Sulkapallo Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Mansen Sulka Ry Nimenhuuto.com

Mansen Sulan vapaat treenivuorot syyskuussa taas talviaikatauluun: --------------------------------------------------------------------------------------- ma klo 19-21 to klo 19-21 su klo 12-14 --------------------------------------------------------------------------------------- Tervetuloa taas mukaan!

Jorma kirjoitti: TARKENNUS KÄYTTÄJIEN PYYNNÖSTÄ: Ilmoittautumiset edellisenä päivänä ja ilmoittautumisia vain kenttien sallima määrä eli 4/kenttä, ei ylimääräisiä. Jos pelipäivänä tulee peruutuksia tai edellisenä päivänä ei ole tullut pelaajia 4/kenttä, voi vielä ilmoittautua että tasaparit täyttyy. Jos siitä huo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
56

Pelaavat Nelurit Nimenhuuto.com

Tulevalle pelivuorolle voi ilmoittautua vasta kun käynnissä oleva vuoro on päättynyt ja ilmoittautua voi kerrallaan ainoastaan seuraavalle vuorolle, ei useammalle. Käytössä on kaksi kenttää joten vuorolle voi ilmoittautua enintään 8 pelaajaa. Ilmoittautua voi pelipäivän klo 12:00 asti. Jos olet estynyt ilmoittautumisesta huolimatta, järjestä tilallesi ensisijaisesti tästä ryhmästä, toissijaisesti ryhmän ulkopuolelta, pelaaja, jonka pelitaso vastaa ryhmän tasoa.

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
10

Aamusulkkis Nimenhuuto.com

Aamutiimi Harraste sulkapalloa Ylöjärvellä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Miehet
10