Koripallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, futsal, sähly, futis ja koris.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Muurame

Koripallo - Muurame

MU Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Uusia pelaajia otetaan koko ajan mukaan, mikrotytöt harjoittelevat Muuramessa ma klo 17.00-18.15 ja to klo 18.30-20.00. Kaudella 2016-2017 emme ole sarjassa, pelaamme harjoituspelejä ja osallistumme yhteen turnaukseen kauden päättyessä toukokuussa 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitukset Muuramessa ma ja to!

Riikka kirjoitti: PIPOTILAUS: Laita viesti tekstiviestinä tai whatsupp-viestinä minulle 040-7242672 jos haluat tilata MU Basketball-trikoopipon hintaan 15e/kpl. Koot on aikuisten tai lasten. Lasten pipo aika pieni. Toivotaan runsaita tilauksia, koska jos emme saa 50 kappaleen tilausta edes lähelle pipon hinta ei o... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Tytöt
17

Muuramen urheilijat Mikropojat Nimenhuuto.com

Muuramen Urheilijat Mikropoikien koripallojoukkueen sivut

Joukkue etsii pelaajia: Muuramen Urheilijat Mikropoikien joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat muka...

Jari kirjoitti: Hei, nyt olisi hyvä tulla harkkoihin. Sunnuntaina viimeiset sarjapelit. Laittakaa ilmoittautumiset mahdollisimman pian. t.Jari (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Muurame
Pojat
16

Hurmio Nimenhuuto.com

HURMIO on HonSun, Muuramen Urheilijoiden ja Säynätsalon Riennon c-tyttöjen yhteisjoukkue kaudelle 2016-2017

Sari kirjoitti: Hurmion kevään toimintamaksu 120e ---Vielä uupuu toimintamaksu kevään osalta 5 pelaajalta.---- t.sari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Jyväskylä, Muurame, Säynätsalo
Tytöt
22

Muuramen C-tytöt Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Tervehdys kaikille! Huikea pelipäivä takana, johon mahtui iloa, surua, huikeita venymisiä ja upeita koreja. On hienoa olla Jojona tällaisen tyttöenergiaa ja taitoa täynnä olevan joukkueen kanssa. Olette kaikki niin huippuja! Hopea ei todellakaan ole häpeä tuollaisten pelien päätteeksi. Kauden pää... (Noin tunti sitten)

Päivitetty 43 minuuttia sitten

Koris
Muurame
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.