Pesäpallo Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, jalkapallo, sulkapallo, lentopallo, maastohiihto ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

YPA PESIS E-juniorit Nimenhuuto.com

Ylöjärven Pallon E-junioreiden kotisivusto! Ilmoitamme täällä joukkueen ajankohtaiset tapahtumat ja asiat. Lisäksi pelaajien ilmoittautumiset harjoituksiin, peleihin ja leireille + muihin kyselyihin tapahtuu täällä foorumissa. Muutokset tapahtumiin tuodaan myös aina tänne hyvissä ajoin ja akuutit muutokset whatsapp kautta. Lisätietoja ja apuja saat nimenhuudon käyttöön Joukkueen johdolta.

Joukkue etsii pelaajia: Ylöjärven Pallon E-juniorit hakevat uusia pelaajia läpi kauden, eli olet terv...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
21

YPA höntsypesis Nimenhuuto.com

Ylöjärven pallon aikuisten ja nuoren rento, mutta asiallinen höntsypesisyhteisö. Ilmoittelemme täällä reenivuorot ja toivomme osallistujia merkkaamaan mille vuorolle kukin tulossa, jos tilaa ja intoa on niin voi osallistua myös molempiin. Näin pystymme säätämään vuorot kaikille mieluisiksi ja siten että pelit saadaan hienosti käyntiin. Höntsyissä pelaillaan naisten pallolla. Peli varusteet saa lainalle Ypalta, jos ei niitä ole vielä kerinnyt itse hankkimaan (räpsä ja maila). Tervetuloa kuntoilemaan pesäpallon parissa uudet ja vanhat tutut.

Joukkue etsii pelaajia: YPA:n höntsypesis on auki läpi kesäkauden kaikille pesäpallosta kiinnostuneil...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
79

YPA Miehet Maakari Nimenhuuto.com

YPA:n miehet pelaavat kaudella 2023 maakuntasarjan lounaislohkossa. Miesten kotiottelut pelataan Hämeenkyrön pesäpallokentällä (toistaiseksi). Miehet harjoittelevat Yhtenäiskoulun pesäpallokentällä, Ylöjärvellä TI 20:00-21:30 ja TO 19:30 - 21:00. Uudet pelaajat tervetulleita, lisätiedustelut joukkueenjohtajalta. Otteluohjelma ja tulokset: https://www.pesistulokset.fi/joukkue/434/5991

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Miehet
24

Ylöjärven Pallo - C ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Tytöt
30

KaPu Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Jos saadaan riittävästi naispelaajia kasaan, niin katsotaan sitten kumpi meistä, Sami vai minä, tulee pelaamaan. Joudutaan sumplimaan näitä torstain pelejä, kun Siirin treenikuskaamiset pitää jomman kumman hoitaa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
17

Ypa naiset maakari Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Ville tulee ehkä jos saadaan kolme kasaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Naiset
23