Kaukalopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, cheerleading, kaukalopallo, sähly, futis ja suunnistus.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Timo kirjoitti: Hei, Sulkapallovuorot on peruttu seuraavan kolmen viikon ajalta Koronan takia. (19.3, 26.3. ja 2.4.) terv. Timo (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Antti kirjoitti: TIEDOTE LIIKUNTAPAIKKOJEN KIINNIOLOSTA 18.3. lähtien liikuntahallit, koulujen liikuntasalit ja ulkoliikuntakentät on suljettu toistaiseksi. Harjoitusvuoroja ei jaeta urheilutiloihin tänä aikana. Kotkan jäähallit on suljettu 17.3. ja Kotkan uimahallit ovat myös kiinni aikaisemman päätöksen mukaise... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
38

Sunnuntai Aamun Kaukalopallo Nimenhuuto.com

Mara kirjoitti: Onhan palloja sit enemmän kuin yksi,,, oisin just ostanut mutta tikankadulla ei ollut (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kaukalopallo
Kotka
Miehet
24

Andritz - kaukalopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
55