Sulkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, lentopallo, futsal, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JySS Aikuiset Ohjattu Nimenhuuto.com

Jyväskylän Sulkapalloseuran aikuisten treeneihin voi ilmoittautua etukäteen Nimenhuuto palvelulla. Etukäteisilmoittautuminen helpottaa merkittävästi valmentajan suunnittelua ja vaikuttaa Buugin Liikuntakeskuksesta varattavien kenttien määrään. Ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä jo edellisenä päivänä, mutta jos treenien pelaajakatto ei ole täynnä, voit ilmoittautua treenien alkuun asti. Aikuisten ohjatun kilparyhmän treeneihin ilmoittautuminen on pakollista. Aikuisten kilpatreeneihin mahtuu kerrallaan 14 pelaajaa. Tämän jälkeen treeneihin saapumislupa kannattaa kysyä suoraan Ilarilta. Starttiryhmään ei tarvitse ilmoittautua, mutta se on mahdollista. Starttiryhmään ilmoittautuneet pelaajat mahtuvat aina treeneihin. Tervetuloa treenaaman!

Joonas kirjoitti: + Katja (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
87

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Pekka kirjoitti: Jonin viestissä lienee kysymys maanantaista ja padelista? Tarkoittanee käytännössä, että maanantaina ei ole sulista tai että sulista on vain vajaa tunti ennen klo 10? Onko näin? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Esa kirjoitti: Saadaankohan tänään 4-peliä? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huom torstai (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
15

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Katri kirjoitti: Starttipesis!! Tässä linkki meidän wa-ryhmään! https://chat.whatsapp.com/D4YWg6Z0i6AEhE2Q1co5YN (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
149

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella to klo 18-19. Huomio! Uusien Covid-ohjeiden mukaan voimme jatkaa pelaamista, jos turvavälit voidaan säilyttää. Voitanee kokeilla toistaiseksi pelata 2 h/kentää, meno ja tulo suoraan (ei käyntiä pukuhuoneessa). Jokaisella oma valinta.

Anne kirjoitti: Hei, koska koronatilanne on heikentynyt Jyväskylässä, ts. uusia altistuksia on runsaasti, otetaan pieni aikalisä sulkapalloiluun. Peruin seuraavat 3 torstaita. Toivottavasti tämä aikalisä riittää, ja päästään syksyllä edes muutama kerta pelaamaan. Tiedotan lisää. Tilannetta voi seurata myös Nimen... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Padel Jkl 2019 Nimenhuuto.com

Kaikenlaisten mailapelien, ja miksei muidenkin lajien, positiivisesti kilpailuhenkinen harrastelijaryhmä.

Jouni kirjoitti: Olkapää meni eilen, palataan asiaan ensi vuonna! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Padel, Sulkapallo, Tennis, Pöytätennis ja Squash
Jyväskylä
Sekajoukkue
10

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ehkä tullaan Jyrkin kanssa. Ilmoitetaan vielä kun tietää varmaksi. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
12