Jalkapallo Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, futsal, sähly, futis ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muurame

Jalkapallo - Muurame

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Vesa kirjoitti: Tärkeää!! Killerillä ois nyt siis tarjolla vain maanantai-illalle vuoro ja sehän on aika myöhään eli 22-23. Sataisiin se alennettuun hintaan 50€/vuoro. (Norm.90€) Aikaisempia vuoroja ei ole tarjolla millekään arkipäivälle. Viikonlopuille oli pari vaihtoehtoa mutta silloin on aika hajanaisesti por... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
99

MuurYjalkapallo06pojat Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Joona kirjoitti: Iltaa Eilisestä palaverista lyhyt referaatti.. Treenit alkaa tekonurmella, kun vuorot on saatu vahvistettua. Meille on anottu 3-vuoroa/vk. ma 17:30-18:30, ti 16:30-17:30 ja pe 17:30-19:00. Alkulämmöt/oheiset ennen treenejä, aina kun mahdollista, kesto n. 15min. Kevään aikana ohjattuja juoksutreen... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
40

MuurY Edustus Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Nelosta pelaava joukkue

Perttu kirjoitti: Avaus: Jaska Reini, Markus, Samppi, Kiramo Jamo, Velu Anssi, Matsku, Sakke Sami Penkillä: Vesa, Oja, Lauri, Perttu, Mikael,(Barre, ja barren kaveri jos lisenssit saadaan kuntoon) (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
24

MuurY-kenttavuorot Nimenhuuto.com

Tällä sivulla jaetaan infoa vapautuvista vuoroista. Jokainen joukkue ilmoittaa vuorot, joita ei ole käyttämässä ja kuka vaan muu voi sen vuoron varata itselleen (nopein saa vuoron)

Ari kirjoitti: Vaihdoin nimen MuurY-kenttavuorot -nimelle Toimii sitten joka kesä ja talvi. t: Ari (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Sekajoukkue
14

Muuramen Yritys jalkapallo P02 Nimenhuuto.com

http://muuramenyritys.sporttisaitti.com/jalkapallo/joukkueet/02-pojat/

Anssi kirjoitti: Sonnyn ja Roopen tuomarointiajat Sonny pelit 12.30, 13.00, 13.30 ja 14.00 (kenttä 1). Roope 14.30 (kenttä 1), 15.00 (2), 15.30 (1) ja 16.00 (2) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
25

MuurY 02-03 tytöt Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: MUURY TYTÖT 02-03 Toiminta- ja taloussuunnitelma 2017 1. Toimihenkilöt Valmentajana toimii Petri Parkkonen. Joukkueenjohtajana toimii Markus Leppiniemi ja rahastonhoitajana Pirjo Kannelniemi. Tehdään tiivistä yhteistyötä 04-05 -tyttöjen ja 01- tyttöjen kanssa. Muut vanhemmat toimivat huoltajina /... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
26

MuurYfutis03pojat Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Jos tarvitsette paitoja, niin Stadium on meidän uusi yhteystyö yrityksemme, Jyväskylän keskustassa. Siellä on sovituspaitoja, joista käydä valitsemassa ja tilaamassa. Laitan lisätietoa tästäkin vielä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
13

MuurYfutis04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Kausimaksu: Vanhempainillassa kävimme läpi tulevan kauden budjetin joka sisältää pojille uudet tuulipuvut. Näin ollen kausimaksuksi muodostuu 170€/pelaaja. Muutamalla pelaajalla on kaksoisedustus ja näiden pelaajien kausimaksu on 90€/pelaaja. Suorittakaa kausimaksu joukkueen tilille FI96 5089 532... (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Muurame
Pojat
43

MuurYjalkapallotytot0607 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Minulla on viime kesänä pelanneille mitaleita, keskiviikkoisin on harjoitukset klo 16.30 joissa olen yleensä mukana/vetämässä treenejä joten esim.silloin voi mitaleita noutaa Kulttuurikeskukselta. :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
30

MuurY T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, lisäsin tulevan talven salivuorot tapahtumiin. Futsal pelit käynnistyy marraskuussa joten sitä pitää päästä treenaamaan mahd. pian. Ensimmäiset sisätreenit on 21.10. kultturikeskuksessa. Ulkona pyritään olemaan torstaisin ja sunnuntaisin mahdollisimman pitkälle talvea (+ vielä pari maanantai... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
16

MuurY M2 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Muurame
Miehet
21

MuurY T99-00 Nimenhuuto.com

Muuramelainen tyttöjoukkue.

Risto kirjoitti: Ansku, emma, aada... oletteko tulossa su matseihin ? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
28

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Henri kirjoitti: Kesän futisvuorot alkavat tänään! Saimme vuorot tekonurmelta keskiviikkoisin klo 20.00-21.30 ja perjantaisin klo 20.30-22.00 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
64

MuurY06pojat-jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuramen Yrityksen jalkapallojoukkue 2006-syntyneille pojille.

Adiel kirjoitti: Meillä myöskään ei näy harkat.. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
33

MuurY 05-pojat Nimenhuuto.com

Edvin kirjoitti: Edvin pääsre huomenna harkkoihin, tekniset ongelmat esti ajallaan ilmoittautumisen. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
31

Muury0405 Tytöt Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Uusien pelipaitojen tilauksesta. Valokuvauksen yhteydessä oli malliasujen sovitus. Jos ei vielä tullut kaikille tiedoksi, niin mallipaidat _eivät_ olleet samaa materiaalia kuin mikä meidän paita tulee olemaan. Paidan materiaali on jotakuinkin sama kuin jo käytössä olevissa paidoissa - kenellä nyt... (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
23

MuurYfutisP07 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Moi Kyläseppä turnaus sujui joukkueelta hienosti ja tuloksena oli heti kesän aluksi turnaus voitto. Tästä on hyvä jatkaa kesän peleihin. Onko vanhemmilla, joiden pojat osallistuivat turnaukseen mitään sitä vastaan jos yritämme laittaa Keskisuomalaisen meidän juttu sivulle kuvan poikien menestykse... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
26

FcMuNa Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: En ole varma ehdinkö tänään kun olen 18.30 asti töissä ja kauppaan riennettävä kun lapset kotiutuu huomenna... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
24

MuurY 05-06 tytöt jalkapallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko tietoa jatkuvatko harkat joskus? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.