Kaukalopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, sähly, kaukalopallo, futis, suunnistus ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Devika kirjoitti: Hello, I have an event on tuesday evenings that I would be able to reach the place only at 20:00. But I would like to try the volleyball match. Is it okay to join for half an hour from 20:00? (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
50

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Antti kirjoitti: Kaukis ja SB kausimaksut (syksy 2019 + kevät 2020) ovat seuraavanlaiset: - kaukis harkka= 70 eur - SB harkka= 70 eur - kaukis+SB harkka yhdessä= 140 eur maksut tilille: FI67 1069 3500 0902 53 vähän nostettu, viime vuonna meni tarkalle. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
39

Andritz - kaukalopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
55