Kaukalopallo Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, kaukalopallo, cheerleading, sähly, futis ja suunnistus.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Kasperi kirjoitti: Tiistaina 21.01. Raimo Luukkainen hoitaa pallot sessioon, elleivät pelaajat sovi toisin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
65

JDynamo Nimenhuuto.com

Sponsored by: Hakamäen Apteekki Pilke Optiikka Erkan Kebab

Antti kirjoitti: Kaukis ja SB kausimaksut (syksy 2019 + kevät 2020) ovat seuraavanlaiset: - kaukis harkka= 70 eur - SB harkka= 70 eur - kaukis+SB harkka yhdessä= 140 eur maksut tilille: FI67 1069 3500 0902 53 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo ja Sähly
Kotka
Miehet
38

Sunnuntai Aamun Kaukalopallo Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pienellä varauksella (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Kotka
Miehet
24

Andritz - kaukalopallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
55