Jalkapallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, futsal, jääkiekko, koripallo, futis, sähly, lentopallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muurame

Jalkapallo - Muurame

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Kyösti kirjoitti: Hei, kelit on kohdallaan ja vaikka perjantai ei ehkä täydellinen aika vuorolle niin pistäkääpä ilmoa kehiin ja huomiselle Muuramen kauden avaus! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
99

MuurY-harkkavuorot Nimenhuuto.com

Tällä sivulla jaetaan infoa vapautuvista vuoroista. Jokainen joukkue ilmoittaa vuorot, joita ei ole käyttämässä ja kuka vaan muu voi sen vuoron varata itselleen (nopein saa vuoron)

Pasi kirjoitti: Hei 05 poikien vuoro Niittyahossa to 18.30-19.30, vapaana ainakin marraskuun. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame
Sekajoukkue
22

MuurY 02-03 tytöt Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Elina ei valitettavasti pääsekään pelaamaan, satutti eilen vähän tanssitunnilla nilkkaansa ja se vaivailee sen verran, ettei arvioi pystyvänsä kunnolla pelaamaan (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
27

MuurYfutis04 Nimenhuuto.com

Toivo kirjoitti: Kausimaksu, ensimmäinen erä. Keräämme jo nyt kausimaksusta ensimmäisen erän joka on 100€. Tällä maksulla katamme pelaajein pelipassit ja vakuutukset (40€+40€) Lopullinen kausimaksu määräytyy keväällä ja päätetään vanhempainillassa. Tämän vuoden arivo kausimaksusta tulee olemaan 230 – 250€. Suorit... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Muurame
Pojat
24

MuurY T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, lisäsin tulevan talven salivuorot tapahtumiin. Futsal pelit käynnistyy marraskuussa joten sitä pitää päästä treenaamaan mahd. pian. Ensimmäiset sisätreenit on 21.10. kultturikeskuksessa. Ulkona pyritään olemaan torstaisin ja sunnuntaisin mahdollisimman pitkälle talvea (+ vielä pari maanantai... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
16

MuurY M2 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Muurame
Miehet
23

MuurY T99-00 Nimenhuuto.com

Muuramelainen tyttöjoukkue.

Risto kirjoitti: Ansku, emma, aada... oletteko tulossa su matseihin ? (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
29

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Heikki kirjoitti: Onko kellään tietoa kulttuurikeskuksen salista. Siellähän ei ole lauantaisin vakiovuoroja. Useasti jotain turnauksia toki. Päästäisiinkö sinne huomenna potkimaan. Kerran olin junnujen kanssa lauantaina klo 12-14 ja tilaa riitti! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
84

MuurY06pojat-jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuramen Yrityksen jalkapallojoukkue 2006-syntyneille pojille.

Adiel kirjoitti: Meillä myöskään ei näy harkat.. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
33

Muury0405 Tytöt Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Tietosuoja-asetuksen takia jätetään tämän nimenhuudon käyttö - PaRin nimenhuuto on vielä käytössä ja pääosin sieltä menee yhteisjoukkueiden harkat ja pelit. Tämä oma nimenhuuto on ollut käytössä vain sunnuntai-illan 11v11 harjoituksessa. Käyttäkää tästä eteenpäin JOPOX:ia siihen harjoitukseen ilm... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
24

MuurY 05-pojat Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Moi Pasi, meille tuli sähköpostiin monia salasanoja Jopoxiin. Ihan kaikkia niistä en kokeillut, ehkä neljä. Mikään niistä ei toiminut. Tia (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
25