Sulkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, koripallo, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sulkapallo - Jyväskylä

Sulkapallo - Jyväskylä

BuugiSulka Nimenhuuto.com

BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktiivinen joukko eri ikäisiä ja eritasoisia pelaajia. Ryhmässä on paljon senioreita ja siihen on helppo tulla mukaan, jokaiselle löytyy oman tasoinen vastustaja. BuugiSulka kokoontuu pelaamaan 3 krt viikossa ma, ke ja pe aina klo 9-11. Pelit ovat pääsääntöisesti aina nelinpeliä, mutta kaksinpelitkään eivät ole poissuljettuja. BuugiSulka ryhmän mukana pelailu on hauska, sosiaalinen ja edullinen tapa harrastaa. Hinta per kausi on 60-80€ (syyskausi: elokuu-joulukuu ja kevätkausi: tammikuu-toukokuu) ja hintaan vaikuttaa, kuinka monta kertaa viikossa käy pelaamassa (1-3 krt). BuugiSulkaan pääsee tutustumaan veloituksetta ja kaikki toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: teemu.manninen@buugi.fi

Joukkue etsii pelaajia: BuugiSulka on Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksessa sulkapalloileva aktii...

Jyrki kirjoitti: Pe 3.8.18; saatiin hyvät pelit! Kenttä 3: Ossi, Juha, Heikki, Tuomas! Kenttä 2: Jyrki, Osmo, Pasi, Iida (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
19

Xtreme Executioners Nimenhuuto.com

We usually play in Hipposahli. The court will be booked if we are at least two. The court fee for an hour is 6.5 Euros which will be divided equally among players. If somebody cancel his/her participation, use the common sense then for your contribution to pay the court fee. Bring your own racket otherwise it can be rented from janitors in Hipposahli. Note: If you don't find any game based on your schedule, you can also propose some other time by looking and booking on the website http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/paikat/hallit/hipposhalli. Contact Tinkle if you need help in booking.

Imre kirjoitti: Hi guys, I was wondering if anyone here would be interested in some outdoors football while the summer still lasts? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sulkapallo
Jyvaskyla
Sekajoukkue
31

ALUS Nimenhuuto.com

Alvarin Urheiluseura - Alvars Idrottsförening on perinteikäs Jyväskylässä toimiva urheiluseura lajeinaan pallopelit, kuten sulkapallo ja kurranlyönti.

Mika kirjoitti: Hei kaikille! Tässä uusintana viimesyksyinen kysely, jolla haluamme jälleen tietoa tulevan talvi- ja kevätkauden pelaajistosta. Lähtökohtaisesti meillä on varattuna yksi kenttä tiistaisin 17-19 ja lauantaisin 10-12. Pyydämme, että ilmoitatte jäljempänä olevan koodiston mukaisesti että mikä on tei... (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
35

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Markus kirjoitti: Itellä selkä rikki, mutta Visa tulee jos saa pelejä järjestettyä (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
86

EVRYsulka Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pallot ja kortti on mun ikkunalaudalla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Mailanheiluttajat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoista sulismailojen heiluttelua kenttäolosuhteissa huumoriakaan unohtamatta!

Juha kirjoitti: Hessulla status senkun nousee. Nyt se on arvotettu jo tittelillä "Luopio-Hessu", ha haa. Huomenna siis ääntä piisaa ja tilanteita :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

Digian sulkapallistit Nimenhuuto.com

Digian sulkapallovuoro Hippoksella ma klo 17-18

Anne kirjoitti: moi, kausi jo lopahti :-) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

Sulkapallo Killeri Nimenhuuto.com

Sulkapallo Killeri maanantai ja torstai, kausi 2016-2017.

Mikko kirjoitti: Henri ja Jonne tulee mahdollisesti. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Miehet
9

Sulka ja purje Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Tervehdys, Syksy tosiaan lähestyy ja perinteisesti sulkapallokausi on startannut tässä vaiheessa. Ketä olisi tulossa mukaan (Marko ja Dirk jo ilmoitti, etteivät ehdi/pääse mukaan). Miten muut? Voin varata vuoron, mutta olen tosi paljon kiinni lasten harrastuksissa, joten myös minun pelit jää vähi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
10