Jalkapallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, futis, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Kyösti kirjoitti: Hei, kelit on kohdallaan ja vaikka perjantai ei ehkä täydellinen aika vuorolle niin pistäkääpä ilmoa kehiin ja huomiselle Muuramen kauden avaus! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
96

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Henri kirjoitti: Kunnasta ilmoitettiin, että emme voi pitää vuoroja mikäli käyttäjiä ei ole. (Tai voisimme jos joku maksaisi ne.) Jos haluamme pitää salibandyvuorot, ilmoittautukaa tälle vuorolle pian! Määräpäivä on maanantaina 21.9. Jos emme saa tarpeeksi ilmoittautumisia, vuorot perutaan. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
108

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
21