Futsal Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Muurame

Futsal - Muurame

MuurYfutis04 Nimenhuuto.com

Toivo kirjoitti: Olen tänään laittanut maksuun tuulipukujen palautusrahat niille henkilöille jotka ovat ilmoittaneet tilinumeronsa minulle. Jos vielä halukkaita saamaan palautuksen saamattomista tuulipuvuista (60eur) niin laittakaa tilinumeronne minun sähköpostiin tapio.pohjanpalo@valmet.com Tapio (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Muurame
Pojat
33

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Simo kirjoitti: Moi, valmennan jääpallojunnuja talvikauden, ja yksi treeneistä osui torstain sählyvuoron päälle. Joudun jättäytymään vuorolta pois, teen comebackin kesän korvilla ulkovuoroille. En ole ihan varma mihin tästä pitää ilmoittaa, riittääkö tämä? Maksan sopivaksi katsotun summan, jos joku laittaa vaan ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
72

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.