisten edustusjoukkue. Pelaamme kaudella 2019-2020 Suomen salibandyliiton Etelä-Suomen 3-divisioonassa ja osallistumme TEHO Sport Suomen Cupiin ja Arena Centerin Play-talviliigan avoimeen ja harrastesarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Hei Nainen! Tässä on elämäsi tilaisuus liittyä huikeeseen jengiin! Älä päästä...

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy, Säbä ja Sähly
Vantaa
Naiset
25

Ylästö Chiefs Nimenhuuto.com

Huippupelejä laadukkaalla toteutuksella ja veitsenterävällä viimeistelyllä.

Kai kirjoitti: Pojat mukana (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly
Vantaa
Sekajoukkue
15

Pekkasähläilee Nimenhuuto.com

Just sitä itseään...

Eronen kirjoitti: Hyvin todennäklisesti (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Vantaa
Sekajoukkue
13

Lähis Nimenhuuto.com

Filip kirjoitti: Heissan! Sählyvuorot jatkuu ensiviikosta alkaen torstaisin klo 20-21. Paikkana on Jokiniemen koulu Hiekkaharjussa, osoite Kauratie 2. Jatkossa maksujen suhteen tullaan toimimaan niin, että kaikki sitoutuu maksamaan riippumatta siitä, että käykö pelaamassa vai ei. Kertamaksusta siis luovutaan. All... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähly
Vantaa
Sekajoukkue
22

Pöyry-sähly Nimenhuuto.com

Pentti kirjoitti: Hei! Pöyrytalolla on moni kysellyt sählyvuoron perään. Laitetaan siis kysely pystyyn! Vastatkaa IN / OUT olisiko kiinnostusta aloittaa taas pelit joku arkiaamu 8-9? Tämän perusteella teen kyselyn halleihin ja varmistan Pöyryn sponsoroinnin vuorosta. Kiitos Jonnalle aktivointipotkusta! Terveisin, ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Vantaa
Ei asetettu
87

SählyY Nimenhuuto.com

Vantaan Yrittäjien oma liikuntavuoro Tiger Sport Areenalla, Tammiston Kauppatie 24 (ennen Valimotie), 01510 Vantaa. Tule pelaamaan itsesi tärviölle! Et säästy hieltä ja tuskalta, raakaa yrittämistä kentällä! Tule pitämään hauskaa keskellä viikkoa! Jos tulee jotain kysyttävää, ota yhteyttä Tiina Lempinen 010 322 1720 tai tiina.lempinen@yrittajat.fi

Tiina kirjoitti: Heippa, Tiger Sport Areena aukeaa kesäkuussa ja Vantaan Yrittäjien säbävuoro jatkuu. Pukuhuoneet pidetään suljettuina toistaiseksi turvallisuussyistä. Halli on normaalisti kiinni heinäkuussa eli nyt pelataan kesäkuu. Ilmoittautukaa pelaamaan, niin tiedetään, onko tulijoita. terkuin Tiina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly
Vantaa
Sekajoukkue
21

valiosähly Nimenhuuto.com

Laatusählyä joka keskiviikko

jaska kirjoitti: Vieläkö mahtaa olla pelikuntoisia sählääjiä? Pelihalli taitaa aueta että ei kun ilmoittautumaan T.Jaska (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Vantaa
Ei asetettu
26

VariaT Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei ! Nyt poistun Vantaan palveluksesta, mutta sählyporukassa haluan vielä olla mukana, vaikka kevään pelit on ilmeisesti pelattu. Syksyllä sitten varmaan jatketaan, Espoosta on vähän pitkä matka harkkoihin, mutta yritän käydä ainakin jonkin verran. Mukavampia aikoja odotellessa. T. Ari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuntosähly
Vantaa
Ei asetettu
12

KaLu Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei. Perutaan vuorot toistaiseksi. Jatketaan pelejä taas huhtikuussa, mikäli tilanne sen sallii. Terveisin Ville Vilska (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Vantaa
Ei asetettu
67

Tiikerit kuntosähly Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähly
Vantaa, Tikkurila
Ei asetettu
24

hupu96 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Pelataanko ens kaudella säbää? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Sähly ja Potkupallo
Vantaa
22

peliveljet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tso talo Pera.Onko.Arvostus ja nähtävyys tulee kilometrien mukaan.T.Bobby (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sähly
Vantaa
Miehet
18