Jalkapallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muurame

Jalkapallo - Muurame

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Kyösti kirjoitti: Hei, kelit on kohdallaan ja vaikka perjantai ei ehkä täydellinen aika vuorolle niin pistäkääpä ilmoa kehiin ja huomiselle Muuramen kauden avaus! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
99

MuurY Edustus Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Nelosta pelaava joukkue

Tuure kirjoitti: Kolme kaveria tulos kyydillä testaamaa futsalia (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
28

MuurYjalkapallo06pojat Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Ari kirjoitti: Moi. Lisäsin muutamat treenit vielä tähän lokakuun loppuun, pidetään vähän tuntumaa yllä minisocceria ajatellen.. Syyslomaviikolla ei ohjattuja treenejä, kenttä tietysti vapaana meidän treenivuoroilla, jos virtaa riittää..05-pojat aloittaa treenit syysloman jälkeen kinkomaan koululla tiistaisin k... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
36

MuurY-harkkavuorot Nimenhuuto.com

Tällä sivulla jaetaan infoa vapautuvista vuoroista. Jokainen joukkue ilmoittaa vuorot, joita ei ole käyttämässä ja kuka vaan muu voi sen vuoron varata itselleen (nopein saa vuoron)

Pasi kirjoitti: Hei 05 poikien vuoro Niittyahossa to 18.30-19.30, vapaana ainakin marraskuun. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Sekajoukkue
22

MuurY 02-03 tytöt Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Elina ei valitettavasti pääsekään pelaamaan, satutti eilen vähän tanssitunnilla nilkkaansa ja se vaivailee sen verran, ettei arvioi pystyvänsä kunnolla pelaamaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
28

MuurYfutis04 Nimenhuuto.com

Toivo kirjoitti: Olen tänään laittanut maksuun tuulipukujen palautusrahat niille henkilöille jotka ovat ilmoittaneet tilinumeronsa minulle. Jos vielä halukkaita saamaan palautuksen saamattomista tuulipuvuista (60eur) niin laittakaa tilinumeronne minun sähköpostiin tapio.pohjanpalo@valmet.com Tapio (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Muurame
Pojat
33

MuurY T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, lisäsin tulevan talven salivuorot tapahtumiin. Futsal pelit käynnistyy marraskuussa joten sitä pitää päästä treenaamaan mahd. pian. Ensimmäiset sisätreenit on 21.10. kultturikeskuksessa. Ulkona pyritään olemaan torstaisin ja sunnuntaisin mahdollisimman pitkälle talvea (+ vielä pari maanantai... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
16

MuurY M2 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Muurame
Miehet
23

MuurY T99-00 Nimenhuuto.com

Muuramelainen tyttöjoukkue.

Risto kirjoitti: Ansku, emma, aada... oletteko tulossa su matseihin ? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
29

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Simo kirjoitti: Moi, valmennan jääpallojunnuja talvikauden, ja yksi treeneistä osui torstain sählyvuoron päälle. Joudun jättäytymään vuorolta pois, teen comebackin kesän korvilla ulkovuoroille. En ole ihan varma mihin tästä pitää ilmoittaa, riittääkö tämä? Maksan sopivaksi katsotun summan, jos joku laittaa vaan ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
72

MuurY06pojat-jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuramen Yrityksen jalkapallojoukkue 2006-syntyneille pojille.

Adiel kirjoitti: Meillä myöskään ei näy harkat.. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
33

Muury0405 Tytöt Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Minisoccer turnauksen maksu oli 65 euroa, mikä tekee 8 euroa per pelaaja (8 pelaajaa). Maksakaa joukkueen tilille. Tässä tilinumero: FI35 5290 0220 4916 07 (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
29

MuurYfutisP07 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Hei Tapio, Juholla ei ole vähään aikaan ollut intoa jalkapallolle, kannatuksesta huolimatta. Syystä Juho ei jatka joukkueessa. Juho isä Jarko (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
28

MuurY 05-pojat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei Marraskuun harkat Niittyahon koululta peruttu, siirrytään pe. yhteisharkkoihin Kulttuurikeskukselle. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
24

FcMuNa Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: En ole varma ehdinkö tänään kun olen 18.30 asti töissä ja kauppaan riennettävä kun lapset kotiutuu huomenna... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
24

MuurY 05-06 tytöt jalkapallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko tietoa jatkuvatko harkat joskus? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.