Sulkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JySS Aikuiset Ohjattu Nimenhuuto.com

Jyväskylän Sulkapalloseuran aikuisten treeneihin voi ilmoittautua etukäteen Nimenhuuto palvelulla. Etukäteisilmoittautuminen helpottaa merkittävästi valmentajan suunnittelua ja saattaa vaikuttaa varattavien kenttien määrään. Ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä jo edellisenä päivänä, mutta jos treenien pelaajakatto ei ole täynnä, voit ilmoittautua treenien alkuun asti. Aikuisten ohjatun kilparyhmän treeneihin ilmoittautuminen on pakollista. Aikuisten kilpatreeneihin mahtuu kerrallaan 24 pelaajaa. Tämän jälkeen treeneihin saapumislupa kannattaa kysyä suoraan Ilarilta. Starttiryhmään ei tarvitse ilmoittautua, mutta se on mahdollista. Starttiryhmään ilmoittautuneet pelaajat mahtuvat aina treeneihin. Tervetuloa treenaaman!

Ilari kirjoitti: Huom! Hippoksella tapahtuvien huoltotoimien vuoksi harjoitukset siirtyneet Graniittiin. Uusi aika klo 18-20, Halli 1 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
127

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Petri kirjoitti: Olisiko jollakulla halua pelata kaksinpeliä keskiviikkona 8-9?? Ilmoita viimeistään huomenna. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
21

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
38

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
15

Valonharraste Nimenhuuto.com

Jyväskylän Valo järjestää naisille matalan kynnyksen harraste toimintaa eri palloilulajeissa. Toiminta keskittyy kuntoliikuntaan iloisessa ja rennossa seurassa. Kesäkaudella lajina pesäpallo. Talvikaudella (syyskuu-toukokuu) toimii palloilukerho, jossa lajeina eri palloilulajeja osallistujien toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta palloilulajeista ei vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Mukaan voi tulla milloin vain ja ilmoittautua voi jyvaskylanvalo[at]gmail.com Lisää tietoa löydät Valon toiminnasta: http://www.jyvaskylanvalo.net/

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo, Salibandy, Sulkapallo, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo
Jyväskylä
Naiset
140

NSC sports Nimenhuuto.com

Sport shift for NSC people. We intend to play different games, like badminton, floorball, basketball, futsal, you name it. We do not expect players to be professionals in all the games, so come to play and have fun even if you had not played e.g. floorball before!

Jaakko kirjoitti: Reminder of tomorrow's football shift at 6 pm! Also, I won't be in Jkl at least next Thursday, so it would be handy if someone coming next week would take the stuff after tomorrow's shift (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Football, Floorball ja Badminton
Jyväskylä
Sekajoukkue
53

Padel Jkl 2019 Nimenhuuto.com

Kaikenlaisten mailapelien, ja miksei muidenkin lajien, positiivisesti kilpailuhenkinen harrastelijaryhmä.

Janne kirjoitti: Valitettavasti en pääsekään illalla vuorolle. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Padel, Sulkapallo, Tennis, Pöytätennis ja Squash
Jyväskylä
Sekajoukkue
14

Jks Nimenhuuto.com

Jyväskylän kylteri sulkis

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella to klo 18-19. Huomio! Uusien Covid-ohjeiden mukaan voimme jatkaa pelaamista, jos turvavälit voidaan säilyttää. Voitanee kokeilla toistaiseksi pelata 2 h/kentää, meno ja tulo suoraan (ei käyntiä pukuhuoneessa). Jokaisella oma valinta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Täytyy kokeilla kestääkö selkä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
8

Sulkapallo suharit Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
11