Sulkapallo Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jalkapallo, jääkiekko, sulkapallo, lentopallo, maastohiihto ja keilailu.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Mansen Sulka Ry Nimenhuuto.com

Mansen Sulan vapaat treenivuorot syyskuussa taas talviaikatauluun: --------------------------------------------------------------------------------------- ma klo 19-21 to klo 19-21 su klo 12-14 --------------------------------------------------------------------------------------- Tervetuloa taas mukaan!

Jetro kirjoitti: Mukana ekan tunnin (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
70

Pelaavat Nelurit Nimenhuuto.com

Tulevalle pelivuorolle voi ilmoittautua vasta kun käynnissä oleva vuoro on päättynyt ja ilmoittautua voi kerrallaan ainoastaan seuraavalle vuorolle, ei useammalle. Käytössä on kaksi kenttää (9 ja 10) joten vuorolle voi ilmoittautua max 8 pelaajaa. Vuorolle ilmoittautuminen tulee tehdä VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ klo 23:59 mennessä. Jos olet estynyt ilmoittautumisesta huolimatta, järjestä tilallesi ensisijaisesti tästä ryhmästä, toissijaisesti ryhmän ulkopuolelta, pelaaja, jonka pelitaso vastaa ryhmän tasoa. Kassalla maksu suoritetaan kenttäkohtaisesti eli yksi pelaajista maksaa kassalle yhden kentän (34€) jonka jälkeen kentän kolme muuta pelaajaa maksaa osuutensa (8,50€) MobilePaylla kentän maksaneelle. Jos on epäselvää, käyttäkää sosiaalisia taitoja ja kysykää ;o)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
18

Aamusulkkis Nimenhuuto.com

Aamutiimi Harraste sulkapalloa Ylöjärvellä

Jari kirjoitti: Kyynerpää vaivaa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sulkapallo
Ylöjärvi
Miehet
12