Koripallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Muurame

Koripallo - Muurame

Muuramen urheilijat Mikropojat Nimenhuuto.com

Muuramen Urheilijat Mikropoikien koripallojoukkueen sivut

Joukkue etsii pelaajia: Muuramen Urheilijat Mikropoikien joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat muka...

Jari kirjoitti: Hei, kulttuurikeskuksen kahvio on nyt varattu klo 9-13. Kovin isoja määriä tarjottavaa ei kannata tehdä, koska nyt vain 2 peräkkäistä ottelua ja vieraat tulee Jyväskylästä. Jotenkin pitää saada homma toimimaan uimahallin salin ja kulttuurikeskuksen kahvion välille, että saadaan myyntiä aikaan. Mä... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Muurame
Pojat
12

MU Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Uusia pelaajia otetaan koko ajan mukaan, mikrotytöt harjoittelevat Muuramessa ma klo 17.00-18.15 ja to klo 18.30-20.00. Kaudella 2016-2017 emme ole sarjassa, pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme yhteen turnaukseen kauden päättyessä toukokuussa 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitukset Muuramessa ma ja to!

Helmi kirjoitti: Heipähei! Mikrotyttöjen kevätkauden pelaajamaksu on 90 eur. Tilinumero: FI80 5089 5320 0351 83 Viite: 1096 Eräpäivä 2.2.2018 Terveisin Antti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Tytöt
16

Muuramen B-tytöt Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Tervehdys! Syyssarja on saatu päätökseen jo hetki sitten ja voittajana sarjassa komeilee MU. Vaikka välillä lensi muutama ärräpää ja kyynelkin niin maaliin päästiin. Hieno suoritus tytöltä ja valkuilta tästä on hyvä jatkaa kevätsarjaan. Kiitokset kaikille. Kevätsarjan pelit lisätty nimenhuutoon t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koris
Muurame
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.