Koripallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, sähly, koripallo, futis, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Muurame

Koripallo - Muurame

Muuramen urheilijat Mikropojat Nimenhuuto.com

Muuramen Urheilijat Mikropoikien koripallojoukkueen sivut

Joukkue etsii pelaajia: Muuramen Urheilijat Mikropoikien joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat muka...

Jari kirjoitti: Hei, eli ensi maanantain 18.9. harkat alkaa klo 17.00 uimahallilla t.Jari (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Pojat
6

MU Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Uusia pelaajia otetaan koko ajan mukaan, mikrotytöt harjoittelevat Muuramessa ma klo 17.00-18.15 ja to klo 18.30-20.00. Kaudella 2016-2017 emme ole sarjassa, pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme yhteen turnaukseen kauden päättyessä toukokuussa 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitukset Muuramessa ma ja to!

Roosa kirjoitti: Voisiko harkka-aikoihin lisätä alkamisajan lisäksi päättymisajan myös tänne Nimenhuutoon? T. Heli (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Muurame
Tytöt
22

Muuramen B-tytöt Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Heippa! Lisäilin syyskauden pelit tänne nimenhuutoon. Jokainen tyttö hoitaa itse lisenssinsä kuntoon ennen ensimmäisiä pelejä basketissa (Basket.fi), jos ei ole vielä sitä tehnyt. Kausi alkaa tiukalla kotiturnauksella su 8.10 ja jatkuu heti seuraavalla viikolla 12.10 HoNsUa vastaan. Kaksi pitkää ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koris
Muurame
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.