Salibandy Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Muurame

Salibandy - Muurame

muurysäbä01 Nimenhuuto.com

Muuramen Yrityksen Säbäpojat vuosimallia 2001 ja takuulla rytisee!!

Otto kirjoitti: Ainakin torstaihin asti sairastuvalla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Muurame
Pojat
16

Muuramen Yritys salibandy P02 Nimenhuuto.com

http://muuramenyritys.sporttisaitti.com/salibandy/joukkueet/pojat_02/

Jarkko kirjoitti: Moi! Valitettavasti joudumme tässä vaiheessa toteamaan, että meitä ei ole riittävästi. Alkusyksyn aikana on poikia vielä siirtynyt toisiin joukkueisiin. Mukana olisi käytännössä vain 6-7 poikaa. Myöskään uusien pelaajien mukaan saaminen ei ole tuottanut tulosta. Pojille erikseen vielä SUURET KIIT... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Muurame
Ei asetettu
15

MuurY Nappulasäbä Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Kiitos tämänpäiväisestä! Turnaus meni mukavan vauhdikkaasti ja meininki oli katossa! Löytyi yksi Fat Pipen punaisella lavalla varustettu maila, sekä pieni oranssi reppu. Jaakko (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Muurame
Sekajoukkue
61

Muuramen Yritys Salibandy p-04 Nimenhuuto.com

2004 syntyneiden salibandyjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen otetaan mukaan uusia vuonna 2004 syntyneitä poikia. Aiempaa peli...

Sami kirjoitti: Ensi kauden kuvioista hieman infoa jo tässä vaiheessa. 1. Yleistä Vaikka vuosi on vasta kääntynyt uuden alkuun, on tullut aika pohtia jo tulevaa. Tällä kaudella aloitettu akatemiayhteistyö O2-Jyväskylän ja Muuramen Yrityksen 04-ikäluokkajoukkueiden kesken tulee tiivistymään kaudelle 2018-2019. Tu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Muurame
Ei asetettu
25

Muury2 Nimenhuuto.com

MuurY Treeni kalenteri

Lälli kirjoitti: 50/50 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Muurame
Ei asetettu
45

MuurYsäbä06 Nimenhuuto.com

Muuramen 2006 syntyneiden säbäjoukkue. Tervetuloa mukaan.

Jukka kirjoitti: Kaikki Zone -liigalaiset ovat tervetulleita Happee-SPV peliin keskiviikkona 17.1.2018. Ottelu alkaa klo 18.30. Zone-liigalaiset veloituksetta sisään. Kaikki pelaajien vanhemmat -50% lipun hinnasta (12€ => 6€). Zonelaiset takaoven kautta sisään ja mielellään tulot joukkueittain. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Muurame
Pojat
28

Muuramen srk miehet Nimenhuuto.com

Futsalia, jalkapalloa ja sählyä hyvässä hengessä.

Henri kirjoitti: Syksyn 2017 vuorojen laskut on nyt lähetetty sähköpostitse. (Lasku tulee seurakunnalta evl.fi -päätteisestä osoitteesta; tarkistakaa roskapostikansio jos ei muuten näy.) Laskun saivat kaikki jotka ovat käyneet syyskaudella pelaamassa futsalia vähintään 2 kertaa tai salibandyä vähintään 2 kertaa. ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Futsal, Futis ja Sähly
Muurame
Ei asetettu
76

Muuramen srk - naisten sähly Nimenhuuto.com

Naisten sählyä Niittyahossa! Ei tarvitse olla aikaisempaa pelikokemusta, vain halu liikkua mailan kanssa!

Kirsi kirjoitti: Moi, Vuorojen haku ensi kaudelle päättyy 31.5, joten pitää olla nopea jos haluaa vuoroa hakea. kuinka on, onko halukkuutta vuorolle? Meidän pitää itse hakea vuoro, jos se halutaan, seurakunta ei enää hae sitä puolestamme. Maksu hoidetaan myös itse kuten nyt keväälläkin. Vastaatteko pikaisesti kuk... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Muurame
Naiset
29

MuurYsäbä05 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Moi Kokonaispelaajamäärä tällä hetkellä 17. Jotta treenit pidetään, pitää paikalla olla vähintään puolet pelaajista eli min. määrä 8 pelaajaa. Tämä tiedoksi jatkoa varten! Tän päiväset treenit peruttu kun paikalla olis ollut viis poikaa meiltä ja yksi -04sta. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Muurame
Ei asetettu
26

MuurY Talent Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pystyiskö joku kuskaamaan tänä iltana Justusta välillä Vuorenlahti-Kulttuuri-Vuorenlahti? Oon itte töissä ja Heidi on Tampereella. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Muurame
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.