Urheilu Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Impivaaran Hallit ry-PEKO Nimenhuuto.com

Impivaaran Hallit Ryn PEKO ryhmän treenit

Leea kirjoitti: Kun treenaat hakua ryhmissämme tarvitset aina mukaan 1. maastoon sulautuvan kankaan tai pressun jonka alle pääset piiloon ja 2. alustan jonka päällä pystyt maastossa esim. makaamaan (huom. sadekelillä alusta ja lumiolosuhteissa vaalea/valkoinen suoja). Lisäksi ja varsinkin PEKO T ryhmissä tarvits... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Koiraurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
25

nyu2004-06 Nimenhuuto.com

Nurmijärven yleisurheilun kilparyhmä 2004-2006 syntyneet

Päivitetty 20 päivää sitten

Yleisurheilu
Nurmijärvi
Sekajoukkue
30

NYU2000-2003 Nimenhuuto.com

Seura: Nurmijärven Yleisurheilu Ryhmä: 2003-1999 syntyneiden tyttöjen ja poikien nuorisovalmennusryhmä. Yhteydenotot: Ari Ketomäki

Mikko kirjoitti: P-13 kuula (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Nurmijärvi / Klaukkala
Ei asetettu
18

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena.

Leena kirjoitti: Elokuun maanantai-iltoihin (12.8. alkaen) on lisätty kesäkorttitunti iltavirkuille klo 21. Näillä tunneilla on mahdollisuus tehdä agilityä tai arkitaitoja. (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koiraurheilu, Agility, Nosework ja Arkitottis
Nurmijärvi Sekä Kerava
Sekajoukkue
17