Futsal Salo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salo ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, koripallo, futsal, pesäpallo, sähly, pyöräily ja sulkapallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Salo

Futsal - Salo

ospapojat03 Nimenhuuto.com

Olemme oulunsalolainen jalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille pojille. Jalkapallon pelaamisesta ja iloisen liikumisen oppimisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Joukkoomme mahtuu vielä monta reipasta pejaajanalkua. Joukkueenjohtaja: Aimo Raasakka, aimo.raasakka @ outlook.com Valmentaja: Olli Nikkari, olli.nikkari @ dnainternet.net 040-5264927

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Syyslomaviikolla ( ti-pe) mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun klo 10-12 Ajax-hallilla ( Kurikkahaantie 7, Kempele). (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Pojat
20

OsPa T00-01 Nimenhuuto.com

Vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue Oulunsalosta.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Oulunsalo
Tytöt
21

OsPa Nimenhuuto.com

ospa.nimenhuuto.com sivuilta löytyy Ospa Futsal ja FC-Väärälän pelit Oulu Oupeniin. Näillä sivuilla näkyy harkat pelit ja tiedotteet. T. Jari .

Jari kirjoitti: Varatkaa tämä 31.03.2017 kello 19.00 kalenteriin. Pidetään pääräjäiset ja sovitaan miten jatkossa. Varmistimme paikan kakkosessa joten sovitaan miten ja ketkä haluavat jatkaa ensi kaudella. Paikka Pertellin sauna Rantakatu 4. http://www.saunaonline.fi/saunatilat/petrellin-saluunan-sauna t.Jari (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futsal
Oulunsalo
Ei asetettu
19

Salon Toverit Nimenhuuto.com

MHu kirjoitti: Sori, oli unohtunut ilmo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Koripallo ja Futsal
Salo
Miehet
88

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei, Säyrin junioreiden jalkapallotapahtuma on 5.8.2017 klo 11.00.-14.00 tekonurmella. 02-03 Tyttöjen joukkue laittaa kioskin tapahtumaan. Kioski pidetään pelisilmän "luukusta" eli takana on keittiö helpottamassa toimintaa. Leivonnaisia (suolaisia ja makeita) tarvitaan sekä kahvia 2 pkt ja kahvim... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Säykkipäivien fudistapahtuman pelit: Klo 11.30 KonnU - Säyri t06-08 sekä Säyrin poikien peli klo 12.10 KonnU - Säyri T04-05 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
19

Salon Wilpas futsal Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Niklas kirjoitti: Suoraan pelipaikoille (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futsal
Salo
Miehet
21

Fc Halikko futsal Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: No-contact -liivi päällä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Futsal
Rio De Salo
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.