Sulkapallo Raholan sulkis

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raholan sulkis ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MA-kaksinpeli Nimenhuuto.com

Raholan sulkiksen kaksinpelivuoro MAANANTAISIN - jo vuodesta 2008 Kaksinpelivuoro (kassalle 6 euroa / pelaaja, nimellä MaSu-vuoro (MaanantaiSulkapallo). VIISI kenttää varattu vakiona (kentät 5, 7, 8, 9 ja 10). KAHDESTOISTA ilmoittautuja varaa siis KUUDENNEN kentän ja NELJÄSTOISTA seitsemännen, mikäli niitä on vapaana. Lisäkentät on varattava suoraan verkosta: http://rahola.bowsville.fi/login.php. Kaksinpelivuoro on kaikille avoin ja seurasta riippumaton vuoro, jolla vastustajaa vaihdetaan ja saadaan uusia pelituttavuuksia ja mielekästä peliä, siksi on TÄRKEÄÄ ILMOITTAUTUA AJOISSA (mieluiten toki tasaparit). ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA PUOLEENPÄIVÄÄN mennessä, näin on parempi mahdollisuus varata lisäkenttiä, mikäli pelaajia on tulossa enemmänkin. Hikisiä pelejä!

Pentti kirjoitti: Se on sitten viimeinen maanantaivuoro. Onko jatkosta tietoa ? (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Sulkapallo
Raholan Sulkis
Sekajoukkue
37

SU-nelinpeli Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Löytyisikö ENSI SUNNUNTAILLE Ylöjärvelle kko 18-20 YKSI vielä? Siis Ylöjärvelle! Pöllö (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sulkapallo
Raholan Sulkis
Sekajoukkue
32