Sulkapallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Oulu

Sulkapallo - Oulu

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
78

RD Velho Oulu Nimenhuuto.com

RD Velho Oy:n Oulun saitin työporukka

Päivitetty vuosi sitten

Sulkapallo, Työ ja Työpaikkaliikunta
Oulu
Sekajoukkue
41

Sulis Nimenhuuto.com

Hyvällä huumorilla totista peliä !!

Juho kirjoitti: Pääseekö Pate ja Kemis jo puolelta? 16:30 saadaan kunnon hiki... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
11

Huispaajat Nimenhuuto.com

Kovien äijien sulukapalloporukka Oulussa

Pekka kirjoitti: Getting heated: First set: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=17gSxF41z68&app=desktop&t=1m30s End of the game: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=17gSxF41z68&app=desktop&t=29m15s (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
18

Turun pyrkivä sulkapallo Nimenhuuto.com

Turun pyrkivän sulkapallon nimenhuuto

Eliisa kirjoitti: Maija tulee kanssa sekurin peluuseen (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Sulkapallo
Turku, Aunelan Koulu
Ei asetettu
53

Äijäsulkis Nimenhuuto.com

Sulkiksen peluuta kaveriporukalla kuntoilumielessä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
6

peli Nimenhuuto.com

Ilmoittautukaa heti kun voitte, vakioporukassa vähän hyväkuntoisia polvia...

Antti kirjoitti: Lopetellaan 19.40 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
18

EB sulis Nimenhuuto.com

Pullukat sulalla! Reipasta liikuntaa hyvässä hengessä

Matti kirjoitti: Heips pelurit! Sulkapalloilut jatkuu taas!! Pelipaikaksi palaa Pateniemen YA (Sahatie2) vuoro pyörähtää käyntiin viikolla 34, Keskiviikkoisin klo 20:30 - 21:30 Kenttiä salissa on 4 ja alausta ainakin aikaisemmin oli matto. Tuttu paikka toissavuodelta ja mukava päästä taas pelailemaan! Laittelen t... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Oulu
Sekajoukkue
30

Sulisporukka Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Jätän toistaseksi pelit välistä ton polven takia. 16.10 voisi olla hyvä aika yrittää uutta alotusta kauteen. Pitää tässä välissä käyä lekurilta hakeen lisäohjeita tuohon kinttuun. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
5

sulista Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Vähän on flunssanen olo, mutta enköhän pääse (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Oulu
Miehet
10

OuSu Tytöt 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Sulkapallo
Oulunsalo
Tytöt
2

SulkkisNyymit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Peruin loput tän kevään vuorot. On edennyt kevät sen verran nopeesti että ulkolajit tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. En enää siis varaa itse tälle keväälle vuoroja, mutta voitte itse tehdä tänne tapahtumia, jos haluatte mennä pelaamaan ja kysellä tätä kautta pelimiehiä... Jatketaan rinkiä sitten ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sulkapallo
Oulu
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Sulkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on sulkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.