Salibandy Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, pesäpallo ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

YPA SB10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Pojat
17

YPA salibandy 09 pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Pojat
38

YPA Salibandy F-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa liittymään YPA salibandy F-tyttöjen joukkueeseen Nimenhuutoon, jotta pääsemme tätä kautta jatkossa ilmoittamaan treeneistä. Kirjaudutahan palveluun viimeistään sunnuntaina 14.3.2021, jolloin Hobbydeedin käyttö lopetetaan.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Tytöt
28

Ryhti SB M55 Nimenhuuto.com

Pelataan senioriarjaa, rakkaudesta lajiin.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Miehet
14