Sulkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, futsal, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Jyväskylä

Sulkapallo - Jyväskylä

BuugiSulka Nimenhuuto.com

BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktiivinen joukko eri ikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Ryhmässä on paljon senioreita ja siihen on helppo tulla mukaan, jokaiselle löytyy oman tasoinen vastustaja. BuugiSulka kokoontuu pelaamaan 3 krt viikossa ma, ke ja pe aina klo 9-11. Pelit ovat pääsääntöisesti aina nelinpeliä, mutta kaksinpelitkään eivät ole poissuljettuja. BuugiSulka ryhmän mukana pelailu on hauska, sosiaalinen ja edullinen tapa harrastaa. Hinta per kausi on 60-80€ (syyskausi: elokuu-joulukuu ja kevätkausi: tammikuu-toukokuu) ja hintaan vaikuttaa, kuinka monta kertaa viikossa käy pelaamassa (1-3 krt). BuugiSulkaan pääsee tutustumaan veloituksetta ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: teemu.manninen@buugi.fi

Joukkue etsii pelaajia: BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktii...

André kirjoitti: Tiedoksi: en tule pelamaan vähän aikaan, lumityö oli vaarallisempi kun suliksen! (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

JySS Aikuiset Ohjattu 2018 Nimenhuuto.com

JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa. Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 5.9.2018. Keskiviikkona treenit pidetään klo 18-19.30 ja perjantaisin tuttuun aikaan klo 17-18.30. Pelaajat jaetaan tarvittaessa tason mukaan treenaamaan keskenään. Myös varttuneemmat, kilpailutaustaiset junioripelaajat ovat tervetulleita mukaan. Treeneissä käydään läpi edellisten vuosien tapaan perustekniikoita (lyönnit ja liikkuminen), erilaisia lyöntiharjoituksia sekä monipuolisia peliharjoitteita. Pelaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa jokaiseen treeniin! Max 16 pelaajaa mahtuu kerrallaan treeneihin. Tervetuloa mukaan:)

Marianna kirjoitti: Tulen mikäli olen riittävästi parantunut flunssasta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
43

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Esa kirjoitti: Yhtä kaivataan tänään 4-peliin, laita IN jos pääset (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
34

EVRYsulka Nimenhuuto.com

JohannesS kirjoitti: Moro kaikki! Meikäläistä kiinnostais joskus pelaa, kuhan saisi kyydin Hutunkiin ja takaisin. Onks kukaan ajelemassa esim. sillä lailla, että voisi koukkasta Kuokkalan kautta matkalla? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Palloilukerhon harjoitukset pääsääntöisesti graniitissa lauantaisin klo 14.00 - 15.30. Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Sari kirjoitti: Ny on jonkun lähettämä päänsärky tullu kylään joten pakko oikasta soffalle kun ei mömmötkään auta. Sori myöhänen ilmotus mutta toivoin niin ihmeparantumista 😢 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
114

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella ma klo 17-18

Anne kirjoitti: Hei, ensi maanantaina 18.2. ei ole vuoroa Hippoksella, vaan palloillaan Killerillä /Buugissa, kenttä 2, Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa! t. anne ps. varasin yhden kentän, voidaan ottaa toinen jos tulee tunkua (3 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Joni kirjoitti: Juu pakara (kankku) repes taas uusiksi tänään ke, mutta enköhän saa sen taas pelikuntoon perjantaiksi ettei tarvii potea sitä sen pidempään, meinaan kankkusta, heh (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
19

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Moro, tulen tänään pelaamaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
11