Kaukalopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, cheerleading, kaukalopallo, sähly, suunnistus ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: Jos siellä nyt on ihan kamala myräkkä 17.09. niin metsästä kandee pysyä pois. Mutta hetkellinen säätieto selviää vain ikkunasta katsomalla eli seurataan tilannetta 17.09. osalta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
70

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Antti kirjoitti: Kaukis ja SB kausimaksut (syksy 2020 + kevät 2021) ovat seuraavanlaiset: - kaukis harkka= 70 eur - SB harkka= 60 eur - kaukis+SB harkka yhdessä= 130 eur maksut tilille: FI67 1069 3500 0902 53 Jos kausi loppuu kesken Korona syystä. Rahaa jää jemmaan --> seuraavalle kaudelle. Kaukalopallon vuoromak... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
38

Sunnuntai Aamun Kaukalopallo Nimenhuuto.com

Mara kirjoitti: Onhan palloja sit enemmän kuin yksi,,, oisin just ostanut mutta tikankadulla ei ollut (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Kotka
Miehet
29

Andritz - kaukalopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
55